Teret@n@

1. @VITA

Lutko, vojno do iznemoglosti, pa još malo.

Pa na kablove - oli vuci dole oli vuci gore ispruženom rukom. Može i bučicom, svejedno.

Bučice u ruke pa slijeganje ramena. Može i šipkom. Može i na sajli. Ma može svakako. Op, op, op! Taman malo ramena da učvrstiš, time ćeš grunuti i trapez, ima sve da stoji k'o malterisano.

Samo izbaci kružne pokrete. Ako si to vidio od nekog u teretani, a vrlo je moguće da jesi: uhvate bučice pa vrte ramenima ka naprijed i ka nazad. To je smrt za zdravo rame, kamo za oštećeno.

2. unosiš ugalj i drva, to je teretana, em pare zaradiš

3. @Skočimiš

Hvala! Pri bilo kakvim preteranim kružnim pokretima, rame mi je na ivici skoka, pa mi ovo znači.

4. Pa hteo sam i ja da pocnem umereno pa da piтam.Inace imam 16.
    Koliko puta nedeljno idu treninzi i kolio otprilike traju?

У том узрасту , па , нико не може да ти одреди колико и кад ћеш да вежбаш.Пошто ћеш само кући да вежбаш сваког дана ради све групе мишића пошто тешко да можеш да се префорсираш а и стећи ћеш неку основу са које можеш даље да кренеш.
    Ја бих ти препоручио 5 дана у недељи , а трбушњаке сваког дана пошто вежбања за њих никад доста.
    Склекови за трицепс , груди и рамена , згибови за леђа и бицепс.Пробај набави неку бучицу или две , доста ће ти олакшати-Имаш разне варијанте склекова и згибова , ако не можеш згиб ради негативне па ћеш временом моћи и нормалан да радиш.

Загревање и разгибавање целог тела обавезно.
    Немој да слушаш ове што лупају о дрвима и грађевини и цепању дрва.Све сам ја то радио , преко лета сам дрвосеча , и могу да ти кажем да од тога могу само да ти пукну леђа ,да пролијеш зној и урадиш евентуалнп неки економски користан посао ,али никакав напредак тела ту не постоји.......

5. Немој да слушаш ове што лупају о дрвима и грађевини и цепању дрва.Све сам ја то радио , преко лета сам дрвосеча , и могу да ти кажем да од тога могу само да ти пукну леђа ,да пролијеш зној и урадиш евентуалнп неки економски користан посао ,али никакав напредак тела ту не постоји.......

Ео, ја нисам билдер, али се слажем са овим што Лаки рече. Радио сам задња три лета физикалију, само пропаднеш.

6. Fizikalija pali samo ako se praktikuje ceo život, kao na selu. "Zdrav" život, mnogo raznovrsnog rada, ne samo kičmoloma, dovodi do pojave brdskog međeda. Ne izgleda bog zna kako, ali u šakama ima macole.

7. Тачно. У праву су Бурзум и Лаки.
    Оде кичма за тили час, а ко има слаба колена, и њих сјебе.
    Да не помињем жуљеве на рукама.

8. Đimi, gubi se sa ove teme. Ti da pričaš o teretani, muči

9. Мени жуљеви на рукама блеје увек негде до средине новембра. Срећом, овог лета ћу се до краја грчевито борити за услов, па нећу морати да шљакам.

10. Meni se zapatili davno na veslanju, i pojavi se gamad kad god uzmem šipku, ili bilo koju alatljiku.

11. Đimi, gubi se sa ove teme. Ti da pričaš o teretani, muči

Марко, брате, ја сам за тебе Шварценегер. :)

12. Марко, брате, ја сам за тебе Шварценегер. :)

A vala si i ti napredan, to je čudo :p

13. koristi li ko neki dobar preparat ,preporuka?

14. Препарат у смислу?

15. Не треба ти то веруј ми ........а ако баш хоћеш имаш широк спектар опција :)) што скупље то је боље , то ти је главна одлика :)) а и тема је огромна , тако да вероватно мислиш на протеин а ту опет важи правило од малопре , што скупље то боље , јебига ........

16. ishrana mora da bude dobra...nema jela 2 sata pre vežbanja. unos vitamina i obavezno TEČNOST!!!

17. e nemojte me smarati sad sa ishranom i tecnoscu...rekoh sta mi treba....koristio sam i upucen sam dosta u to ima nesto novo?

18. Има , има си чуо за Галенику?Праве опасне хормонске коктелчиће....

http://1.bp.blogspot.com/_CPuQhIhxbvI/TCj1Q1BP81I/AAAAAAAAABM/zDGC9tpgFiY/s1600/TestosteronDepo-5x1ml-Galen.jpg

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.