Teret@n@

1. Sam, ali zato smaram radnika u teretani.

2. Meni je lakše da radim sa nekim. Em je tu konkurencija, ko će više ko će teže a tu ti je i pomoć.

3. Ima kod nas u teretani neki lik, ja mislim da samo biceps i grudi radi. Uz to dolazi u papučama i čarapama. Ovaj stil

Хаххаха овако сам и ја понекад ишао али добро, мени је то преко пута, али кад не радим нпр ништа за шта ми требају патике, типа мртво дизање, чучањ, ноге уопште итд... :)

Jel radite sami ili imate partnera?

Вазда скоро радим са братом од ујака, кад он није ту, урадим рамена или леђа/бицепс јер ми ту не треба помоћ :)

4. Ali brate, lik dođe u patikama, obuče čarape i papuče i u teretanu. Zar ne može bar da skine te čarape. Još bele čarape i crne papuče. :D

5. Хаххахаха е то је друга ствар већ :Д
    Знаш како, можда му се много зноје ноге па зато :)
    Ја сам једно вријеме кад сам иша' на Цијевну да се купам обува' чарапе стално, смијали ми се људи, али они иду кући са искасапљеним ногама, а ја са читавим :))

6. Сутра би требао да одрадим тренинг, после 10 дана. Чучањ на програму, јер тако се ваља. Биће следећи сценаријо:
    задња серија, треба да урадим минимум 5 понављања да би била успешна, све преко је бонус, улазим испод шипке, унракујем, одједном помислим "колико је тешко у пичку материну једна стојим са овим на леђима, како ћу да се спустим совим и поново вратим, па још 5 пута". Крећем доле, долазим до паралеле, ДРАЈВ!! Експлозија из рупе, следеће понављање спорије, на трећем сам изгубио дах, одмарам дуже, губи се чврстина у леђима, четврто понављање чупање, споро, траљаво. Дал да одустанем и вратим, шипку, доста је 4? НЕ!!1 Пето извлачим лакше но четврто и одмах рековање јер би ми шипка склизла низ леђа да сам кренуо у шесто. Добро је........ А сад 5 минута одмора па 5 сеија по 10 понављања и минутом између лололо

7. Danas sam gurnuo 100kg s benča 5 puta, polako se vraćam. Još sam se olešio ovih dana od ogromne količine hrane pa sam sav nabubrio. Dok god pljugam koliko sad, sumnjam da mogu za mnogo povećati kečeve. Naravno, sam mi je pre svega cilj da posle skoro dve i po godine vežem barem 6 meseci redovnog treninga.

8. To bre Laki, kakva motivaciona priča, proradi mi adrenalin. :D
    Danas sam radio noge, nisam bio nedelju dana zbog praznika u teretani, jedva mogu da ustanem. A ima neki lik, počeo skoro da dolazi 'vamo gde vežbam, isti Elmer Davež samo nagruvan. Zamislite ga sa mišićima lololo
    http://lingamish.com/wp-content/uploads/2011/11/elmer-fudd.jpg

9. Laki bre, ne seri, deset dana je ništa. Samo si odmorio, biće ti lakše nego što bi ti bilo da nisi :)

10. Op, pronaso sam najboljeg asistenta za mene u teretani!

http://www.megapower.pl/images/activlab_bcaa_xtra_600g.jpg

Bcaa + Glutamine, jel pijuckao neko?

11. Ja pijem njiove bcaa već poduže, zadovoljan sam.

12. http://www.dodaj.rs/f/1q/Yx/1dmC68rf/07052013145.jpg

Video sam tek kad sam došao kući da na pozadini kod svake amino kiseline ima krstić i ispod piše "Neka kompanija ne garantuje za navedene vrednosti, ovaj proizvod nije namenjen lečenju nego suplementaciji ishrane", je l' smem ja da verujem da su tačni podaci?

13. Курац није ништа, дошо до задње серије, урадио једно понављања и вратио лоло, ето да вам јавим да сам испао пизда. После сам радио неке кечеве и понављања и доста искорака, мало веслања, стомак.

Мада, тих 10 дана сам провео у посту и нисам имао никакву активност па је донекле и разумљиво. А можда једноставно мрзим петице..... заправо мрзим их, проклете да су.

14. Skocimise jel bas ovaj model ili neki drugsi?

Vetar uz Pisam Dym samo najskuplji brend i nista posebno vise od toga.

15. Jebiga, ja nemam izbor u Kraljevu.

16. Курац није ништа, дошо до задње серије, урадио једно понављања и вратио лоло, ето да вам јавим да сам испао пизда. После сам радио неке кечеве и понављања и доста искорака, мало веслања, стомак.

Al nećeš mi verovati, tačno sam hteo da dodam u prethodnom postu da imam osećaj da ćeš uraditi jedan i vratiti šipku. Nisam bio siguran u to, al stvarno sam hteo da napišem :)

17. Video sam tek kad sam došao kući da na pozadini kod svake amino kiseline ima krstić i ispod piše "Neka kompanija ne garantuje za navedene vrednosti, ovaj proizvod nije namenjen lečenju nego suplementaciji ishrane", je l' smem ja da verujem da su tačni podaci?

Крстић поред неког податка ти значи да та компанија задржава право да објави нетачан податак, то раде да нпр друга компанија не би производила исти производ по њиховој рецептури.

18. И тако оће неки да ме убиједе да је много здравије бит' вегетаријанац и да су много здравији протеини које они уносе и да они здравије живе и дуже живе :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.