Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Висок сам око 173. Па оно, нисам рахитичан, нормално изгледам, само што нисам још почео да се развијам (пубертет ми је прилични каснио лолололол). Циљ ми је, са овом висином неких 70 - 73 кг.
Koje si godište?
95.
Ево, револуционарни програм!1 лоло
https://docs.google.com/document/d/1ik-2Me0faYPc8VCOaVER-k3aWUKs0WVCmR91OnFV8tA/edit
Ja bi to na ČUČNJEVE I MLEKO!!
Laki zar nismo zaključili da to tvoje ne valja ništa? Sem one druge faze koju si meni prvo uvalio :)
Рече човек који је радио 2. и 3. корак и напредовао лоло, ниси радио само фул боди, који је иначе одличан, тај ФБ који ти спремаш је по мени лош :)) ај напиши га овде немам га нигде целог, могу и у први пост да га ставим у секцији, "програми чланова" лоло.
Ček bre, ne znam ni da li ću uopšte trenirati po tom konceptu. Od sutra radim neki 5x5 ful bodi. Inače, mnogo ti bre traju treninzi u ful bodi i onoj trećoj fazi, i sam si rekao da te je spržio ful bodi. A mene je spržilo ono treće. Mnogo se lepše osećam kada završim trening za 45 minuta.
Мени овај Лакијев фул боди баш одговара, осим прве недеље кад сам умирао од упала није ми тешко пало. Ове недеље кренуо ту други фазу, видим да ће бити зајебано. :)
Мене јесте јер сам га радио 3 месеца а не три недеље :)) а фул боди и мора дуже да траје, време није баш неки пресудан фактор.
Разматрам опцију да сваки 2-3 дан радим груди.
На пример, ове недеље би ми овако изгледао план
пон - руке
уто - груди
сре - одмор
чет - леђа
пет - груди
суб - одмор
нед - ноге
пон - рамена итд.
немој си луд, зајеби те петодневне сплитове. Ако радиш сплит, ради 2 дана горе и 2 доле :)
@Svarog
Koja je ovo glupost nisi svestan! Kapiram da želiš da "uradiš" grudi, jer to je vama klincima jedino bitno, ali nedeljno dva puta raditi grudi i još uz to samo dva dana odmora u nedelji, nećeš ti videti nikakvog napretka, čak naprotiv! A pretpostavljam da ti je ishrana sređena, ili se varam?
Evo npr. kako ja radim:
pon. grudi + triceps
uto. noge + list
sreda. pauza
čet. leđa + trapez, možda nekoliko serija list odradim
pet. ramena + biceps
subota i nedelja pauza, ili ovo od petka odradim u subotu, mada mi je mnogo bolje kad vikend odmaram.
Suština je da ti daš rađenoj partiji dovoljno odmora nakon treninga, jer se raste kad se odmara. Npr. kada ti radiš vučenja za leđa, indirektno, koliko god pravilno radio, vršiš tenziju na biceps, te se nikad ne rade leđa nakon bicepsa. Ista je analogija za triceps u potiske za grudi, kao i potisce za ramena i grudi. Opet, leđa i noge su najveće partije, te se nikako ne mogu dobro uraditi ako idu dan za dan, te mora biti barem dan odmora, jer, barem ja, radim obimne treninge za te partije kad sam u treningu, što još uvek nisam.
P.S.
Nije loše, al nešto mi govori da mu je čučanj manji od benča
Ako radi čučanj istim intenzitetom i ozbiljnošću kao bench press, onda sigurno nije.
ZATO JA RADIM LEĐA-BICEPS, GRUDI-TRICEPS, JA SPLITUJEM! OPAAAAAAAA
@proviron
Pa sretao sam ljude koji su tako lagani, a dižu dosta iz benča. Obično su van proporcije, "ne rade noge", ti fazoni. Kad neko ima noge ko čačkalice a gore je velik, nije problem da diže 110 iz benča na 70kg telesne mase. Znao sam jednog lika što je imao tu negde, 65-70 kila, a tvrdio da diže 130 iz benča. Nikad nisam video tih 130, siguran sam da je slagao, al dizao je dosta, mogao je najmanje 105-110. I, naravno, nije radio čučanj.
Kad neko ima noge ko čačkalice a gore je velik, nije problem da diže 110 iz benča na 70kg telesne mase.
WTF?!
To su pičkice.
Skočimiš, brate, nisu ti videli vezbača koji čučanj i mrtvo ne radU!
Đe ćeš radit mrtvo OTOG ODE KIIIČMA I OSTANEŠ INVALID! I OD ČUČNJA ISPANU HEMOROIDI I DOBIJEŠ BRUK!