Teret@n@

1. samo polako, samo "strpljivo".

2. Jebiga brate ne smeš onda vežbati jer je rizik da postaneš ekstremno nabildovan i pro bodi bilder..

Nemoj vise tako dobre fore da bacas, ugusicu se od smeha.

3. ja ti ozbiljno kažem mnogi su se tako zajebali i nabildovali se kacu vežbali u teretani, najbolje da samo jedeš pasulj i boraniju svaki dan i da radiš sklekove rizik je mali da ćeš se napucati

4. Strpljivo čitaj temu od početka, samo će da te napuše bez veze.

5. ja ti ozbiljno kažem mnogi su se tako zajebali i nabildovali se kacu vežbali u teretani, najbolje da samo jedeš pasulj i boraniju svaki dan i da radiš sklekove rizik je mali da ćeš se napucati

:)

Strpljivo čitaj temu od početka, samo će da te napuše bez veze.

Nemam vremena da citam 3000 postova, jebote.

6. počni, mnogo toga ćeš otkriti, jer se mnoge stvari ponavljaju do besvesti

7. Nemam vremena da citam 3000 postova, jebote.

E pa jebiga onda, pitaj nekog da ti prepriča.

8. kolko beskorisna tema

Kako koristan post, inače veoma korisne postove imaš.

Nemam vremena da citam 3000 postova, jebote.

Ako nemaš vremena da čitaš kako misliš da saznaš išta, nećeš nikakvo znanje dobiti od jednog našeg posta, ja mogu ili bilo ko da ti kaže bilo šta i da mislim da je to ispravno a recimo nije i šta onda, ja sam te sjebao i gotovo, ovako istražiš sam ako već hoćeš ozbiljno da vežbaš i sam zaključiš šta ti je bolje, onda ćeš već pitati pametnija pitanja.
    Ovo što si sad pitao je kao da si ušao prvi put u teretanu i ne znaš šta je bučica, šta je biceps šta je triceps, kontaš? neke stvari moraš da znaš pre nego što uletiš tek tako bilo gde.

9. arlovski legendo moja ja ovde trazim savjet , treniram godinu dana i znam brdo stvari ali nije fazon da se pravim najpametniji . zanimaju me iskustva sa pivskim kvascem . Preparate izbjegavam jer imam dobru genetiku i lako nabijam masu (kvalitetnu , piletinom , ribom , bjelancima , surutkom , konjetinom itd ) al mi ovaj kvasac zvuci zanimljivo cujem da poveca apetit i dobar je sa b vitaminom . ako neko zna vise nek napise ...

10. matori ako ti treniras dinu dana i ne znas da je pivski kvasac govno sups onda si jako glup a pritom pitas za dekstrozu ko da je neznam sta a ne obicna secerstija... neext

11. У ал смо гостољубљиви. Имајте разумевања мајку му, и ви некад нисте знали нешто па сте питали. А одговор би и иначе на ова два питања био јако кратак.

Фул боди или сплит: фул боди.
    Квасац: не.

12. volio bi da te pitam za hormone neke ? to bi bilo kul ? ma daj ...

13. Laki, donekle si u pravu, ali kada sam ja počinjao, internet nije bio toliko razvijen i dostupan svima. Imate 2 naša odlična foruma na kojima se nalazi dovoljno informacija da imate znanje o ovoj materiji releantnije od studenata DIF-a. Mada, kad god pričam sa studentima DIF-a na ovu temu, doživim abnormalan transfer blama i istinski počnem sumnjati u naše visoko školstvo.

14. arlovski vuče komplekse iz dalekog detinjstva pa pokušava ovde da se isprazni, udahni pa izdahni arlo, možda postaneš manji douche

15. Па по тој логици онда нико ништа не био требао да пише овде.
    Мисим, зашто не би направили неку малу оазу и кутак каквог таквог "знања" о разним стварима везаним за спорт. Ником неће шкодити....

16. Фул боди или сплит: фул боди.

Zašto? Ja sam za odvojeno. Zavisi šta hoćeš da postigneš. Nabacujem još nešto mase, tako da je u tu svrhu full totalni apsurd po meni. Radio sam full na početku mog treniranja. On mi je više za agilnost, brzinu, pa i izdržljivost, kod bavljenja gimnastikom... Ipak to je drukčiji pristup. Radio sam nekada 2 nedelje full sa ljudima koji su trenirali atletiku (nema tegova, karike, medicinke, vežbe balanse, inače body weight+ vežbe izdržljivosti na kraju)

17. Predlagao sam pre nekoliko strana čini mi se, da se napravi nova tema profi vežbači pa da nekoliko ljudi pređe tamo. Stvarno smeta koliko je vas nekoliko negativno. Ne sporim da ste upućeni i iskusni (bez ironije) ali jednostavno je sranje da napušavate sve redom, kao i mene onomad iako nisam ništa glupo rekao.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.