Teret@n@

1. Људи, ја кад сам као клинац, кренуо у теретану имао сам 60 кила..све сам подредио теретани...чак нисам хтео да излазим кад је врућина да не опаднем.

Набацио сам 20ак килограм за 2 године без грама хемије.

Сад вежбам само пред летњу сезону, класика, али узмем рецимо течне амино и креатин или азотни реактор екстрим папм.

Поента, вежбање без суплимената је као да пливаш узводно.

2. Pozdrav svima!

Htio bih da se predstavim i postanem aktivan clan ove teme. Pratim vas vec duze vrijeme i jedva sam skupio poene da mogu postovati, a i nesto mi baguje pa na temu ulazim preko gugla. Nije to ni bitno.

Ovom vrstom sporta se bavim oko 6 godina. 3 godine sam aktivno isao u teretanu sa manjim pauzama povremenim, a ove zadnje 3 godine sam vise koncentrisan na kucu jer sam nabavio nekakve tegove i lomim se i smisljam nesto kao SMarko u nedostatku para za teretanu.

Trenirao sam skoro sve vrste programa od ful bodija, preko splitova, probao sam lakaijev program, radio sam arnoldov program i tako sta sam nasao i sta mi se ucinilo simpaticno i pametno. Mijenjao sam program nakon 6 mj otprilike sa nekim slicnim da bi sklopio godinu. Nakon toga radio pauzu pa kretao u drugu godinu sa drugacijim treningom i nacinom. Naucio vremenom sve i svasta.

Kad sam presao u kucu radio sam sve i svasta, od tegova i vjezbi iz teretane preko kros fita, pa samo sipke, radio sam insejniti, p90x koliko sam mogao i malo azilum. Smisljam sad trenutno svoje planove na foru kros fita jer sam se trenutno preorijentisao na izdrzljivost i definiciju. U ovim mjesecima aktivno vozim bicikl i ne mislim vozim se do grada nego ture od stotinjak km itd, trcanje kad mogu, plivanje 2 puta sedmicno. Naravno ne radim sve to odjednom nego rasporedjujem, pa sa vremena na vrijeme nesto zamijenim kad mi dosadi.

Genetika mi je go kurac i nije mi ispostovala ni u cemu osim sto imam dosta dobre predispozicije da budem mrco. Trenutno sam visok 185 i imam 88 kg. Plus sam cisti naturalac. Toliko o tome, ne znam sta bi dalje rekao. Druzicemo se

3. Rodriguezos, брате, љубавни огласи ограничили број карактера по смс-у па си нашао овде да се описујеш? Шта си ти питао или понудио овој теми човече?

цим-стоп-геј-стоп

4. Thilmo on je u jednom postu napisa to što su skoro svi napisali u 30 postova. Svako od ljudi koji je postovao na ovoj temi je bar jednom napisao u kakvu teretanu ide, svoju težinu i visinu, ishranu, način vežbanja...

5. Представите нам се :

-Колико дуго вежбате у теретани?
    -Који од спортова и дисциплина тренирате?
    -Шта вас вуче да тренирате?
    -Који су ваши рекорди?
    -Које програме користите?
    -На којем сте режиму исхране?
    -Ваш узор у ББ ,ПЛ , спорту?

Ispostovao sam prvi post L@kijev jer sam nov ovdje.

6. dobrodošao bruda, ima hejtera ovde izminusovaće te bez razloga lo piši još defki ako oćeš da ostaneš na temi, podržavam te jer je i meni genetika kurac ftw.

Поента, вежбање без суплимената је као да пливаш узводно.

Pa naravno da ćeš plivati uzvodno sa takvim razmišljanjem, ishrana je najvažnija bez nje je svaka suplementacija ništa, posle toga je dobar trening najvažniji, pa onda ide suplementacija koja je tu da pripomogne i da šlag na torti.
    Al' nikako to da samo sa suplementacijom možeš da uradiš nešto od sebe.

7. Сенка на месечини, па ко ће да га минусира због теме на форуму, ја му нисам ни ушао на профил.

Ако то стоји у уводном посту, онда се извињавам..давно сам га читао.

