Teret@n@

1. Nemojte da kenjate o preparatima i kilaži,pogotovo ti, Laki.Posle 2 godine treninga guraš 150 kg benč?! Ne laži ljude,pun si hemije.

Nisam u toku, ne znam o čemu se radi, tako da ću se osvrnuti isključivo na ovaj post. Misliš da je nemoguće za dve godine dizati 150kg? Prvo, to nije impresivna težina. Imaš powerliftera koje taj teg, Lakija i klupu bacaju sa ramena u pravilnoj formi. Pa dosta momaka u mojoj teretani guraju 70kg nakon par dana treninga... snažni su. To nema mnogo veze sa BB izgledom. Uostalom, on možda izbacuje 150kg, ne mora značiti da tako radi u serijama.

Drugo, ti znaš da je on koristio hemiju? Znaš li ti šta je hemija uopšte? Vidio si da je momak koristio Winstrol, Synthol, hormone rasta, testesteron? Shvatite da suplementacija nije hemija (whey, blend, kreatin, BCAA, glutamin...) to nije hemija, shvatite više! Uostalom, možda se Laki bavi bildanjem odavno. Možda ima vrhunsku genetiku, prati svoje obroke, računa kalorije, koristi BWM, DWM, PWM (to sigurno).

Najlakše je reći momku koji odlično izgleda da je pun hemije. Kako nikad ne kažete da on možda predano trenira, pravilno se hrani, da ima dobru genetiku, da se razume u taj sport itd. Ne, uvek mora biti hemija ta koja sve odrađuje!

2. Nemojte da kenjate o preparatima i kilaži,pogotovo ti, Laki.Posle 2 godine treninga guraš 150 kg benč?! Ne laži ljude,pun si hemije.

Ovo je opsta glupost, ja sam nakon godinu dana izbacivao 130 kg i do 5 puta, bez partnera. Nikad nisam uzeo nikakav suplement, al nemam nista protiv toga, svako ima svoje. Cesto su mi znali srati kako kljukam hemiju, al veze s mozgom sva ta prica kao sto kaze Thazz. Pravilna ishrana i redovan trening cine cuda!

Najlakše je reći momku koji odlično izgleda da je pun hemije. Kako nikad ne kažete da on možda predano trenira, pravilno se hrani, da ima dobru genetiku, da se razume u taj sport itd. Ne, uvek mora biti hemija ta koja sve odrađuje!

3. e, imam odredjen visak kilograma, pa bih pitao da li prvo da smrsam pa da krenem da radim vezbe (cilj mi je definicija) ili da kombinujem? posebno me interesuje za trbusnjake, jer sam cuo da nemaju efekta ako nisi fit...

4. Trčanje, trčanje i samo trčanje :)

5. Krenuo sam pre neki dan na fitnes (teretana) i veci deo treninga mi je trcanje. Posle nekog vremena (dok trcim) pocnu da me peckaju ruke, dal neko zna zbog cega?

6. И ја највише радим ноге.

7. Ја крећем сад од петка. Планирам интензивно грување!

8. Ma samo da skinem stomak, jebo me fax da me jebo, od oktobra sam se ugojio 12 kila, pa ti vidi...
    lololololololo
    ma kakve noge, imam jake noge (skijanje+folklor+genetika), glavni je stomak, plocice...

9. Зависи, како коме.

10. Ja isao.
    Sad me mrzi i imam 100 kila. :)

11. Nemojte da kenjate o preparatima i kilaži,pogotovo ti, Laki.Posle 2 godine treninga guraš 150 kg benč?! Ne laži ljude,pun si hemije.

Auuuu, junače.

Pa da ne koristimo suplementaciju mišići bi nam sagorili. Ja se kljukam aminokiselinama zato što znam da ne mogu odmoriti mišić prirodnim putem (prije svega snom) jer sam u govnima sa faksom, poslom, kurcem-palcem.

A moram da se pohvalim svojim benčom - 140kg 5 ponavljanja, 5 serija. JA JEBEM!

12. Јебо те, па мораш да пијеш хемијуна почетку...амино углавном

13. Jebala vas hemija, sta ce vam ta sranja, jes da je sporije bez, al neka...
    Jedan decko iz mog kraja je umro jer je preforsirao sa tim sranjima, puklo mu srce, tako da sam rekao da nikad necu uzeti ta sranja, NIKAD!

14. Ја не пијем то, да се разумемо.

15. Krenuo sam pre neki dan na fitnes (teretana) i veci deo treninga mi je trcanje. Posle nekog vremena (dok trcim) pocnu da me peckaju ruke, dal neko zna zbog cega?

ЈА би реко од зноја :))

Jebala vas hemija, sta ce vam ta sranja, jes da je sporije bez, al neka...
    Jedan decko iz mog kraja je umro jer je preforsirao sa tim sranjima, puklo mu srce, tako da sam rekao da nikad necu uzeti ta sranja, NIKAD!

Јесте , и курац неће да се диже од креатина , а ако пијеш протеине , има да најебеш кад остариш ....а на амино немој ни да помишљаш , од њега опада коса и неможеш да имаш децу.....питај Скочимиша , и он ће да ти потврди.........
    јееее

16. Урбане легенде, јебо те.

17. Ма није Џанки ,причао ми човек! :))) аххааххахаахахха

18. Реко ми Кнеле хахааха

19. Pazi, sinak, jedno je hemija a drugo je suplementacija.

Hemije se prave u labaratorijama i većinom su vještačke tvorevine.
    Suplementacija je dodatak uz ishranu. Njih 95% se pravi od pravih, prirodnih materija.

Hemija su: ASS, sintol i tako ta sranja.
    Suplementi su: whey, vitamini, minerali, različite kiseline (jes ikad čuo za omega-3 masne kiseline? E i to je suplementacija!) i slično. Suplementacijom se smatraju i sokovi, napitci, čokoladice, pičke materine.

Žao mi je što si tvrdoglav i nećeš da se edukuješ.

20. Скочимише, 140 бенч ?