Teret@n@

1. Glup sam, poskupelo mleko.
    Ne znam samo gde piše 10 sklekova, jesam li ja to negde napisao. NEĆE ti se iskriviti ni ako budeš PET HILJADA dnevno radio. Nemam bold i kosa slova pa moram samo KAPS LOK, jebaga.

2. Jebote, ne meremo normalno razgovarat. To me zanima, jer pričaju neki ljudi na treningu kao krivi se kičma ako preteruješ sa sklekovima.... Zahvaljujem na odgovorima.

3. Теоретски, можда ти се и искриви кичма ако радиш 2000 комада дневно и то само на левој руци.
    Склекови јачају леђа и рамена тако да је могу само исправити.
    Иначе, јуче успео 20 серија по 20 комада урадити. Лични рекорд.

4. Možemo nego me iznervirate kad 'sujete i kad ste bezobrazni.
    Evo sad ću da ti objasnim najbolje što mogu, a svodi se na isto- slično.
    Dakle, ja dok sam pre radio i po 300 dnevno nije mi smetalo, nisam isećao bol. Sve dok ne osećaš neki bol u predelu kičme možeš da radiš dokle oćeš. Ako kičma krene da te boli znači da nešto nije u redu i da treba da staneš. Eto, ne bi trebalo da škodi u velikoj većini, ali svako drugačije reaguje. Ti testiraj svoje granice i sam proceni možeš li i jesi li sposoban. Ako tek krećeš da vežbaš radi postepeno. Idi po jutjubu i vidićeš različite vrste sklekova, možda nađeš nešto novo. Ali ja ti preporučujem ove obične, samo menjaj širinu ruku. Što su ti ruke bliže jedna drugoj teže će ti biti. Traži na jutjubu dijamantske sklekove ti cepaju.

5. Zajebani su sklekovi. Jedan tako radio preko 100 dnevno, i posle 60 godina umro.

6. A sa koliko je počeo da radi?

Kontam ja to nego pitam, pošto sam čuo druga mišljena.

7. Ево ти нешто, можда ти помогне

http://www.kakopedija.com/wp-content/uploads/2011/10/vrste-sklekova1.jpg

Што су ти руке шире, то ти више груди раде, а што су уже то ти више ради трицепс

8. Dobro, znam to, treniram, radimo sklekove na treningu, nego čisto pitam dal je istina što ljudi kažu.

9. Ако постоји вјежба од које ти неће страдат' кичма то су склекови, ја не знам како треба да их радиш да би ти страдала :)

10. Ако постоји вјежба од које ти неће страдат' кичма то су склекови, ја не знам како треба да их радиш да би ти страдала :)

Док сам тренирао баскет тренер нас је кажњавао склековима, ја сам радио толико глупости да сам све вријеме био под казном, ни сам не знам како сам издржао толике склекове, али знам да су ме леђа у предјелу бубрега убијала тих дана, имао сам врло јаке болове.

11. Serloce jel ste radili kamikaze (samoubistva) ? Ja sam na jednom treningu istrcao 25 kamikaza, ispovracao sam sam sebe. Jos kaze trener legendarnu recenicu '' Ko stigne poslednji, imate jos jednu''

12. Док сам тренирао баскет тренер нас је кажњавао склековима, ја сам радио толико глупости да сам све вријеме био под казном, ни сам не знам како сам издржао толике склекове, али знам да су ме леђа у предјелу бубрега убијала тих дана, имао сам врло јаке болове.

Можда си се кривио док си радио, не знам која би друга ствар могла да буде :)

13. А можда је то била само упала мишића?
    Или последица неких силних глупости које си радио?

14. Ако постоји вјежба од које ти неће страдат' кичма то су склекови, ја не знам како треба да их радиш да би ти страдала :)

+1

А можда је то била само упала мишића?
    Или последица неких силних глупости које си радио?

+1

15. Можда си се кривио док си радио, не знам која би друга ствар могла да буде :)

Може бити и последица неких силних глупости, у праву је Самјуел, а нисам се кривио, то није био проблем никако.

16. Јебему миша, докле смо дошли са темом, кад расправљамо да ли склекови криве кичму...

17. Па добро, Сварог, јебига, вазда има нових људи који имају питања... Нисам ни ја неки искусњак вала, деси се доста пута да о баналним стварима везаним за тренинг размишљам дуго јер не могу да се сјетим :)

18. Vezbate li Serratus anterior?

19. Zajebani su sklekovi. Jedan tako radio preko 100 dnevno, i posle 60 godina umro.

hehehehe :)

Prvi put čujem za serratus anterior :)

20. http://www.youtube.com/watch?v=8SBqRKZinFg

Нека лагана чини ми се вјежбица :)

Е заборавих, имам један проблем страшан... Неђе гријешим, не знам у чему...
    Дакле, боли ме у току дана кад дуже стојим у неком положају нешто око кључне кости, тачније не боли ме него ме затеже, није то бол....
    Што може бит'? Од тренинга или од спавања јебеног?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.