Teret@n@

1. https://www.youtube.com/watch?v=eQo0UFqByGw
    Koliko ovo stvarno utiče?
    Ja za razliku od ovog lika koji postavlja pitanje imam uzak struk ali mi ne smeta, pa me zanima koliko struk zaista može da se promeni a koliko je genetski, jer volim da radim čučnjeve...
    A i nisam primetio da se ženama koje rade čučnjeve primetno poveća struk.

2. Њааа... Можда помогне да ти ојачају мишићи около, самим тим и мало прошире струк, али сад да ћеш бит' широк ради чучњева не вјерујем баш...
    И мени колега рече да су ми прејаке ноге па ја престадох да радим чучњеве.
    Шалим се, масакрира' сам ноге тај дан за инат.

3. Зашто би неко хтио да се прошири у струку???

4. Па мора да је премршав па оће да се прошири мало, што фали...

ГЛедао сам доста фитнес модела ових што су преуски у струк, а реално није ни то толико фино, дјелује крхко.

5. Ја сам прочитао негдје да онима који престану да пуше може дођи до ширења кукова, а и жене кад се пукну тестостероном, сузе им се кукови. Мени то све некако инплицира да је ужи струк нормалан за мушкарца, нека нормална сразмјера са раменима...

6. Pa muškarcu ne trebaju široki bokovi, neće da rađa valjda xD
    Ali nije reč o kukovima, nego o abdomenu.

7. Širok i mišićav struk=jak kor=više snage za svašta.

8. Uzak i mišićav struk = osrednji kor = manekenski izgled

9. Свако по свом избору, ја тежим снажној верзији, слабо ми иде додуше лоло.

10. Opet se sve svodi na šta pucaš, ako hoćeš onaj fazon sa Olimpija fizik-a, onda ćeš pucati na uzak struk.

Širok i mišićav struk=jak kor=više snage za svašta.

To je to.

11. Еси му видео најновији видео? кома лоло

12. Нисам, саћу видим :)

13. Ха, па реално скроз, ја мрзим рукавице, али их носим зими јер је прехладна она шипка, а нпр кад радим на лат машини ђе је она пресвучена, скидам их одма' :)
    Каиш не носим никад јер га немам, а прецрно је виђет' људе са њим како раде све могуће вјежбе :)

14. Recimo meni lat mašina sjebe ruke skroz, sve žuljevi popucaju, bukvalno mi odere ruke. Koristio sam rukavice za lat mašinu i kada sam trapez radio sa ravnom šipkom, dok nisam izgubio jednu...

15. А добро то, ал кад је закачио сајлу за појас и радио тверкинг тренинг, па суперсет бокс џампа са прегибима, и јоло повдер за бандану лоло.

16. Sjajan je. :D

Каиш не носим никад јер га немам

Kod mene u teretani ima nekoliko, pa moš da uzmeš ako ti treba. Ali ih uglavnom uzimaju klinci koji forsiraju 50kg na latu...

17. А добро то, ал кад је закачио сајлу за појас и радио тверкинг тренинг, па суперсет бокс џампа са прегибима, и јоло повдер за бандану лоло.

ДОбри су му клипови, већина, оца му јебем :))

Kod mene u teretani ima nekoliko, pa moš da uzmeš ako ti treba. Ali ih uglavnom uzimaju klinci koji forsiraju 50kg na latu...

Има и код мене један, али је прелош из разлога што је то више за качење оно фора, јер има канап и закачку, тако да са њим радим нпр лист, тако што окачим нека говна, а за чучањ и остало, мрка капа :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.