Teret@n@

1. Да радим на овакав сталак без нога' бих оста'.

2. Одрадих убитачно ноге, у шесту и седму серију ставих 103 кила, дигох их два пута са спуштањем гузице до пода и још два пута уз помоћ, нисам смио више, није ми сигуран овај колега у држање па нисам смио ризиковат' :)
    Али добро је то, пуца ми курац :))

3. А не могу потрефит' термин са овим братом ради факултета и обавеза, са њим сам слободнији да радим, коњина је ка' ја, па знам да ме неће убит' тег :)
    Иначе морам више пробат' нисам жив :Д
    Али како ме гледају тамо ка' говече, кад почнем ОООООООООПАААААААААА и рикам :Д

4. Posto vidim da nas ima raznih i uglavnom radimo razlicite programe, sta je vas cilj? Tj. sta zelite da postignete treniranjem?

5. ja vedžbam da me devojke gledaju kažu aa ja ih ne ćujem idem u englesku sretnem eminema kaže ti si faca ti znaš to cscs ah aa

6. Тренинг је сам по себи циљ :) још ако из тог извучеш који килограм мишића...

7. Najlakša forma napretka je fizički napredak.

8. Ја искључиво да бих пребио Спахију кад изађе са мардеља.

9. Ja samo zbog zenski, a samo od muskih dobijam pohvale. Mislim da cu krenuti na balet.

10. Лаки прати Никшу :)

11. Боли ме испод сисе ребро неко, ко зна што му је, јуче се мало замирило, ја навро груди да радим ка' сивоња и посра' се у то, данас исто леђа урадио, али нисам повређива', дако батали да боли гомна :Д

12. http://editorial.flexonline.com/sites/flexonline.com/files/styles/node_image/public/13flex_dorian_biceps_chart.jpg?itok=TSzC63eW

Увек ми је проблем како да интерпретирам те речи проова јер доста променљивих је у питању: хемија, искуство, генетика....

ЕДИТ: Мада овде се слажем са њим, донекле и сам пратим овакав (сличан) режим у појединим циклусима.

13. Ја испод 5 вјежби за било који мишић АМА БОГА НЕМА ДА БИХ УРАДИО :Д

14. Ja iznad 4 vežbe za mišić retko kad radim :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.