Teret@n@

1. Po ovim slikama, ja tipujem na Hita.

2. Нема што да типујеш, ја сам милион посто сигуран у Хита, кад сам боље одгледа' слике, почео сам да се смијем, огроман је тип, већи него прошле године, бољи, не знам, немогућ је у пм :)
    Жао ми је што Катлер није бољи, надао сам се томе :)

3. Pa jebem ga, ne pratim bb scenu, do juče nisam ni znao ko je Hit, pa rekoh na osnovu slika. Ti u poslednje vreme baš hajpovao Katlera pa sam dosta očekivao, a čini mi se da je i Kai bolji od njega. :)

4. Ne znam zašto, ali ne volim Heathove oblike. Kratke ramene kosti i ogromne ruke su mi veliki nesklad, mada on uvek dođe u izuzetnoj formi. Sad zamislite Cutlera sa užim strukom i Victota Martineza u punom sjaju i potencijalu - ogromna razlika.
    EDIT: Voleo bih da Wolf uradi nešto više.

5. Pa jebem ga, ne pratim bb scenu, do juče nisam ni znao ko je Hit, pa rekoh na osnovu slika. Ti u poslednje vreme baš hajpovao Katlera pa sam dosta očekivao, a čini mi se da je i Kai bolji od njega. :)

И ја сам више очекивао, некако кад га гледам на овим сликама, бољи је био прије пар дана, не знам, нисам паметан... :)
    Ја навијам за њега, али не могу рећ' да је бољи, једино да лажем :)

Ne znam zašto, ali ne volim Heathove oblike. Kratke ramene kosti i ogromne ruke su mi veliki nesklad, mada on uvek dođe u izuzetnoj formi. Sad zamislite Cutlera sa užim strukom i Victota Martineza u punom sjaju i potencijalu - ogromna razlika.
    EDIT: Voleo bih da Wolf uradi nešto više.

Понекад и мене подсјети на балон, али кад се стегне, видиш да је огроман и да је све на свом мјесту, јебем ли га...

Волф је ја мислим бољи него икад, и волио бих да видим тог човјека што више при врху! :)

6. А наступиће и Ројли Винклар, лик који ради салто уназад са 130кг :Д

7. Да, или човјек са ооооогромним трицепсом и најсмјешнијом фацом :))

8. Nemoj zaboraviti da Heath svira klavir...

9. Како ли дофати оне дирке пред њим у пичку материну :)

10. http://y2u.be/dbm-P7jaa_c
    И овај чопор темпирао форму за олимпиу, мало их дрма и роид рејџ лоло

11. хахах :Д

Него, гледам сад овај приџаџинг....
    Фил
    Каи
    Волф
    Роден

Тако некако ће ић' ја вјерујем ноћас :)

12. Smare jebogati, ovo kreće tek za čuku vremena... Imam goste sutra, ne znam kako ću dustanem. :(

13. За сат и 5... Ј асам хтио да одспавам мало, али курац, немам кад од вукајлије и од скитње и сад ево кувам три кафе у једну, да коначно докажем себи да ми кафа ама баш ни мало не дјелује :Д
    Тешке су ми очи већ у пм....

Вјеруј ти мени, то изнад што ти пише, такав ће распоред бит', неће много одступања бит', једино ако се неко чудо не деси па се не измијене тотално :))

14. Taj neki fazon...
    Šta misliš, koliko će da traje?

15. Figure, 212 Showdown & Mr. Olympia Finals

Пф, јебем ли га... Можда 2 сата, а?
    Свакако су ови на крају у сваком случају, мада не знам кол'ко ће трајат' све то, можда и краће буде :)

16. Mene brine onaj fazon pre-show, uvodi, intervjui bla bla. Ako to budu radili za sve tri kategorije može da se razvuče... :/

17. Не би требало да раде интервјуе и та срања, мислим да ће само да пиче приказивања, интервјуе раде у међувремену или у току дана итд, тако ми се чини, а може свашта бит' :)
    Ако буде тако, нема лијегања до 7 :Д

18. Probaću da ga ispratim pa dokle izguram. Ako ništa drugo, onda sutra snimak. :)

19. И ја, надајмо се најбољем :)
    Упалио сам Мејдена концерт из Риа да слушам и попио три кафе у једну, дако ме раздрма макар нешто :))

20. Ovaj Rhoden ima dobre oblike, mada će Heath da opet uzme, zasluženo.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.