Ja tih problema sa mojom nemam, nije da se falim, lolo. Ona je polu-vegan, pre koji dan nam spremim ja dorucak pilece belo i neko povrce, ona ne moze dva parcica mesa da pojede, kaze pucice mukica :3
Ja tih problema sa mojom nemam, nije da se falim, lolo. Ona je polu-vegan, pre koji dan nam spremim ja dorucak pilece belo i neko povrce, ona ne moze dva parcica mesa da pojede, kaze pucice mukica :3
Ni ja nemam problema sa mojom... Čekaj, kojom mojom?
Моја једе ка' тица, понекад не знам како живи :))
Почела је да ради чучњеве и тако неке вјежбице за затезање и како то обично бива навуче се човјек и једва чека кад ће $утра да вјежба, вели ПРЕТВОРИО СИ МЕ У ТЕБЕ, МРШ :)
Почела је да ради чучњеве и тако неке вјежбице за затезање и како то обично бива навуче се човјек и једва чека кад ће $утра да вјежба, вели ПРЕТВОРИО СИ МЕ У ТЕБЕ, МРШ :)
hahahhaha, moja radi tai ci i te joga zezancije, pa joj ne treba bb, zensko je pobogu. Jednom sam je naterao da radi mrtvo dizanje, umalo joj teg nije pao na glavu. A volim tako kad dodje kod mene a ja kao radim nesto, nateram sebe da izvucem ono TZZZAAAAAAA iz zadnje repeticije.
Imam osecaj da ce tema da se pretvori cija devojka moze vise na bencu x)
S kakvim ti to medjedima spavas, brate... Moja jedva da ima 56 kila na 175 visine. Eto joj pilates sad, glumi manekenku, a kad treba da podigne nesto teze od skripti, onda ugane zglob lolo
Шалим се бре, млатим, ова моја има око 50-52 кила и висока је 170 и њежна је као онај маслачак :)
Спотакла се на љето и колико је јака сломила је три кости у стопало :)
Brate, kakve su nam zene, ja moju malo jace zagrlim, naprsnu tri rebra i gledam ocu li je voditi u urgentni. Bas smo sivonje negroidne. Zato nas i vole :3
I ja sam uzo da pucam biceps, gledam ove ojebine po gradu, svi imaju velik biceps a jaki su ko kokoška. Saću ja da budem jaki ko bivolj a imat bicepščinu. Muršte.
Džabe široka ramena, kad su muda malena... :)
Ne odustaj od treninga bez obzira na hranu. Masa se mnogo lakše pravi kad si već utreniran. I nemoj da veruješ "ekspertima" kad ti nude čudotvorne preparate doktora Milojevića, ja sam svojevremeno Petru Čeliku bar jedan auto kupio za onu njegovu smesu soje i konjske sperme od 15% proteina sa ukusom jagode.
Lolololo koja ispala... Zato mlato kad čuješ Blue heart, odma kupuj, to mnogo dobro...ako ćeš da rikneš... :) Daje efekat, kao da te obad izujedao, vrlo brzo, u kombinaciji sa ostalim preparatima, al daje efekat i kad ostariš... :)))
P.S. Kako si ti imao Bruce deformitet kičme, imaš konstituciju za instituciju!...
Хахаххахаха, моја може 100 кила из бенча и не пије хемију! :))
Kad mora tebe lenštinu ujutru iz kreveta da izvuče... :)))
Mlato, ako nećeš da budeš bildeR, nemoj piti ništa, hranu kojom se hraniš malo prilagodiš, da jedeš više puta, i da probaš koliko toliko bolje da se hraniš (da ne jedeš gluposti, koje će da ti samo utole glad), a radiš polako, podižeš vremenom po malo, ako kreneš da siluješ dobiješ upalu pa ne možeš da radiš ništa, ako polako podižeš, možeš da se osećaš prijatno (ne da radiš od frlje, moraš napor imati), i da vidiš rezultate...
MOJNE BITI HEMIČAR!
Inače, bivša je jedina kojoj nikad nisam želeo da pružim analno zadovoljstvo (U RČ!), jer je stalno pila mleko. Ali to sad nije tema...
E moj ti... Nisi pročitao moje prethodne postove :)
Брате, замисли да ти пр'не док је јебеш у рч, полетио би назад и мога' би да се повриједиш тако, немој се зајебават' са тим!
Ih, a da još višnje jede s košticama morao bi odmah kod urologa :)
Или не дај боже бијели лук, тада би те ставили у карантин да не зрачиш :)
Ljudi, laku noć i hvala na savetima. Javljam se ako zapne negde :)
Ni ja nemam problema sa mojom... Čekaj, kojom mojom?
procitao sam, i ako je zaista ona cena za surutku, bolje je uzeti vej. Samo, nema veja na grame, eee
ženama je lakše, imaju alternativni izvor proteina, ako me razumeš :)
Да, чим мало посустану, могу да узму ВЕЈ :))
hahahhaha, moja radi tai ci i te joga zezancije, pa joj ne treba bb, zensko je pobogu. Jednom sam je naterao da radi mrtvo dizanje, umalo joj teg nije pao na glavu. A volim tako kad dodje kod mene a ja kao radim nesto, nateram sebe da izvucem ono TZZZAAAAAAA iz zadnje repeticije.
Imam osecaj da ce tema da se pretvori cija devojka moze vise na bencu x)
Хахаххахаха, моја може 100 кила из бенча и не пије хемију! :))
S kakvim ti to medjedima spavas, brate... Moja jedva da ima 56 kila na 175 visine. Eto joj pilates sad, glumi manekenku, a kad treba da podigne nesto teze od skripti, onda ugane zglob lolo
Шалим се бре, млатим, ова моја има око 50-52 кила и висока је 170 и њежна је као онај маслачак :)
Спотакла се на љето и колико је јака сломила је три кости у стопало :)
Brate, kakve su nam zene, ja moju malo jace zagrlim, naprsnu tri rebra i gledam ocu li je voditi u urgentni. Bas smo sivonje negroidne. Zato nas i vole :3
Тако некако, страх ме да је загрлим пошто би јој сломио нешто у пм... Воле али им је љубав болна :))
''Malo volim, malo ne volim'' lololo
Smare, brisi postove 20 metara unazad, sve spem :))))
//Ако ћу, оца ми јеби, нека стоје, не једу љеба :)
Koja hrana je dobra za zglobove jebene? To me muci u zadnje vreme. Zagrejem se ja, ali skljoca i koci ponekad
Džabe široka ramena, kad su muda malena... :)
Lolololo koja ispala... Zato mlato kad čuješ Blue heart, odma kupuj, to mnogo dobro...ako ćeš da rikneš... :) Daje efekat, kao da te obad izujedao, vrlo brzo, u kombinaciji sa ostalim preparatima, al daje efekat i kad ostariš... :)))
P.S. Kako si ti imao Bruce deformitet kičme, imaš konstituciju za instituciju!...
Kad mora tebe lenštinu ujutru iz kreveta da izvuče... :)))
Mlato, ako nećeš da budeš bildeR, nemoj piti ništa, hranu kojom se hraniš malo prilagodiš, da jedeš više puta, i da probaš koliko toliko bolje da se hraniš (da ne jedeš gluposti, koje će da ti samo utole glad), a radiš polako, podižeš vremenom po malo, ako kreneš da siluješ dobiješ upalu pa ne možeš da radiš ništa, ako polako podižeš, možeš da se osećaš prijatno (ne da radiš od frlje, moraš napor imati), i da vidiš rezultate...
MOJNE BITI HEMIČAR!