U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Иф, мало ми је то :Д
Замисли дођем и радим леђа 4 вјежбе и дома :Д
ТО ЈЕ МААААААААААЛООООООООООООООООООООО
JA JEBEM!
Smarko ne seri da radis 5 vezbe za biceps odjednom?
Ja za velike grupe misica i ramena radim po 3-4 vezbe, gotovo uvek jakog intenziteta i posle toga idu 2 vezbe za manju grupu misica i ovo se pokazalo kao najdelotvornije za masu.
Радим 4, понекад урадим 5 кад ми је досадно, тј кад имам вишка времена. кекеке
Е не могу ја за груди нпр да радим 3-4 вјежбе нема шансе, то ми је тотално срање и не одговара ми тако мали број вјежби дефинитивно, а за леђа тек...
Их најдјелотворније, трте мрте, не вјерујем у те најдјелотворније, најбоље, испитане и остала срања методе, вјерујем у оно што мени одговара....
Са колико оптерећења радите пропадања? Мој хоум мејд појас одлично ради иначе, и прошли тренинг сам ставио највећу бучицу(30кг) и урадио 6 понављања. Могао бих да ставим више на ону монтирајућу ал јебе ми се баш лоло
Ја не стављам откад сам почео у теретану, има тамо неки појас за качење али нешто не знам... Не качим, 'бем ли га :)
Можда окачим следећи тренинг кад буде :)
Добро је то, Лаки :)
Тако сам ја качио за лист па уфатим бучице неке тамо па по три комада вежем, они ме гледају ка' дебила тамо :)
Pa 3-4 ne računajući zagrevanje.
Како се загријаваш ти? :)
Jebes ga kod mene u teretani ima neki drveni stap i na njega stavis tegove i metnes ga izmedju nogu na listove. Radim sa 15kg 10x 4 serije, mada kontam da stavim 20 sledeci put, jer sam danas sabio bez puno napora...
http://youtu.be/Rq6lkN3btvM
Чини ми се да је премршава, макар ту на тај клип, не знадем... :)
Jes vala, fali joj malo pozadi.
Al' ne bih se bunio. :D
Ајде? :Д
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1456126_508193819279328_230160347_n.jpg
Колико је паметно раздвојит' раме и радит' предње са грудима нпр и одрадит' пар серија летења после тренинга груди, а задње урадит' са леђима?
Нешто ми то дјелује мало, јебем ли га...
Ja rame radim sa nogama, ali ga radim i kroz kalisteniju. Nisam pokusavao da razdvojim prednje i zadnje
Ма не ради се о комбиновању са чим, него се ради о томе да скоро престанеш да га радиш...
Нпр не радиш милитери прес, не радиш тренинг рамена уопште, само кад урадиш груди, одрадиш типа 4 серије летења за средње и са леђима урадиш 4 за задње, рачунаш да је предње погођено осталим тренинзима...
Нешто ми то не иде у главу, а читах неђе да тако раде и да им рамена напредују боље...
Мада како коме одговара вјероватно...
Мени лично одговара највише кад мало смањим тежине па оплетем 10-14 понављања нпр, пумпају се, брука, али друга је ствар што сам сивоња па у задње вријеме трпам килажу само...
Pa radi ga u danima kad radiš bp nek ti to bude neki press trening. Odradiš težak bp neke 6-ice i onda posle toga odradiš militari možeš i petnaestice, grudi standardno, malo letenja prednje-zadnje i to e to. Radi ovako svaki drugi trening grudi, biće dovoljno... A i snaga će napredovati na bp i postižeš overloud ramena bez po muke.
Ja radim sa relativno velikim kilazama, ali radim i veci broj ponavljanja, ramena lepo napreduju. Sumnjam da bi sljakalo ovaj sistem kod mene. Kod tih vezbi rame je stabilizator, a vezbama za rame pogadjas samo njega, samim tim bi trebalo bolje da se razvija.
Да, на тако нешто сам и мислио, нисам пробао до сад, можда пробам некад, тј наредне године :)
Ја сам сјећам се радио раме прије неђе у априлу и почео да радим мало више вјежби, али са мало одмора, више понављања, бо'ме су опасно напредовала