Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Laki, ok je to, ali ja sam ovu temu zamislio kao mesto gde će par aktivnih ljudi s foruma usputno podeliti neka iskustva ili spoznaje. A sad sam stekao utisak da neki likovi jedva čekaju da dobiju 50 bodova ne bi li na ovoj temi postavili neko crazy pitanje, jer misle da odgovaraju ljudi od 100 kila mišića. Što se mene tiče, gotovo ću uvek odgovoriti nekome ko je ostavio traga ovde, nego nekome ko se niotkuda pojavi i postavi "neko soja-pivski kvasac-nedrkanje povećava masu" pitanje. Uzgred, i SMare mi je slao neki PVT u Kuzmanovom fazonu, lolo.
ja sam nekako po old skul receptu postigao ok rezultat . Gore navedena hrana , puno vode , plivanje idt . zato me nije zanimalo nista vise . pa shodno tome nisam ni trazio . medjutim uvuklo mi se govno pod kozu pa bi sad jos kako to obicno biva . od preparata sam u startu odustao jer vise volim uloziti u neku kvalitetnu hranu nego u prasak ... prije nego cu krenuti imao sam 85-90kg sad kao sto rekoh imam 107 , znaci 17 kg CISTOG misica me ne svrstava u pocetnige , glupane i neznalice , ali kao sto laki rece zanima me vase misljenje i ostalo , nije fazon ako se stalno goni svoje , dobar savjet zlata vrijedi , https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/313419_361413187306364_1558310870_n.jpg ovo je neka losa slika od prije nekolko sedmica ...
ja mislim da bolje da u početku radiš celo telo, a kada se navikneš na česte treninge, onda vežbaš deo po deo.
provirone ja moram biti 35 na rang listi da bi mi neko odgovorio ? i jel ovo na moj racun ? nisam imao iskustva sa tim kvascem i postavio sam najnormalnije pitanje , cak mi ga je i doktor preoprucio zbog apetita ...
Stabby, razmišljaj praktično! Da je pivski kvasac tako dobar, da li bi onda bio toliko jeftin?
mleko je jeftino pa jebe kevu
sad već počinju postovi u kojim nisam siguran dal neko troluje il je ozbiljan
ako misliš na mene, mrtav sam ozbiljan
Што се тиче фул бодија, конкретно у овом случају (дечко који је ставио пост рекао да вежба кући, нема тегове), фул боди са бодивејт вежбама је најбоље решење.
Али, чак и да се вежба у теретани ФБ је одличан режим. Ено, ставио сам га на почетну и програм који сам ја радио и који ми је дао лепе резултате за два месеца, исеко се навацио мишиће мало, пре тога сам био доста у оффу лоло. Има и план и све. Наиме идеја ФБ-а постоји још из доба пре Арнолда, и многи доводе то у везу са непостојањем, или доста смањенијом распрострањеношћу стероида, канда ФБ доста боље одговара натуралцима, док су сплитове изумели ДРОГОШИ!!1 Добро није тако, али јесте на тај фазон. Рађењем веће групе мишића даје се већи тестостерон риспонс ,.. и тако даље, морам дијем диграм игрице лоло
bravo laki za post, uramio bih ga u kući da me ne mrzi lo
Impre izvini ali iskuliraću te u slučaju da trolluješ, mleko je dobro ne kažem da je loše al' koji rezultat ti od njega možeš da dobiješ jer prekomeran unos za vežbače ne valja, laktoza loše utiče i mislim da si omašio poentu provironovog posta, ali jeste tako što se tiče ishrane sve što je skuplje uglavnom je efikasnije, jedino što ja znam da je baš jeftino a efikasno su jaja iliti belanca, jer je u žumancetu sva mast i holesterol, mada ni to nije problem nekome ko se odere od treninga i sve istopi.
al' nikako živo jajo da ti opadne kosa
Laki, ne može da se pristupi Full body linku sa prve strane.
"Prekomeran unos za vežbače ne valja"? Ne znam gde si to čuo. Ja sam cepao ful bodi i pio 3 litre mleka dnevno, za mesec dana sam dobio 10 kila i nikada jači nisam bio. Poznato je da su matori strongmeni pili i po 5 litara mleka dnevno.
Uz 40 jaja, 5 kila piletine itd :)))
nije da ne valja ali razgradnja proteina kroz telo ide sporije od njega, bolje da si toliko vode popio, mada je mleko većinski voda, a reci mi koliko je od tih 10 kila bilo mišića? matorog strongmena boli kurac sa definiciju i mišić, njemu je na prvom mestu snaga, nije loše mleko al' za nas po meni je preko litra dnevno preterivanje, čak i čaša predveče je najbolja solucija.
A to ako misliš da si se zbog mleka ugojio toliko nemam koment, isto bi toliko dobio da si vodu popio možda malo manji procenat seljačke mase a više mišićne
LAKI FUL BODI LINAK NE RADI
Radih do prošle nedelje standardni split:
Grudi/Triceps
Leđa/Biceps
Noge/Ramena
Ali isprobah neki trening za noge a la Šarčev u super serijama i iako mi se mnogo dopao, posle toga nisam nikako mogao da radim ramena.
Šta mislite o sledećem splitu:
Biceps/Triceps/Ramena
Grudi/Leđa
Noge
Ili da ipak dodam i 4. dan? Mada mi je to najmanje privlačna solucija.
Biceps/Triceps/Ramena u jednom danu? lo
Tebe nisam pitao, izvinjavam se što to nisam dopisao, ali mislio sam da se podrazumeva da niko ne traži savet od tebe.
Opušteno al ipak da ti kažem malo ti to dodaj još i leđa u taj dan
Верујем да сад ради линк?
Ооооо, тек ћеш доживљавати :)
Ја могу да им предајем тамо иако једем жива јаја...
Брат ми овај то студира, све мене пита, јебем га у главу.
Што ћу кад могу да поједем брдо пиринча, па ми није јасно је ли то превише :Д
Хахаххахахахахха фестивал! :Д
Онај горе што је питао за фул боди са својом килажом, ради га, јебем ли га...
Ја сам га радио, обично сам пичио вратило - разбој - склекови и тако сам пичио у круг стално, некад измијеним па одрадим све серије вратила, па на разбој па склекове, чисто да промијеним мало...
Радио сам ја дуго ова говна са својом килажом, добио сам доста снаге, јебем ли га...
Е сад, не знам је ли од тога или од чега већ, али некако ми се чини да ми је букнула снага откад сам се вратио на тегове...
Да га јебеш, ако би ти испод 2 сата траја' тренинг, оца ми јеби... Уз то би вјероватно пола вјежби одрадио преко курца јер би се уморио...
Никако ми се не свиђа ни сама помисао да радим двије велике групе мишића исти дан, мислим да не би то ишло баш да ваља...
Ја радим
Груди трицепс
Леђа бицепс
Рамена трапез
Ноге
и одрадим на крај свакога издизања ногу док висим на вратило, додуше заборавим то често, али ето...
И заставу вазда пробам да се покурчим и видим јесам ли уморан лоло