Teret@n@

1. Ja mislim da je sve ovo load of crap,

ja nisam ubedjen u nista jer ne znam nista

Kuzman92 :)))

2. Скочко свака час'... Како се осјећаш после овога? :)

3. Umorno i prepun kondicije.

Od ponedeljka krećem sa rushfit-om.

Al nakon insenitija sve je pičkin dim.
    Htio sam da radim asylum al sam odustao, preintenzivan je za mene, ipak imam i večernje treninge, sagorio bih.

4. Medvediću to je moje skromno mišljenje, nisi mi se valjda uvredila ? :p

5. То је добра ствар... А можеш ли да наставиш са овим програмом, је ли препоручљиво?

6. Danas pazario svoju prvu hemiju u zivotu, ako se ne racuna pasta za zube i losion posle brijanja:

http://v-line.ro/14-138-thickbox/california-fitness-liquid-amino-32-oz-947-ml.jpg

7. OOOOO bravo skocko :D

8. sad sam išao do drugara da se izmerim pre mesec dana sam imao 72 kila, tačno je mesec dana kako vežbam i 20 dana od kad sam povećao ishranu na 6 obroka dnevno minimum, 78 kila sad imam, znači 6 kila samo povećanom ishranom za mesec dana, još suplemente kada kupim očekujem još napretka, samo da pravilno odaberem, laki očekujem podršku i informacije neke :D

9. Kupio metan, sad je sve lakše

10. Dodje li ti što Stefan Kuzman iz Podgorice, Zabjelo republika, vojisavljevića 30, otac Igor zvani Gile?

11. Ličite mi malo, mora da ste u srodstvu nekom ...

12. ako je to taj gile sto je pokojnom milojku iz goračića radio pogrebnu opremu znam ga, a sin Stefan je ono beše kovač, kuje najbolje oruđe u podgorici, kako ga ne znam, to mi brat od tetke koja je bila nekadašnji prvak bodibildinga perce kategorija u Jugoslaviji, salmonela jeste zajebana stvar, ali ako nisi pažljiv samo, imao sam ranije i to od sladoleda koji je keva spremala sa živim jajima, koje dan danas tvrdi da je kupila od sumnjive bakute sa keja :D
    'de ga znam, ja sam ti Kuzmanović :D

13. Hahahhaha, dobar, dobar .. A ja reko' prezivaš se kuzman .. Dobro Kuzmo, praštaj:D

14. pozdrav za brata kuzmana, ma rod smo neki mi čim ličimo :D

15. Dobro, to sam slagao, ne ličite, ti ličiš na nešto (ne muvam te), ovaj ovamo neka je živ i zdrav .. :D
    Šalim se, samo mora da smrša, i isti ti ...

16. A jebite mi majku ako znam što pričam .. odoh, da ne serem više .. Pozdrav ljudi, trenirajte samo :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.