Teret@n@

1. anaboličeskiiii ahahahah

2. Shrinkage of testicles, here I come.

3. Купујмо домаће!Обновимо нашу привреду! :))

4. Failure of kidneys and liver, here I come!

5. UBOSS jebe. Kad probaš UBOSS-ove preparate ima njih da koristiš zauvijek.

Nisu preskupi a sabijaju. Jeftiniji su od mnogokojekakvih izvikanih sranja.

6. Za metandrostenolon sam cuo da cini cuda, da li je istina?

7. Da li je moguce uskladiti nepredovanje u masi i kondiciji,tj. imati dobre rezultate i u jednom i u drugom?

8. Nemojte da kenjate o preparatima i kilaži,pogotovo ti, Laki.Posle 2 godine treninga guraš 150 kg benč?! Ne laži ljude,pun si hemije.

9. 18 god, 167 cm, 70 kg... U teretanu u zivotu nikad nisam usao, ne radim nikakve vezbe, a imam prilicno dobru masu i definiciju, e sad, brine me pomalo visina.. Jebi ga, malo je 167.. Sto se tice ishrane, jedem samo meso... 2-3 puta u toku nedelje jedem povrce.. Mozda je i takav nacin ishrane doprineo ovoj visini... Pa me zanima da li mogu na neki nacin da podstaknem rast (vezbe istezanja, da visim na sipkama i te zajebancije).. Drug mi je pricao kako je golman kod njih u klubu svaki dan visio sa precke, i za godinu dana uspeo da se razvuce za 10 cm... mada ne verujem bas u to.. :D

10. Stefane, bole trebe vagina što s' ti 167 kad imaš stan, auto i motor.

11. Hahaha :D provalio sam te po avataru ;) I visina je vazna :)

12. Možda tebi, al' verujem da devojkama to i nije tako bitno. Bar onim devojkama koje su ok u glavi.

13. Igraj košarku, odbojku, rukomet, skači, jebiga.

Teško je tegovima razvući tijelo.

14. Pulvrajzd, zao mi je sto devojke ne cene moje prave kvalitete.... Skocimisu, tegove i ne gledam.... istezacu se :) Hvala na savetima :)

15. Ti si, Stefane, visok kao ja, cak nizi jedan centimetar. To znaci da mogu da te mazim po glavi.

16. Čovek se najbolje istegne kad se obesi, ali problem je u tome što posle toga ne može više da ide u teretanu niti da radi bilo šta pametno.

17. Pufno, po glavi mozes da me mazis, ali se bojim da ces morati da kleknes.. Bez uvrede ;) Evo ti i poljubac :*

18. Nemojte da kenjate o preparatima i kilaži,pogotovo ti, Laki.Posle 2 godine treninga guraš 150 kg benč?! Ne laži ljude,pun si hemije.

Јесте брате , нагутам се деканабола и правим хаос.Луд сам од дроге.....
    Само не знам одакле ти тај закључак ал ајде ........

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.