Teret@n@

1. Jao, sigurno da joj je guzica tako naprćena samo od "squats"! Ni traga od fotošopa,joook!
    Svakoj ženi se pućne dupe kad ga zategne i stane u kontrapost (umJetnički naziv za premeštanje težišta tela usled pomeranja telesne težine oslanjajući se više na jednu nogu), nego kad se opaše srebrnim pantljikama, i opusti tur na pašu.
    Kakav šit!

2. VanGoga, daj svoje dupe u obe poze, pa da vidimo.

3. Hahaha, no pasaran, prijatelju.

4. Meni je dupe enormno poraslo od čučnjeva. Pre i posle bukvalno kao na slikama gore. Ne znam što i ženama ne bi raslo. Slike su realne.

5. Nije stvar u rastu, to su se mišići zategli i dobili na masi, pa malo izdignu salce (koje ženama-običnim smrtnicama uvek pomalo ostane). Stvar je u napućenosti tog dupeta koje prkosi gravitaciji. Tako stoji samo kad se zategne, kad se taj mišić uposli.
    Al' who cares, ko će sad da se bakće i sa tim.
    Aj' u zdravlje.

6. Naš kako slika nije realna, ima devojaka koje imaju dobro dupe i bez vežbanja, ali činjenica je da devojke koje vežbaju će imati bolje dupe zategnutije kao i celo telo u odnosu na devojku koja ne vežba, to što se ti pronalaziš i pametuješ slici znači da želiš da opravdaš to što ne vežbaš i pretpostavljam da ti zadnjica nije jači atribut

7. Uf što volim kad se neko nađe tako da mi "objasni", a nema blage veze kako izgledam i da li vežbam.
    Slažem se sa tobom u vezi ženske građe, i u pravu si potpuno što se tiče vežbanja.
    Ne pametujem, nego kažem šta mislim, a o mojim atributima nije bilo reči, niti sam ih pominjala.
    A na osnovu tvog komentara mogu da procenim da tebi kavaljerstvo nije jači atribut.

8. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/1002071_508107459261459_181716758_n.jpg

Jebes to, vidis da je ovu sto skvatuje pecatirao neki turcin Eziz na majcu. I ova leva ne skvotuje nego skvirtuje, to je jos bolja fora.

9. Ja se izvinjavam tebi ako sam te uvredio i jeste mi bila namera malo al' ne tebe lično već ženski rod koji većinom ne praktikuje vežbanje u teretani ili iblo kakav vid vežbanja, znam devojke koje vežbaju i psiha i razmišljanje povodom stvari na ovakvu temu im je totalno drugačija, jbg ova slika ima i humora u sebi a i realnosti, ne treba odmah shvatati sve bukvalno, po tvom odgovoru i razmišljanju kako si odmah primetila fotošop i ostalo a nisi uzela u obzir pravu poentu slike pa sam zaključio da verovatno ne vežbaš u teretani jer dosta sprdnje ima na račun čučnjeva kao neki inside gym joke..jeste mi kavaljerstvo jača strana al eto neurozan sam malo bio kad sam odgovarao jer ova slika jeste preterivanje ali ne mora se sve shvatiti bukvalno, opet sori jesam te napao malo i bez razloga ne znam stvarno ništa o tebi :)

10. Питање за Скочка, Лакија, Смарка и провирона - јел ми скраћен трицепс?
    Трипујем се. Дуже време.
    http://www.dodaj.rs/f/3L/88/2DtFaZS8/imag0108.jpg

11. triceps? gde?šolololo

12. A ti bi da ti ide triceps do šake?

13. Ali meni je duhovito kako je ubacio Smarka među Lakija, proviriona i skočka.

14. Svarože, ovako laički i odoka bih rekao da su ti triceps kao i maljavost na profil slici i rl fotografiji poprilično disproporcionalni ;-)

15. Зашто си прислонио руку уз тијело?

16. А није кратак, а ако и јесте, шта сад, ништа страшно. Ради лежеће екстензије бучицама за тај део око лакта, уједно ће ти и бенч бити јачи, уз одговарајућу форму.

17. Мене је треба првога да стави јер сам најбољи!
    Право да ти кажем, мислим да је и мени скраћен, али ми пуца курац за то, ко га јебе, ово што лаки рече екстензије лежеће и истежи га после вјежби па што ти бог да :))
    А и не чини ми се да ти је скраћен :)

Него да подијелим комшију Сава, доктора тачније, пулмолога, живи буквално преко пута мене, додуше сад живи у Пг, живи му син преко пута мене сад, али он долази често и вазда дође код нас у гаражу и мало се истеже итд, нађох слику на фејсбук страницу :)

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/996163_202644406558430_1424802614_n.jpg

18. Svarože, ovako laički i odoka bih rekao da su ti triceps kao i maljavost na profil slici i rl fotografiji poprilično disproporcionalni ;-)

Ша, као, вама се никад није скупијо у води?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.