Teret@n@

1. Kod mene su svi fini, da ne poveruješ, sklanjaju čim priđeš klupi/spravi.

2. А па добро, ја баш питам кад видим да само ставе нешто ту, помјерим и радим па нека стављају говна неђе друго :)

3. Mnogo me nerviraju likovi koji vuku mobilni sa sobom po teretani (ne računajući one koji slušaju muziku sa sluškama). Šta, tako si bitan da ne smeš da propustiš poziv u roku od sat - sat i po? Ma jepse pozeru.

4. Ja sam drkao jedno vreme između serija mobilni, drkao jebeni kalkulator, al od kada ostavljam mobilni u svlačionici osećam se slobodnije lolo
    Mene iritira kada radi na nekoj klupi i onda drka mobilni po 10 minuta i zauzima spravu.
    Inače su i kod mene uglavnom fini, ljudski se sve rešava ili sklanjaju sami ili pitaš pa sklone bez problema.

5. Ја вазда носим телефона оба са собом... Ставим их на сто, али их не дирам, један ми служи за штопање одмора у последње вријеме, а други само стоји ту ето тако, ријетко кад откуцам поруку у току тренинга, мада деси се, није да се не деси :)

6. Ja imam tako dobre drugare i drugarice, kada znaju da sam u teretani ne cimaju me. Ako je nešto jako jako hitno onda zovu.
    Štopericu koristim kada radim neke izdržaje i te fore pa merim runde i odmor.

7. Jebeš Crnogorca bez 2 telefona.

8. Па тај рад, сви ме поздраве док сам у теретану, чисто стоје ту, ето може неко зват', што знам :))

9. Mnogo me nerviraju likovi koji vuku mobilni sa sobom po teretani (ne računajući one koji slušaju muziku sa sluškama). Šta, tako si bitan da ne smeš da propustiš poziv u roku od sat - sat i po? Ma jepse pozeru.

E курац, моја теретана је у бившем склоништу- нема домета. :)
    Него, шта сам хтео... Ја сам мрчо од 200 цм иначе, али од бедних 75 кила. И то сам се попео са 72 на 75, пошто идем већ неко време у теретану, саће још мало годину дана, али бих волео још једно 5-6 кила да набацим (минимум, али то је моја реалност, јер имам такав метаболизам нешто не мења килажу баш лако). Елем, да ли је ико од вас имао то са килажом, да је хтео да добије 5 и више кила, и да је успео, што је још битније, имате савете за добијање килаже уз тренирање? Геј стоп, (нездрава) хемија стоп, игла стоп.

10. Mislim da ovde svi pokušavamo bednih 5 kila nabaciti i slabo ide, tj polako jer koliko ja kontam ne trpamo junk food u se.

11. Ja koliko sam skontao ovde osim mene nema nijedne lobanje koja bi da smrša :)

12. Ko bre da smrša Šomi, pu pu. :)
    Ja sam jedva navukao 2-3 kile, ali sam zadovoljan kako napredujem, pogotovo što ne koristim ništa od suplemenata.

13. Jebem li ga, ja imam neki osećaj da bih mnogo lakše nabacio mišićnu masu nego što bih skinuo salište. Lenja sam guzica, volim da radim sa tegovima i spravama, ali mi mnogo teško pada da topim salo kardio vežbama i da držim neke dijete, da se odreknem nečega što žderem ceo život. Izdržim nekako nedelju dana, ali me uhvati neka nostalgija za nezdravom hranom i onda se urnišem k'o vepar :)

14. Pa i ne treba da ciljaš samo da istopiš sve, pa onda da pokušavaš da nabaciš mišiće. Treniraj i koriguj malo ishranu, fokusiraj se na intenzitet na treninzima i biće dobro. :)

15. Jebem li ga, ja imam neki osećaj da bih mnogo lakše nabacio mišićnu masu nego što bih skinuo salište. Lenja sam guzica, volim da radim sa tegovima i spravama, ali mi mnogo teško pada da topim salo kardio vežbama i da držim neke dijete, da se odreknem nečega što žderem ceo život. Izdržim nekako nedelju dana, ali me uhvati neka nostalgija za nezdravom hranom i onda se urnišem k'o vepar :)

Мене исто мрзи да трчим и возим бајс... Никад ме није мрзело да радим било шта са теговима, или било какав спорт, био то фудбал, баскет или боћање, али ме трчање ТАКО смара... Шта који курац, узмем и трчим, и шта онда? Досадно, јеби га. Ал' са друге стране, што бих трчао, ако смршам још мало бићу костур лололо.

16. Meni recimo trčanje do jaja, nisam trenirao sport u kom se trčalo ali je bilo konstatno skakanja pomeranja nikada mirovanja. Meni boga mi lakše skinuti 5 kg nego nabaciti 2.

17. Ma lako ja skinem 5kg, ali ih onda još brže vratim i to sa kamatom :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.