Teret@n@

1. Dobra stvar za podlakticu je kad prebacis 2 peskira preko vratila pa onda tako radis zgibove.Uhvatis za peskir,a ne za sipku.Ja koristim neki kanap prilicno tanak i ostar pa malo sece ruke,ali naviknes se,zato su peskiri bolji.

Ja to radim tako što prebacim kimono preko, al more samo sa kvalitetnim kimonima :)

Za prste - gorila grip i nosanje tegova.

2. Jbg, tvoju tezinu moze da izdrzi samo kvalitet.:D probaj da kupis onaj kanap za goveda,ali neki deblji.:D
    meni ovo odgovara za prste jer kad radis handstand isti je pokret.:)

3. probaj da kupis onaj kanap za goveda

Not sure if advice or insult.

4. Hahahaha Advice! :D ja radim na jednom takvom,samo sto je ovaj sto ja koristim debljine prsta,a njemu ce trebati nesto dosta deblje.

5. Таман ћу ово са бучицама да пробам... Никад нисам радио подлактице, мада у последње вријеме се форсирам на вратило и примијетио сам да су почеле да буду тврђе.

6. Kakva zver od čoveka, sa samo 24 prvak sveta u Armwrestlingu, ima dve medalje sa zimske OI plus trenira džudo.
    Pazite na 1:10 šta radi sa svojih 120+ kila, mada vredi pogledati ceo klip.
    http://www.youtube.com/watch?v=Vr-42LrNrBA&feature=related

7. Па кад има Ципљенкова да му спарингује :)

8. Jbg, tvoju tezinu moze da izdrzi samo kvalitet.:D probaj da kupis onaj kanap za goveda,ali neki deblji.

šukn'o

9. Animalova teretana... Kako bih volio taku jednu previše oldskul...

10. Није брате, ја поново отворијо скуп.

11. Da li se kičma krivi od sklekova?

12. Ja mislim da je kao i kod svake vežbe, ako se pravilno izvodi i sa koncentracijom na pokret, mogućnost povrede je minimalna, ravna nuli. E sad, za ono kad stavljaš tegove oko stomaka, listova i drugo ti ne mogu reći, jer ih ja radim samo bodivejt. Ali, postoji veća mogućnost za povrede, ako se uzme fizika i nedovoljno jaki mišići da izdrže te dodatne terete...

13. El to odgovor na moje pitanje?

14. Jok brate, vadim integralni koren za agrarni budžet, područje opštine Mionica.

15. Dobro, sad su ta pitanja već debilna, pa ne bi te profesor fizičkog terao da radiš sklekove da ćeš od toga Kvazimodo da postaneš. A lepo ti je rekao radi bez nekog dodatnog tereta i NEĆEŠ je iskriviti. Je l' ovo odgovor na tvoje pitanje?

16. Ma fafaj ga bre. Što si glup leno?? Naravno da nećeš iskirivit od 10 skelkova već me zanima kada ih radiš u velikom broju, preko 100+ dnevno.

Jok brate, vadim integralni koren za agrarni budžet, područje opštine Mionica.

Pogledaj i za opštinu Gabrić.

17. I ako radiš samo sklekove za dan grudi, radi piramidalne. Proguglaj, mnogo je bolji rezultat od tih 100+ razbijeno na rate.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.