Teret@n@

1. Postoji li neki program za to? Ja sam gledao na nekom sajtu, ali hoce da im se plati.

2. Читај мало, човјек лијепо окачио три стране прије
    http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,28545.0.html

3. Kako mislis nemas kilaze dovoljno?! Mislis tegova ili telesne tezine? Ako je ovo drugo- uvek mozes da dizes tegove. npr likovi od sezdeset i nesto kila rade cucanj sa 250+ kg tako da...

4. Treba mi video neki ili slike, ne vredi mi ovako kad 80% vezbi ne znam sta su...

5. Па куцаш сваку вјежбу на ЈТ-у и избациће ти :)

6. Opet mi nesto nije jasno :)

Eto npr. vojnicki potisak se radi sa tegovima, a koliko sam ja razumeo, freeletics bi trebao da se radi samo sa tezinom tela i te munje.

7. 500 страна лептејебо... :)

8. Има ли неко од вас хемичара искуства са казеином, и која су?

9. To je opasna hemija! Moj komšija umro otoga!

10. Ја немам, али фазон сигурно неће да ти шкоди, колико значи то је већ питање, а колико кошта то је пресудно лоло. Ја лично га не бих узимао, пред спавање сир или млеко и равна бачка.

11. Има ли неко од вас хемичара искуства са казеином, и која су?

Pročitao sam sa kaizenom lolo

12. Jedi Ela sir, on ima kazeina. Dosta ti je to.

13. Кол'ко кошта тај ела?
    Тога нема код нас јебем ли га...
    Али мислим да се по по' кантице једе, је лИ? :)

14. Tako, po' kantice, al' je problem što mu je vrlo kratak rok trajanja. Nisam ga jeo nekih mesec - mesec i po, čini mi se da je oko 150 dinara.

15. У, па еуро ипо два оброка, то испа'не 75 центи, то је џабе, ја мислио да кошта 4-5 еура бре

16. Predložite mi kvalitetnu marku rukavica.

17. А и ти сад млого питаш :))

Мислиш на рукавице за тренинг?

Погледаш сам квалитет, џабе марке, џабе све ако су говно, вјеруј ми, мораш сам виђет' јесу ли јаке, какав је материјал, како се лијепе за шипку итд :)

18. Šta će ti rukavice, ništa lepše od žuljeva. :D
    SMare, i jeste povoljno, 450 grama za manje od dva jura. Al' da znaš kako teško ide, nema loš ukus, ali je suv u 3PM.

19. A koristim spužve u teretani ali me smorilo kad mi ih neko "ukrade" :(

A reko ako neko ima neku klasu marku, da je provjerena pa da vidim.

Uzeću onda one klasične od 7-8 eura.

20. Е никад нисам пробао, ја сам све имао неки трип да је као млади сир, јебем ли га... Чуо сам да се тешко једе, али нисам капирао да је сув :))
    Можда с водом некако да се поједе или нешто да се комбинује у пм :))

Ја сам купио рукавице само из разлога што су шипке прехладне и што нпр кад радим бенч оће да ме убије тег кад га држим јер не осјећам од оне хладноће, али доста тога радим без њих, нпр за мртво су сунђери мајка, за лат машину ништа итд :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.