Teret@n@

1. http://www.dodaj.rs/f/43/6D/2cEUqgb3/imag0667.jpg
    Ево га и фамозни трајсеп. Напредовах ли ишта?

2. Ево га и фамозни трајсеп. Напредовах ли ишта?

Ђе га је од прије, да видимо, да упоредимо :)

Evo ga moj trapezus. Je l' valja?

То питај Скочка, он је задужен за трапез :Д

3. Kada bude do kvadratića crnog onda će biti ok za skočka.

4. Можда још мало преко :)

5. Ђе га је од прије, да видимо, да упоредимо :)

Е јеби га, избрисао сам...

6. Мени жао што имам само телефон да сликам, а он је никакав што се тиче вјеродостојности изгледа, али сам сликао само пар пута...
    Иначе да имам апарат стално бих се сликао, типа једном у мјесец дана све позе, да би пратио напредак, то је добра ствар.

7. Јесте добра, али ја лично немам живаца да се сликам. Имам једну слику од пре једно 2 месеца, њу чувам, па да упоредим сад на зиму. :)

8. Ја бих имао живаца, и те како, само да имам апарат :))

Сликала ме ђевојка скоро неђе са њеним телефоном, али је био мрак, па са блицем и тако та срања, морам некога ухапсит да ме слика :))

9. Сликала ме ђевојка скоро неђе са њеним телефоном, али је био мрак

Patišpanjjjjjj. :)

10. Ал опет, дође ти на исто (осим ако немаш профи апарат). Типа, мој апарат има 14мп, телефон 8, а квалитет слике је ту негде...

11. Трицепс ко трицепс, има неки облик, масу, на први поглед солидан.
    Трапез је добар, ал фали мало меса око горњих груди и рамена, а можда је и до позе.

Мене мрзи или шта већ не знам, али трапез уопште не радим лоло, сем фејс пулова ал то је више за неке друге ствари.

12. Мене мрзи или шта већ не знам, али трапез уопште не радим лоло, сем фејс пулова ал то је више за неке друге ствари.

Takođe, mislim da je to gubljenje vremena i snage, pogađam ga fino drugim vežbama (kojima on nije primarna meta).

13. Ја одрадим 2-3 серије слегања раменима, чисто да се рачуна, иначе кад радим рамена, до јаја га погодим...

14. А добро, нисам ја рекао да не треба да се ради, већ да га ја не радим а требао би, поготово што јурим бенч а трапез је основа са које се гура од клупе. Јесте, постоје вежбе које га погађају секундарно ал требало би ту и тамо пар серија слегања или ко шта воли. Ал смара много јебем му матер лоло, толко лејм партија.

15. Јебена слегања и искораци су две најговнастије вежбе које сам икад радио.

16. Ево како сада изгледа мој тренинг, 2 пута недељно, исти је оба пута:

- загревање
    - чучањ: 1 серија загревања; 5 серија по 3 понављања
    - бенч: 1 серија загревања; 5 серија по 3 понављања
    - веслање шипком у наклону; 5 серија по 6, 8, 10 понављања
    - фејс пулс 3х30
    - висеће издизање ногу 2х15

Снага. Тежине су у високим процентима. Мртво избегавам, можда једном месечно, или у два месеца, чучањ ће бити довољан да расте и мртво. Поред овога радим и калистенију у дому своме, 3 пута недељно.

17. http://y2u.be/UM_cW1aY0Fw 10 000 калорија Шо конзумира дневно, човече.

18. Patišpanjjjjjj. :)

Није, ш'о, само сам је наговорио да ме слика, то не значи да сам напуцан, распад сам свакако :Д

Ал опет, дође ти на исто (осим ако немаш профи апарат). Типа, мој апарат има 14мп, телефон 8, а квалитет слике је ту негде...

Да, али кад узмеш апарат од 15МП и мој телефон од 3, онда се види разлика :Д

Мене мрзи или шта већ не знам, али трапез уопште не радим лоло, сем фејс пулова ал то је више за неке друге ствари.

Ја се сморим кад треба да га радим гомна вазда, уф, убија ме то, али га некако докрајчим и бјежим дома :)

Јебена слегања и искораци су две најговнастије вежбе које сам икад радио.

ИСКОРАК АААААААААААААААААААА
    Вјежба од које буквално имам нагон за повраћање јебено, пу!

Ево како сада изгледа мој тренинг, 2 пута недељно, исти је оба пута:

- загревање
    - чучањ: 1 серија загревања; 5 серија по 3 понављања
    - бенч: 1 серија загревања; 5 серија по 3 понављања
    - веслање шипком у наклону; 5 серија по 6, 8, 10 понављања
    - фејс пулс 3х30
    - висеће издизање ногу 2х15

Снага. Тежине су у високим процентима. Мртво избегавам, можда једном месечно, или у два месеца, чучањ ће бити довољан да расте и мртво. Поред овога радим и калистенију у дому своме, 3 пута недељно.

Ја сваки пут заборавим да радим мртво дизање, кренем, одрадим леђа и размишљам имам ли што, фали ми нешто и кренем дома, стигнем на капију МРТВО! :)

Ја чекам сад да ми тата да паре за копирање па да купим неке суплементиће, мора се :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.