Teret@n@

1. Radilo se, radilo...

2. Dobar je, samo se psihicki pripremi za njega. Izvuce ti volju za zivotom...

3. $утра се креће у теретану... Није нешто, али је боље него што сам има'... Виђећемо како ће бит' :)

4. Ja sutra krećem sa Insenitijem, pa neka mi je Bog u pomoći :) Nedelju dana se premišljam i rekoh sebi "Miloše, nisi pička, jebaćeš Insenitija jako i kvalitetno". Ipak mi je preoritet da smršam, tako da ću najverovatnije napraviti pauzu što se tiče teretane. Jer sumnjam da bih mogao da izdržim i jedno i drugo. Sam Inseniti izgleda zajebano a kamoli da ga kombinujem sa tegovima :D

5. Ma radi inseniti ujutru, teretanu naveče, jes da nećeš moći forsirati pretjerano tegove ali ćeš izdržati.

Ujutru me čeka goooomila klin end džrkova, ima da se raspanem.

Danas sam se napunio za sljedeći krug, kontam da odradim opet sedmicu pa punjenje, imam neka takmičenja pa da ne rizikujem ko prošli put u Sloveniju, nisam imao snage ništa.

6. E s kojom težinom ih radiš? Kolko dugo? Šta će ti?

7. krenem sa četeres po 3 minute pa onda povećavam dok ne sagorim.

Treba mi za sporta, ču šta će mi.... Kad kombinuješ sa ketlbelom dobiješ finu rotacionu i eksplozivnu snagu.

8. Одрађене груди одлично, задовољан сам, идем да папим сад, хњо хњо хњо :)

9. Одрадио данас први тренинг Инсенитија и чисто да се похвалим да сам се исповраћао к'о свиња. То значи да је био квалитетан тренинг :)
    Иначе, душа ми је кроз нос изашла, за пола сата сам црк'о више него икада, у животу оволико уморан нисам био, а бавим се спортом цео живот, осим задњих годину дана. Једва чекам сутрашњи дан :)

10. Боже, малопре се здравим са течом, његова шака прогутала моју, а моје висине и тежине човек, ал има огромне и грубе шаке од физикалија, осећао сам се ко девојчица.

11. течом

шака прогутала моју

осећао сам се ко девојчица.

12. Dobra kombinacija boja. :D

13. Joj sta bi dao da mi izdrkas sovim!

14. Oohoho Arlovski :)

Laki jel te nije bolelo?

15. Мало само, подерао ми је моју нежну кожицу :(

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.