U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
što mi predlažete da jedem posle
bicepsa
tricepsa
trbušnjaka, a da dobijem na masi?
Govna.
ti si govno
Зависи које вјежбе радиш.
radim zgibove, trbusnjake i sklekove, to je to
Радиш чин апс за бицепс, а леђа?
Мало ти је све то, сем за убијање времена...
samo sklekovi, trbusnjaci i ponekad propadanja.
ruka obim 40cm savrseno oblikovana. Vise ni ne treba. Ramena ne treba ni da spominjem kolika su lol, snazna ko sto vole zene
То је сигурно зато што пијеш доста воде...
Мало ти је све то, сем за убијање времена...
ovo kuci radim, ne idem u teretanu ali ocu da se ugojim, ako imas neki predlog ili nesto posalji u pvt, ako ti nije muka
Читај мало на овој старници http://www.building-body.com мало тражи на Јутјубу, схватићеш и сам да је то премало...
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a8Wmd8p_700b_v1.jpg
Јел узима неко сагореваче масти ? Дајте неку препоруку, јебе ме салиште око стомака, радим кардио ко коњ, али споро се топи, хоћу да убрзам то, дајте неки предлог :)
Ротација угљених хидрата
Има ли ко какав приједлог за почетнички ол араунд дренинг? даклем све области, бигинер вјежбе, па да повећавам серије и слично? (кућно вјежбање)
Pogledaj ovog lika: m.youtube.com/user/TheF0rtress?&desktop_uri=%2Fuser%2FTheF0rtress
Kod njega imas vezbe od pocetnickih do naprednih
Ne mogu da garantujem, jer i sam planiram to da radim tek na proleće, ali HIIT bi trebao da bude efikasniji od klasičnog kardija u tom segmentu.
Da kažem samo da je onaj program za trapez što je Skočko predložio odličan.
Ja primetio razliku, drugi primetili razliku. Ostalo mi još 2 nedelje tj poslednje 2 faze.
<3
Бодибилдинг каријера не смије да трпи :Д
Будим се у 8, у 9 сам на поса' до 5, онда бјежим у 6 тренирам, или млатим до 7:30 па онда тренирам и дома стигнем у 10, али НЕМА ПРЕСТАЈАЊА ДОК НЕ ЛИПШЕМ :Д
Постао си приправник? Па има оних снимака како Рони уклапао ББ и посо, то ми прво паде на памет, кип гоинг, ју кан ду ит!1
Е да, од 7. сам поново почео онај програм за лист, сваки дан се ради (ставићу на почетну, Џон Медовс је творац), и данас, дал због тога или чега већ, седим и скочни ми сав под тензијом само игра сам од себе када ми стопало лежи на прстима, а кад закључам као код кеф реиза он стане. Нервни систем ми сконтао покрет и ради га несвесно лололо