Teret@n@

1. Ova norveška dejtonka je objasnila mnogo toga! I would fuck her very hard!

Enivej, juče sam raskrstio sa sobom i krenuo u teretanu konačno i potpuno ozbiljno nakon neke pauze! Ostavio cigarete i navikavam se na potpuno drugačiji režim ishrane! Dakle, 600-700g belog ili crvenog mesa, 2-3 tunjevine, ovseve, pirinač, i Ella jebeni sir!

2. Обавезно носите обела моћних ренџера, доказано повечавају перформанс за чал 25%!!1
    http://www.youtube.com/watch?v=DrkE1fVEv6s&feature=relmfu

3. Оче,
    ако оћу да имам само плочице на стомаку јел најбоље да за почетак трчим?
    Промена правца, брзине... 80ак килограма. Колико ми времена треба? Читао сам на некој теми о војсци кад о том програму, ал нисам сачувао.

4. Не знам ти ја то сине, ја знам само како да постанеш голем, ал неко овде сигурно зна.

5. Treba ti jedno 15 godina al samo ako se opališ onim steroidima za borbene bikove, ili pukneš po tabletu plavog srculenceta poslije svake serije trbušnjaka.

6. Upala bulje i grudi! Kao da mi neko razmontirao bulju i posle dva sata jeb'o u sise!

7. 600-700g belog ili crvenog mesa, 2-3 tunjevine, ovseve, pirinač, i Ella jebeni sir!

Dnevno?

8. murbi
    Dnevno?

Da, ali najverovatnije posle Nove godine. Treba se organizam navići na novi režim ishrane. Sve u svemu, potrudiću se da unesem nekih 250g proteina dnevno.

9. Au bre, Smarko, kakva kompilacija.

10. A i što se jela tiče ispao sam iz kondicije, to je zlo! Nekad sam jedva čekao da jedem, sad k'o asketa neka!

11. Ја по читави дан размишљам кад ћу да једем и што, потпуно ми је мозак испијен.

12. Elem, prošle nedelje friž napunjem polovinom teleta, a ovih dana dolazi i ćuretina, verovatno ću opet prebaciti stotku nakon godinu dana pauze i manekenskog staža, lololo!

13. Đe ima da se uzme sintol, oće jedna kretenčina u teretani duzme da se šprica, rek'o mu ja nabaviti "iz prve ruke", kaže ne žali para! Taman da ga oderem. Đe se uzima to uopšte?

14. http://www.mondo.rs/s268459/Zabava/Ludi_svet/Sta_urade_masovni_treninzi.html

Elem, vidio je jutros članak na Mondu i oduševio se, kaže da hoće i on ovako. -.-

15. Smarko prvi tvoj dobar post na ovoj temi je onaj video ☺ !

Proviron nije problem meni to pojesti, nego kupiti. Svaka ti cast ako imas 50e nedeljno samo za ishranu, mada ako bolje razmislimo, mozes jebati onda i bez teretane ☺

Ja recimo za jedan dan pojedem 8 jaja , jednu tunjevinu, jedno parce mesa 150-200g, 150g sira kozjeg, 1/2l jogurta, 100g pecenog kikirikija/badema, pasulj kad ima ili neko drugo kuvano jelo.

To je oko 160g proteina

16. Скочко, не може то само од синтола. Причао је Грег Валентино (човек је заправо врло симпатичан) каква је говна све морао да убризгава да би постигао оно. :)

17. Фино, од тих пара што си хтео да даш на чланарину купи креатин :)) Ел то онај ортак стероид ?