Teret@n@

1. Ja vec godinu i po koristim obicne sljakerske rukavice, dlanovi i prsti su od koze, a ostatak od nelog platna. Ali ih koristim samo za sipke, nisam koristio u teretani

2. Danas sam baš radio mrtvo ,,na suvo'', izgulio sam se ponosito. :)

3. Ја га нисам радио пар неђеља, па га радих јуче, данас леђа горе у пм, али нека их, волим кад осјећам то :Д

4. Када сам добио нову шипку она била назубљена, оштра, на леђима ми остављала трагове ко од игала а шаке драла. Међутим временом је кожа са разних особа отупела ту оштрину.

5. Бејах данас са другом у ову теретану ђе он почео да тренира, нека нова, није лоша, па ја одох са њим ноге да одрадим, имаше сталак за чучањ, лег прес, оно за 'шут'...
    Нисам мога' да радим искорак, то ми је криво само...

Урадио сам 6 серија чучња, нисам преко 110 иша' јер нисам баш био одморан, а и страх ме било доњих леђа да не попуште јер су била под упалом још мрвицу од мртвог дизања.

Дођох на лег прес, онај коси према горе и бјеше по дифолту 120 кила, ја крка' тамо до 180 и лагано 10 понављања радио, али пошто није могло више ђе да се стави тегова, одуста' сам од даље работе, кунем ви се, тачно ме срамота било од оног народа како су ме гледали док трпам оне плоче и на чучањ и на лег прес...

6. тачно ме срамота

moš misliti

7. Без зајебанције, непријатан је осјећај, озбиљно ти кажем :)
    Гледам момка који има добру руку, нема приче, уфатио повлачење према доље за трицепс ради са 30 кила, тако нешто или 25 и млати са оним 12 пута ка' из пичке, нико да се напреже, сви некако ноншалантно тренирају и онда мене гледају ка' с марса да сам пао :)

8. Ode u bilderanu, ne oznoji se a raste mu biceps, triceps. Mrš izolatoru.

9. Е, да, вели ми брат од друга данас
    ААА У ОВУ ТЕРЕТАНУ СЕ НЕ МОЖЕШ ОЗНОЈИТ НИКАКО, ја га гледам само а знојав сам ка' прасица :Д

10. Najveci sam od kad sam se rodio, 91kg na 180cm. Gruvam jos 2,5 meseca pa onda 2-3 meseca definicija pa cemo da vidimo sta sam znao

11. Ja polako izgleda bataljujem. Idem na trening svake dve nedelje, mrsko mi nešto... igram dotu po ceo dan.:)

12. Je l' koristio neko od vas AminoRage? Kakvog je ukusa i to?

13. Arlovski od pocetka si delovao kao sisica a sada to i dokazao, opaa :) :) !!!

Dujtas pored sredjene ishrane, whey proteina i eventualno bcaa na dijeti sve ostalo je uglavnom bacanje para i nece te posebno ulepsati.

14. Pa bio mi cilj 200 čučanj, od kad sam to ispunio nikako mi se nije treniralo. Prestao sam da jedem kvalitetno, neredovno treniram, i kad odem nemam volje...
    Proći će me to valjda za mesec-dva...

15. Murbi drugar, sve je to ok... 7 godina se mlatim ovim, znam na šta si mislio. Nego, konkretno me zanima ovaj AminoRage, povoljno mi je izleteo, pa da ne bacim pare u vazduh, eto :)

16. Arlovski ako si pravilno cucnuo sa 200kg ja ti skidam kapu, ja trenutno u idealnim laboratorijskim uslovima bi cucnuo 150kg, ali nadamo se da ce polako da bude i 200.

dutjas ako je povoljno sibni ga, neces nista da izgubis, pa kazi ti nama :) .

17. ma, meni je bilo bitno samo zbog ukusa, sastav je, tu i tamo, korektan. Ne mogu svašta da pijem, pa da ne skuplja prašinu posle.

18. Mogu da ti kazem samo od firme Muscletech nista ne uzimaj jer su oni najveca prevara u svemiru, recimo njihov neki kreatin matrix zasticene i patentirane formule, neki uber naziv sa milon slova a kad pogledas sastav na 100g 20g kreatina, ostalo prosti seceri.

Isto je i sa njihovim ostalim proizvodima.

Za AminoRage pogledaj utiske na forumima kao sto su exyu i realx3m

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.