Nemoj zajebavati, to je ozbiljna situacija kad su trbušnjaci u pitanju. Ovo sam sam provalio, i pomaže. Sad, možda izgleda smešno, al' bar ne odereš kožu s dupeta.
Zato što volimo pločice i van kupatila :)
Pa, ne'am pojma...
Palo mi je na pamet da će najlon dobro da prione za oznojanu kožu (da ne kažem oznojano dupe), a da će s druge strane da kliza preko tkanine. I bilo je tako :))
Радио сам и ја трбушњаке на косој клупи и никада нисам одерао дупе.
Можда би ти нека крема помогла више него фолија :)
Не, озбиљно сада. Можда је проблем у одећи коју имаш на себи док вежбаш. Неку другу тканину да пробаш. Зној је такође лош. И он је сигурно допринео твојој...ситуацији :)
Ma, nije uz'o teg u ruku u životu, garantovano. Ne zna šta su muke :)))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nemoj zajebavati, to je ozbiljna situacija kad su trbušnjaci u pitanju. Ovo sam sam provalio, i pomaže. Sad, možda izgleda smešno, al' bar ne odereš kožu s dupeta.
Mrmune, on se nama smeje...
Ma, nije uz'o teg u ruku u životu, garantovano. Ne zna šta su muke :)))
Kako si došao na ideju da radiš ovo sa folijom?
A zašto vi uopšte idete u tu teretanu? :))
Forget, zbog ovoga http://vukajlija.com/teretana/140153
Ja želim da svoju zajebanost dignem na viši nivo.
Zato što volimo pločice i van kupatila :)
Pa, ne'am pojma...
Palo mi je na pamet da će najlon dobro da prione za oznojanu kožu (da ne kažem oznojano dupe), a da će s druge strane da kliza preko tkanine. I bilo je tako :))
Ja mislim da ste vi i bez toga zajebani...
Радио сам и ја трбушњаке на косој клупи и никада нисам одерао дупе.
Можда би ти нека крема помогла више него фолија :)
Не, озбиљно сада. Можда је проблем у одећи коју имаш на себи док вежбаш. Неку другу тканину да пробаш. Зној је такође лош. И он је сигурно допринео твојој...ситуацији :)
Руке пијанисте. Норвешка формула б'ате.
Mrmune, dobro razmišljaš.
Forget, znam da jesam, ali od viška glava ne boli.
Imam i ja klavirske prste, al' mi šipka mnogo dobro stoji :)))
Slavko, menjam ja gaće stalno. Fora je u tome što ja radim nenormalno mnogo ponavljanja. Trenje me izjebe.
То је због косе. И Арни је имао бујну косу на врхунцу оне "прве" од три каријере што је имао, тј. има :)
Па смањи мало јеботе. Ојешће ти се дупе :) Прави дуже паузе, шта ти ја знам.
Чувај дупе! :)
Nema ovde pomoći, Slavko. Ja hoću da napredujem, tako da nema smanjivanja. Moj pristup je takav da treba praviti minimalne pauze. Jbg.
Јебеш напредак ако због њега мораш жртвовати образ(или два, не знам, ниси навео опсег повреда) :)
hahahahahhaaaaaaa! Odrao sam gornji deo između obraza. :)
Уффф :/ Мене је засврбело :/
Ispod repnog dela kičme, da ne kažem trtične kosti... Tačno znam kako ti je :)