Teret@n@

1. Jedan od omiljenih, institucija! Odlično je objasnio neke osnovne stvari u ovom videu. Takođe, ima na ovom kanalu Dorianovih treninga i ostalih mišićnih partija. Sve u svemu, više nego vredno gledanja.
    http://www.youtube.com/watch?v=y86TYYpaMoA

2. Omg, bem se glupog, upravo sam provalio da me je murbi zebavao za ciničnost :O
    Napisano onako ošišano, nisam uopšte provalio o čemu se radi... dobra fora :D

3. A ovaj video se slobodno može ubaciti u prvi post, pošto je DY sve objasnio u nekoliko minuta. Jedan od najboljih all-around gym videa koje možete naći!

http://www.youtube.com/watch?v=hggkrZF-Bpw

4. Leteći medvjedić

Mislim da bilderima može više da naškodi nego običnim ljudima. Situacija je sljedeća, pijete sirovo bjelance, ili cijelo jaje, nebitno, unosite, pored svih drugih proteina, i avidin, koji čvrsto vezuje vitamin B7 ili biotin. Nema apsorpcije biotina, ne samo iz hrane, već i onog kojeg proizvode crijevne bakterije. Poremećaj metabolizma je neosporan, jer B7 ima svoje mjesto u metabolizmu, učestvuje u metabolizmu proteina i masti, pa sad razmislite da li želite da poremite taj proces, posebno ako uzimate ogromne količine proteina.To što neki ne osjete neke smetnje , ne znači da se neće ispoljiti prije ili kasnije. E sad, neće svako osjetiti iste simptome, neko će osjećati samo bolove u mišićima, krajnju isrpljenost organizma, biće mu muka, povratiće, dok će neko imati ozbiljnije posljedice, opadaće mu kosa, imaće problema sa kožom, moguć dermatitis, pa čak i nervni poremećaji.

Unošenjem proteina u organizmu se normalno stvara amonijak, čija se detoksikacija obavlja u jetri (amonijak toksično djeluje na CNS) i koji se kao otpad preko uree izbacuje iz organizma. Remeti se i taj proces i mnogi drugi u vezi sa metabolizmom proteina, pa zato sam i rekla da zbog velike količina proteina koju unose bilderi, može da im naškodi više nego običnim ljudima.

Ironija je, unositi sirovo bjelance da se poveća unos proteina, a zapravo se poremeti njegov metabolizam. Ne vidim svrhu.

Ja mislim da je sve ovo load of crap, bez uvrede tebi, moguce da je delimicno tacno, recimo da avidin ne utice na opadanje kose vec moze malo da te boli stomak i to je to, bre od kad je sveta i veka ljudi piju jaja i belanca i sad neko se nadje da kaze kako ces da dobijes stomacni virus/povracaces/opadace ti kosa/sjebaces metabolizam. Tesko mi da poverujem u tako nesto osim da je jaje pokvareno...sigurno ovde ima ljudi koji su pili ziva jaja, izjasnite se kako je delovalo na vas?

5. Ја никада пре нисам фурао ту праксу са живим јајима и реко да пробам. Кацам попио одмах после ми била мука али је брзо прошла. То је било у недељу или суботу ја мислим. Јуче ме избила нека алергија, осип, сврби, данас примио инекцију и добио лекове лоло. АЛИ: НЕ ПОСТОЈИ УТВРЂЕНА ВЕЗА ДА МИ ЈЕ СВЕ ОВО ОД ЈАЈО!11 Можда је пука случајност, или не...

6. Ja pokušavam ozbiljno shvatiti ovu temu, a ovde neki još uvek pričaju o konzumiranju živih jaja!

7. А што се тиче косе клупе, 90% људи ради погрешно потиске на њему. Његов циљ је тај горњи део груди и ти фазони, постављање треба да буде исто као на равном, дупе и трапези НА клупи, може да се прави лук у леђима. Међутим, већина, због тежине покрета, диже дупе, спушта леђа ниже и покушава се направити атмосфера равног бенча који омогућава лакше избацивање тежине. Е па рођаци онда је то исти курац као да радите равни, тако да се онда лепше сместите на равни и само њега фурајте, место косог постоје потисци бучицама на равном бенчу, пропадања...

8. А у коју секцију га метем видее лоло, једино да направим нову, већ има за видео канале. Може да буде тима "Провирон препоручује за погледати" па тако свако ко има суџешчн могу да турим
    ЕДИТ: Мого би да напишеш и онај програм за пред клабинг па и њега у први пост, лоло, верујем да би био најчитанији, преко гугл докумената, ако нема аксес копираћу ја.

9. Ok je to, ali klabing trening zavisi od mesta gde se ide i odeće koja se oblači. Pošto se na klabing mesta ide u farmerkama, noge su potpuno isključene iz rada. E, sad, ostaje pitanje da li je top regular ili fit; kratki ili dugi rukavi. U slučaju da se oblači uska košulja dugih rukava, onda je ključno raditi grudi, deltoide i možda po jednu seriju za biceps i triceps. Ukoliko je majica kratkih rukava, ne mnogo uska, onda je ključ na mišiću biceps brachii, jer se on u majici najbolje vidi, pošto se proteže od početka nadlaktice. Takođe, za kratku majicu je bitno odraditi seriju il' dve potiska s čela, jer ako ste pički leđima okrenuti, ona vidi triceps. Ako majica kratkih rukava nije uska, rad grudi je bespotreban, pošto se one neće videti dok đuskate. Naravno, nemojte se u klabing treningu oznojiti, jer će to umanjiti miris sveže šaniranog Giorgio Armani Attitide parfema. Ovo su neke osnovne stvari...

10. pa ako si ozbiljan onda daj objasnjenje zasto mislis da ne valja konzumirati ziva jaja ili nemoj uopste da se javljas pogotovo u cilju provociranja ili ti je cilj kurcenje i ukopavanje drugih clanova?

11. Dečko, uz dužno poštovanje, ali ovakav tvoj post nije dostojan trošenja mojih jagodica. Ako si ubeđen da valja jesti jaja koja nisu termički obrađena, onda ti zaista nemam šta reći.

12. ja nisam ubedjen u nista jer ne znam nista, ako moje neznanje nije vredno tvojih reci i ne trebaju mi, ali nemoj se javljati samo kako bi nekoga ponizio ili kako bi ispao superioran u odnosu na nekoga, ako imas da das savet ili da pitas nesto pitaj, cak je i trolovanje i spamovanje u neku ruku ok, ali nema potrebe za tim ja sam ultra giga bodi bilder i izjavljujem kako vi niste vredni mojih izjava, ako ne znate da ziva jaja ne valjaju, neozbiljni ste, itd

13. Odgovoriću ti kasnije...

14. LOLOL. Kuzman raskrinkava medicinsku mafiju.

15. Kad pijete whey? imate li neki poseban recept za shake? nove ideje su uvek dobro dosle.;)

16. De si šedi sto godina e!

17. Mentalni trening,ispiti :D

18. Ako si ubeđen da valja jesti jaja koja nisu termički obrađena, onda ti zaista nemam šta reći.

Šta fali?? I salmonela je nekakva belančevina! ^_^

19. Млатони

LOLOL. Kuzman raskrinkava medicinsku mafiju.

LOLO decxko. Tako ti to počinje, prvo krene spiku kako nam jaja ne valjaju, sutradan ete ga prodaje genetski modifikovana jaja bez avidina, vi'š kako nam lakišu naložila, verovatno su u inboxu ugovorili transfer bar nekih 10 000 belanaca :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.