А то за суплименте стоји, стварно је огромна разлика. Говорим о протеинима, амино киселинама и осталим дозвољеним стварима које нису штетне, наравно.

едит: Едитовао си пост, није фер.

8. Стејби, разлика у квалитету суплемената топ фирми је мала и занемарљива, тако да све што се нуди, рецимо на пан спорту, је добро и може да се користи. А сад ако мислиш да ли треба, па, може и не мора, али свакако ће ти помоћи, тако да узимај ако си у могућности.

Лаки - песник, философ, књижевни критичар и осниван теретане на вукајлији

9. Meni problem pravi šta da hasam u školi. Odradim teretanu prepodne i onda od 1 do 7-pola 8 u školi...

10. Pa jedan obrok odmah pre, jedan za veliki odmor, šejk između petog i šestog časa i obrok odmah nakon škole. Ovako sam ja radio kad sam bio u mogućnosti.

11. Ma kontam da se samo treba napraviti plan. Ali da meni nije mrsko i da se ovakvih stvari setim u 10 ujutru ili 5 popodne a ne u 11 uveče.... :D

12. http://www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30314
    Ja da mogu da vratim vreme unazad uzeo bih ovaj vej umesto elitovog, imao bih kilo ipo više veja za iste pare, a što kaže laki razlika je zanemarljiva. jer je dajmatajz američki brend sad je kao 10 puta bolji odo ovog veja jelte?

едит: Едитовао си пост, није фер.

mwahah ja tako napišem pa editujem desetak puta lolzu

13. Поента, вежбање без суплимената је као да пливаш узводно.

http://26.media.tumblr.com/tumblr_m3dfr5DjbB1r14qavo2_500.gif

14. Хаххахаха какав је ово цар, није ни чудо што су ови попижђели, да је по Подгоричким теретанама ово радио, одма' би га неко избио, ионако су сви надркани и комплексаши :Д

Што фали вјежбању без суплемената? :)

Мрзим једну ствар са којом сам се сусрео чак прекјуче

Ђевојка пеља свињетину, једе месине, убија се, сконта да је дебела и онда се као да у вегетаријанце и унаоколо просипа памет да само глупи људи једу животиње бла бла, мислим, надувај ми јаја лицемјерна крмачо, ко те јебе...

То ми личи на ово за вјежбање без суплемената...

15. gledao sam ovog ima još jedan klip isti takav samo što startuje ljude na ulici za koje misli da vežbaju, ludak, al realno ovde bi popio batine od kompleksaša samo tako.
    Ništa ne fali vežbanju bez suplemenata čak je u neku ruku bolje jer ne navikavaš telo na preparat.
    Kao što dosta njih uradi i posle ih smara da vežbaju bez njih i misle da nikad nećee biti veliki bez njih, dosta je takvih slučajeva, a da nikad nije koristio preparat ne bi mu takva ideja pala na pamet možda jednom-dva puta i postigao bi odlične rezultate samo uz dobru ishranu, i posle kada bi uzeo preparat video bi da to nije ništa posebno i da su rezultati vidljivi i bez njih..mada jesam ja licimur pričam ovo nakon što sam uzeo protein i kreatin lolo

16. Ја сам рекао да је као пливање узводно, паметноме доста.

А као што рекох, вежбао сам 2 године без трунке хемије...након тога сам узео, разлика је очигледна и не видим разлог зашто не узимати протеин или рецимо амино киселине.

17. А као што рекох, вежбао сам 2 године без трунке хемије...након тога сам узео, разлика је очигледна и не видим разлог зашто не узимати протеин или рецимо амино киселине.

Ček jel pričamo o hemiji ili o suplementima?
    Šta si uzimao tačno?

18. Погрешно сам се одразио, ја то све зовем хемијом. На суплементе сам мислио.

Додуше, задњи пут сам узео ово, што је близу границе дозвољеног :)
    http://www.ogistra-nutrition-shop.com/Xpand-Xtreme-40BR-Facts.jpg

19. Kako možete dozvoliti sebi da vas Kuzman ispravlja?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.