Teret@n@

1. anaboličeskiiii ahahahah

2. Shrinkage of testicles, here I come.

3. Купујмо домаће!Обновимо нашу привреду! :))

4. Failure of kidneys and liver, here I come!

5. UBOSS jebe. Kad probaš UBOSS-ove preparate ima njih da koristiš zauvijek.

Nisu preskupi a sabijaju. Jeftiniji su od mnogokojekakvih izvikanih sranja.

6. Za metandrostenolon sam cuo da cini cuda, da li je istina?

7. Da li je moguce uskladiti nepredovanje u masi i kondiciji,tj. imati dobre rezultate i u jednom i u drugom?

8. Nemojte da kenjate o preparatima i kilaži,pogotovo ti, Laki.Posle 2 godine treninga guraš 150 kg benč?! Ne laži ljude,pun si hemije.

9. 18 god, 167 cm, 70 kg... U teretanu u zivotu nikad nisam usao, ne radim nikakve vezbe, a imam prilicno dobru masu i definiciju, e sad, brine me pomalo visina.. Jebi ga, malo je 167.. Sto se tice ishrane, jedem samo meso... 2-3 puta u toku nedelje jedem povrce.. Mozda je i takav nacin ishrane doprineo ovoj visini... Pa me zanima da li mogu na neki nacin da podstaknem rast (vezbe istezanja, da visim na sipkama i te zajebancije).. Drug mi je pricao kako je golman kod njih u klubu svaki dan visio sa precke, i za godinu dana uspeo da se razvuce za 10 cm... mada ne verujem bas u to.. :D

10. Stefane, bole trebe vagina što s' ti 167 kad imaš stan, auto i motor.

11. Hahaha :D provalio sam te po avataru ;) I visina je vazna :)

12. Možda tebi, al' verujem da devojkama to i nije tako bitno. Bar onim devojkama koje su ok u glavi.

13. Igraj košarku, odbojku, rukomet, skači, jebiga.

Teško je tegovima razvući tijelo.

14. Pulvrajzd, zao mi je sto devojke ne cene moje prave kvalitete.... Skocimisu, tegove i ne gledam.... istezacu se :) Hvala na savetima :)

15. Ti si, Stefane, visok kao ja, cak nizi jedan centimetar. To znaci da mogu da te mazim po glavi.

16. Čovek se najbolje istegne kad se obesi, ali problem je u tome što posle toga ne može više da ide u teretanu niti da radi bilo šta pametno.

17. Pufno, po glavi mozes da me mazis, ali se bojim da ces morati da kleknes.. Bez uvrede ;) Evo ti i poljubac :*

18. Nemojte da kenjate o preparatima i kilaži,pogotovo ti, Laki.Posle 2 godine treninga guraš 150 kg benč?! Ne laži ljude,pun si hemije.

Јесте брате , нагутам се деканабола и правим хаос.Луд сам од дроге.....
    Само не знам одакле ти тај закључак ал ајде ........

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.