A ljudi, da vas pitam, zna li ko iz Bg neku teretanu na Voždovcu, Jerkoviću, Dušanovcu, Vračaru, tako taj dio, da nije skupa puno, maksimum 2000 mjesečno da se plaća? Ne mora da bude napucana, samo da ima osnovne sprave, čak bi mi i valjalo ako bi bila neka raspala, nikakva, u njima se najbolje snalazim jer sam naučio na takve u Trebinju dole, a i one nisu skupe. Pomagajte ljudi, ja sve nailazim na neke napucane, šminkerske, članarina 2500+.
Имаш Клуб А на Врачару, улица Мутапова, а имаш и Беоџим у Скадарској, ал то не знам колко ти одговара.
Има и фотељу додомори после тешких серија :) Елем, не виде сталак за бенч, то јест оне држаче, како си то решио? Ја кацам вежбо кући ставио сам две столице са стране и две цигле на њима и између њих би био тег, да не шета лево деснои кад враћам да се не врати и убие ме. Само се поставим испод, радим, и вратим, ионако нема ко да ми дода или ретко кад па сам моро дизмислим сталак. Исто то може и за чучањ само да имаш две столице, то јест четири, једна на другој на две стране, мада ти већ имаш разбој на се на овим држачима може стављати тег, не знам само колико су високи, можда је ниско.
Иначе супер си одрадио ово.
Е немам сталак никакав него додајемо тег :))
Вазда има неко да тренира са мном или да је логистичка подршка ту па се додајемо теговима, али смори то, не могу наговорит' друга да направимо неки држач, бем ли га, а имамо сву могућу апаратуру да га направимо :)
ГВТ, радио га је Таз ако се добро сећам, поставио сам га у први пост :)
Елем, могао бих мало и да га апдејтујем лоло."
Nisam ga našao nigde u temi, možda sam i prevideo, who knows. Svejedno, ovo sam pre oko dve godine radio i dobio nekih 7-8 kg (vode, masti i raznih govana, ali i malo mišića i glikogena :) ) i natural (ako izuzmeno neke dečje sitnice).
Nekim drugarima sam preporučio ovaj program, ali svi se izgleda izgube u matematici i brzo odustanu, ali za pravog vežbača sa dobrom ishranom, ovaj program je kec na desetku. Svejedno, Poliquin je decenijama capo ti tutti kad su u pitanju treninzi snage! Čak, koliko se sećam, sam i na heavy compound vežbama dobio po nekih desetinu kila u maksimumu. Posle GVT-a (da l' zbog njega - možda) sam probio na bench press-u brojku od 150kg, a na mrtvom i čučnju 200! Fuck me, I'm famous! :P
P.S. @L@aki Kako praviš citat ovde na forumu, ne znam to da uradim?
A malo brojke, pošto vidim da je traženo u prvoj poruKi:
bench press - 155kg
mrtvo dizanje - 240kg
čučanj - 225kg
Tad sam imao nekih 116-117 kg. :)
A zgibova nikad više od 6-7 nisam mogao d'uradim! lolol
Mada, ovo je sve pre nekih 20-tak meseci, dok nisam izgubio kontinuitet i počeo da živim manje zdravo.
Не'ам ништа, чак ни то, имам програм рада један, тј Лакијев који је иштампан и налијепљен на картон од Вранца :)
Имаш Клуб А на Врачару, улица Мутапова, а имаш и Беоџим у Скадарској, ал то не знам колко ти одговара.
Pogledaću. :)
А боли те курац, имаш и бајс за кардиЈо лолололол :)
Има и фотељу додомори после тешких серија :) Елем, не виде сталак за бенч, то јест оне држаче, како си то решио? Ја кацам вежбо кући ставио сам две столице са стране и две цигле на њима и између њих би био тег, да не шета лево деснои кад враћам да се не врати и убие ме. Само се поставим испод, радим, и вратим, ионако нема ко да ми дода или ретко кад па сам моро дизмислим сталак. Исто то може и за чучањ само да имаш две столице, то јест четири, једна на другој на две стране, мада ти већ имаш разбој на се на овим држачима може стављати тег, не знам само колико су високи, можда је ниско.
Иначе супер си одрадио ово.
Е немам сталак никакав него додајемо тег :))
Вазда има неко да тренира са мном или да је логистичка подршка ту па се додајемо теговима, али смори то, не могу наговорит' друга да направимо неки држач, бем ли га, а имамо сву могућу апаратуру да га направимо :)
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,6456.0.html
Jedan od mojih omiljenijih trening programa, koji ću ponoviti verovatno sledeće godine kad vratim kilažu na preko 100.
Uzgred, i tekst sam ja preveo. :)
Preporučujem ovaj program ozbiljnijim vežbačima!
P.S. Ne znam je l' dozvoljeno linkovanje ka drugom forumu, ako nije, obrisaću!
ГВТ, радио га је Таз ако се добро сећам, поставио сам га у први пост :)
Елем, могао бих мало и да га апдејтујем лоло.
Елем, могао бих мало и да га апдејтујем лоло."
Nisam ga našao nigde u temi, možda sam i prevideo, who knows. Svejedno, ovo sam pre oko dve godine radio i dobio nekih 7-8 kg (vode, masti i raznih govana, ali i malo mišića i glikogena :) ) i natural (ako izuzmeno neke dečje sitnice).
Nekim drugarima sam preporučio ovaj program, ali svi se izgleda izgube u matematici i brzo odustanu, ali za pravog vežbača sa dobrom ishranom, ovaj program je kec na desetku. Svejedno, Poliquin je decenijama capo ti tutti kad su u pitanju treninzi snage! Čak, koliko se sećam, sam i na heavy compound vežbama dobio po nekih desetinu kila u maksimumu. Posle GVT-a (da l' zbog njega - možda) sam probio na bench press-u brojku od 150kg, a na mrtvom i čučnju 200! Fuck me, I'm famous! :P
P.S. @L@aki Kako praviš citat ovde na forumu, ne znam to da uradim?
Пишеш на почетку цитата великим словима "цитат" и на крају "татиц" без наводника.
A malo brojke, pošto vidim da je traženo u prvoj poruKi:
bench press - 155kg
mrtvo dizanje - 240kg
čučanj - 225kg
Tad sam imao nekih 116-117 kg. :)
A zgibova nikad više od 6-7 nisam mogao d'uradim! lolol
Mada, ovo je sve pre nekih 20-tak meseci, dok nisam izgubio kontinuitet i počeo da živim manje zdravo.
Провирон, посећуј ову тему што чешће можеш, имам утисак да имаш шта да кажеш ;)
Tu sam, od ponedeljka i ja definitivno krećem. Koleno sam oporavio, sve je spremno!
Иха, што би англосаксонци рекли, вери стронг.
SMarko, ne pali se, nećeš biti Roki, ako radiš u ćumezu :))
http://www.youtube.com/watch?v=1SUzcDUERLo
Нећу бити Роки, бићу Бојка, тј већ сам :Р
Mi ne dižemo ništa teško, mi samo čukamo!
Кол'ко ја планова имам за свој тренинг у будућности, а не могу да ишчекам, среће ми моје... Нисам ја нормалан, не....
Јебите се ви што воршипујете Бојку, Роки је господин што се мотивације тиче.
Па не велим ја за мотивацију, нећу да будем мотиватор :Д