Teret@n@

1. Sad zamisli kako mi je, pošto mi se ovo dešava bar jednom mesečno...

2. Kika boy,zasto treniras po 5 sati???o.O
    Fora sa folijom je super...;)

3. Мислим да је човек рекао најлон а не фолија , разлика је велика.Решење је одлично мада ми се то никад није десило.
    Јел радио неко од вас (чуј глупог питања) трбушњаке са ударцима медицинком у абдомен за време негативне "опуштене фазе" ?Тера те много више на контракцију мишића јер знаш шта ће да се деси ако се не стегнеш , а и помаже много при примању удараца у абдомен.

4. Laki, ja sam radio sa udarcima. Mnogo je bolje da te neko bije pesnicama nego medicinkom (manja je i tvrđa udarna površina, pa je nezgodnije).

5. Не знам , ја сам пробао и то , али погађа мању површину , доста мању него што погађа рукавица и у почетку онај који удара мора да се суздржава па се граница полак оизгуби и повреда лако наступи.Овако медицинка са својом масом плус убрзање са висине које баца "асистент" има ударну силу сличну као удараца само што делује на већу површину а то је и циљ , да се што већа површина покрије,Тако је бар код мене за сад , после када још више очврснем можда и пређем на ударце....

6. Pazi, kad želiš da navikneš na udarac, dobro je da radiš konkretnu stvar (pesnica). Doduše, tačno je ovo što kažeš. Pametno je prvo početi sa medicinkom. Ali, opet, kad pričamo o učenju primanja udaraca, to je najbolje raditi u stend apu (upijanje i sl.).

7. Збогом десна руко , збогом згибови , збогом велике тежине на прегибу....... штета је непоправљива ..

8. Шта је било, Лаки?

9. Трајно сам оштетио десну руку у пределу лакта са унутрашње стране , тамо где су тетиве и жиле.Укратко , тотални опоравак је немогућ , увек ће ме зезати до краја живота , могу све да радим са руком осим покрете са мало већи тежинама , типа прегиб и као што је згиб , за сада не могу више да се сетим ничега...и да , не могу да обарам руке више :)) , осим тога све је функционално.....

10. Jebiga, uvek ti ostaje plivanje.

11. Ništa nije trajno, imaju Rusi rješenje za sve :D

12. Laki, hoćeš moći drkati?

13. Јесте , да ми уграде кибернетичку "супер" руку :))
    Славко , па наравно да могу , али ја то не радим , то је безобразно ....

14. Ма да га јебем ,ја све и даље радим по старом , иако боли ко ђаво , једино згибове нема силе да радим ,.....ево још мало па ћу да пумпам бицепс ,очекује ме мало бола , али боже мој , но пеин но геин :))

15. Vezano za vežbe, koje preporučujete za sjebano rame? Dislocirao sam levo najmanje sedam puta, pa da ga ojačam kako mogu

16. Laki koliko godina ides u teretanu?
    I sa koliko si poceo?

17. Vita , то стварно не бих знао ....
    Росонери , па има 5 година како вежбам , од тога скоро 3 у теретани..

18. A sa koliko si poceo?

19. Па са 16 година ваљда беше , онако кући , склекови трбушњаци , ништа озбиљно,,, :))

20. Pa hteo sam i ja da pocnem umereno pa da pitam.Inace imam 16.
    Koliko puta nedeljno idu treninzi i kolio otprilike traju?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.