Teret@n@

1. кхм, кхм, нешто ми се чини да је Лаки ово грешком метнуо овде циљајући мој пвт :)

2. Да, још се чудим што ми нема поста у пвт подфоруму...

Елем, пред крај овог видеа можете да видите поређење ИФББ проа и стронгмана, билдер је овај црњо :))

http://www.youtube.com/watch?v=T8_i1BKWa3E

3. Ovaj Dave Palumbo svuda se meša!

Elem, Derek Poundstone ovde deluje dosta srezan, alal vera!

4. Koliko je ovaj jači, a isto izgledaju. Bodibilder baja.

5. Kad god gledam ovako ova poziranja ja moram poslije da odgledam Markusa Rula da dođem sebi.

6. Koliko je ovaj jači, a isto izgledaju. Bodibilder baja.

Koliko god delovali slično, to su dva suštinski različita sporta. Npr. ogroman broj bildera je radeći teški DL pokidao bicepse vodeći se logikom da jak biceps može pomoći pri DL. Takođe, mnogi bilderi, naročito kad se spremaju, skloni su ozbiljnim povredama, posebno u slučaju velikih težina i malog broja ponavljanja. Naravno, tu je i winstrol koji im izrazito slabi tetive...

7. Koja najbolja kardio vježba, i kako smršati 4-5kg za mjesec dana? Šta jesti? Kako ubrzati metabolizam? Enlajtn mi, pliz.

8. Koja najbolja kardio vježba, i kako smršati 4-5kg za mjesec dana? Šta jesti? Kako ubrzati metabolizam? Enlajtn mi, pliz.

Ovo je toliko noobovsko pitanje da su te neke dobre definicije spasle profi napušavanja!

9. Pa, ja jesam noob brate. Kupio sam onaj fiksni bicikl, ali nije to to. Budite nježni prema meni :(

10. Pa, ja jesam noob brate. Kupio sam onaj fiksni bicikl, ali nije to to. Budite nježni prema meni :(

Taj bicikl će ti biti dovoljan. Imaš dva relevantna foruma sa ovih prostora - exyufitness i realx3m i tu ćeš naći što ti treba, glupo sad ovde da se pametuje kad je tamo sve ispisano.

11. Proguglaj šta je HIIT i furaj njega 4 puta sedmično.
    Proguglaj - principi zdrave prehrane i pridržavaj se.

Ili nađi knjigu ABS DIET i pročitaj je i koristi njegove savjete.

12. Radi iko ovde olimpijska dizanja? Nisam nikad radio, a pored velike želje nisam našao teretanu u kojoj bih imao uslove.

13. ја пре неки дан пробао набачај- избачај, научићу ускоро оба, па ћу их користити :)

14. Radim ja clean'n'jerk redovno, odličan je za eksplozivnost u mom sportu.

15. Ja sam se opako na ova dizanja naprimao, ali ih nikad nisam radio, a i kad sam u Beogradu, ne mogu naći teretanu sa odgovarajućim tegovima i podlogom. Jedino jerk radim deceniju celu, ako me razumete, lololo!

16. Ja sam uvek upalu mišića kapirao kao potvrdu dobrog treninga, i uvek sam je priželjkivao i radovao joj se.
    U sredu sam bio baš umoran tokom dana, i slabo sam jeo, ali sam ipak otišao na trening da radim noge. I posle 8-9 serije sam uvideo da nema smisla da ću da se onesvestim ako nastavim, spakovao se i otišo kući (pritisak sam izmerio 105/57). E, ali dva dana nakon toga, tačnije juče, javila mi se upala.
    Kako je moguće, nakon nepotpunog i slabog treninga?

17. Zato što upala ne znači da si dobro odradio trening

18. Upale se često javljaju kao posledica manjka sna. Inače, da, ako se super najedeš i naspavaš posle svakog treninga, ne bi trebalo da uopšte dobijaš primetne upale. Upale, u principu, nisu poželjne. Ne treba ih previše izbegavati, al svakako ih ne shvataj kao "potvrdu dobrog treninga".

19. http://www.explode.rs/proteini/dym-elite-primal-924g
    Јел има неко искуства са овим видом протеина? Размишљам да узмем преко нета, није лоша цена, а пошто узимамо ортак и ја, поштарина је џабе, тако да је до јаја... :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.