Bude po 40 ljudi u sali u kojoj bude gužva kada nas ima 20. Po 15 bude petkom i subotom kada šmekeri izlaze, a da se mučim 4 dana da bih 2 dana normalno trenirao. Šta ja znam....
EDIT: Danas kobjasnio u razredu izdržaj u zgibu na fizičkom.
Ključna stvar: kada se uzimaju suplementi, postoji određena hijerarhija, tj. zna se šta ima prioritet. Objasnite smisao solo uzimanja NO reaktora i većeg dotoka kiseonika u mišić, ako ga tamo ne "sačeka" odgovarajuća količina brzoapsorbujućih proteina.
Тај рад, истина, али у пракси се није показало баш сасвим тако из разлога што у НО реакторима не постоји само аргинин који ствара мишићну пумпу већ постоје у неким аминокиселине, витамини Б3, 6 и 12, бета аланин, кофеин и тако даље, па имају неке мале користи и од њих самих у току тренинга :)
Прови, ако ти ниси упознао то што користиш или ако причаш о нечему што ниси пробао, не мора да значи да и ја исто радим.
Ја причам искључиво из свог искуства и из искуства људи око мене који су користили НО реакторе и из тих резултата које видим.
А ако је теби за тако нешто потребно копирање са других сајтова и мислиш да за тако нешто треба велико знање, онда, не знам...
У последње вријеме ме иритира појава неких ликова типа другова из једног мјеста ту близу који ништа нису направили од себе, а као тренирају ево 4-5 година, а ја сам више за последње пола године направио него они што су направили и што ће направити читав живот од свог тијела, а онда знају да ми се спрдају чим им кажем неки састојак неког суплемента... Типа аргинин, бета аланин или слично или ако поменем синтезу протеина или поменем бцаа или глутамин, јер они знају само за ''пумпач'' и за метан, исхрана и остали суплементи су им нуклеарна физика....
Ovi što se takmiče u novoj kategoriji na Olimpiji očigledno ne rade noge...
Да, то је ваљда категорија таква, срањо неко :)
Muka mi je od kreatina.
Ја једва чекам да мени буде мука од неког суплемента, сад кад купим ускоро :Д
Mare, da li je moguće da te uopšte takvi dotiču?
Па могуће је понекад јер и поред све моје добре воље да им објасним и помогнем у нечему, они ми се спрдају и веле да сам будала...
Зато у последње вријеме ништа не знам, што ме год ко пита ја не знам, никад чуо и немам појма, тако је најлакше, па нека свако ради како оће :)
Jebe me neka prehlada, pa od danas bar do ponedeljka pravim pauzu.
Šta da pijem, kakve čajeve, kakve otrove da kuvam da izbijem prehladu i kašalj iz sebe? :D
Hehe sutra ističe članarina, dal duplatim još mesec dana u drugoj teretani il' da odem na drugi sport... E dilemee......
хехе
Idi na kikboks, šta kenjaš....
Bude po 40 ljudi u sali u kojoj bude gužva kada nas ima 20. Po 15 bude petkom i subotom kada šmekeri izlaze, a da se mučim 4 dana da bih 2 dana normalno trenirao. Šta ja znam....
EDIT: Danas kobjasnio u razredu izdržaj u zgibu na fizičkom.
Тај рад, истина, али у пракси се није показало баш сасвим тако из разлога што у НО реакторима не постоји само аргинин који ствара мишићну пумпу већ постоје у неким аминокиселине, витамини Б3, 6 и 12, бета аланин, кофеин и тако даље, па имају неке мале користи и од њих самих у току тренинга :)
Navedi izvor kad kopiraš s drugog sajta.
Мислиш на мене?
sve još miriše na šuk
svarože daj da vidimo sliku tricepsa jel napredovao he he he
Прови, ако ти ниси упознао то што користиш или ако причаш о нечему што ниси пробао, не мора да значи да и ја исто радим.
Ја причам искључиво из свог искуства и из искуства људи око мене који су користили НО реакторе и из тих резултата које видим.
А ако је теби за тако нешто потребно копирање са других сајтова и мислиш да за тако нешто треба велико знање, онда, не знам...
Zajebavam te, jbte... :D
У последње вријеме ме иритира појава неких ликова типа другова из једног мјеста ту близу који ништа нису направили од себе, а као тренирају ево 4-5 година, а ја сам више за последње пола године направио него они што су направили и што ће направити читав живот од свог тијела, а онда знају да ми се спрдају чим им кажем неки састојак неког суплемента... Типа аргинин, бета аланин или слично или ако поменем синтезу протеина или поменем бцаа или глутамин, јер они знају само за ''пумпач'' и за метан, исхрана и остали суплементи су им нуклеарна физика....
http://www.bodybuilding.com/fun/images/2013/physique-olympia-tory-woodward.jpg
http://www.bodybuilding.com/fun/mens-physique-debuts-at-the-2013-olympia-showdown.html
Ovi što se takmiče u novoj kategoriji na Olimpiji očigledno ne rade noge...
Muka mi je od kreatina.
Mare, da li je moguće da te uopšte takvi dotiču?
Да, то је ваљда категорија таква, срањо неко :)
Ја једва чекам да мени буде мука од неког суплемента, сад кад купим ускоро :Д
Па могуће је понекад јер и поред све моје добре воље да им објасним и помогнем у нечему, они ми се спрдају и веле да сам будала...
Зато у последње вријеме ништа не знам, што ме год ко пита ја не знам, никад чуо и немам појма, тако је најлакше, па нека свако ради како оће :)
Jebe me neka prehlada, pa od danas bar do ponedeljka pravim pauzu.
Šta da pijem, kakve čajeve, kakve otrove da kuvam da izbijem prehladu i kašalj iz sebe? :D
http://i.imgur.com/4WepP7n.jpg
Frank McGrath zaboravio spric ispod tanjira sa pirincom i ribom :D
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ :Д
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1240173_10201101379189215_1174077846_n.jpg
Него, сув као барут, оп, оп :)
Чуо сам да је Каи усра' опет форму :)
http://beastmotivation.com/videos/the-2013-mr-olympia-press-conference/
Каи се потписује на постере КАИ ГРИН МР ОЛИМПИА :Д
Nabijam za facu Kaia, al' kontam da će Cutler da osvoji. Mada čini mi se kao da se Kai spremio ko nikad...