Teret@n@

1. Šta znam, zato sam se i trudio da ostvarim dobru tehniku, da se ne bih sjebao. Nekako mi deluje kao da imam lažnu sigurnost sa njim.
    Ekstenzije ne radim kad radim mrtvo, dovoljno mi je to za donja leđa, nemam problema s tim (pu pu, da ne ureknem).

2. Za sve boljke sa slabom grbinom i preventiva od prejebavanja grbine, jedan je lek - mrtvo dizanje. Bitno je dugo raditi manjim tezinama dok se tehnika ne usavrsi, i veoma postepeno i polako dizati tezinu. Takodje je neki pametan covek negde napisao - hiperekstenzija i cucnjevi na suvo uvek pre mrtvog i rado se pridrzavam njegovih saveta.

Smarko ako hoces da rastes, cucanj i mrtvo nece da moze iste nedelje, vece tezine. Jedino crossfiteri mogu :)

3. Хаххахаха истина :))

Па размишљао сам да радим мртво сваке друге неђеље мало јаче, али не знам што ћу са чучњем, једноставно би ми се плакало кад га не бих радио :)

4. Prestao sam da citam temu. Posecujem je samo da dodam nesto literature. Svi koji se odluce da proucavaju knjige Pavela Tatsolina nece zazaliti. Naked warrior, Beyond bodybuilding, Power to the people,Bullet proof abs, RKC, Eneter the kettlebell, Return of the kettlebell i ostale. Koga ne mrzi da cita i bude hvatao beleske vise nikad nece morati nikog nista da pita kada je trening snage u pitanju.Sto bi reko Pavel, Power to you.

5. Shady dostigao tacku kada citanjem i uoptrebom mozdanih refleksa ojacava misice, opaa :) ! Shady daj neku sliku

6. Јуче ми је стигао гејнер Мутант мас, 3.4 киле, пошто сам поделио са једним момком из теретане. Изгледа прилично озбиљно, пије се два пут дневно и то, пар препорука сам добио од људи, јел пио неко од вас то?
    Тренутно имам 75 кила, надам се да ће ових 3.4 да ме дотера бар до 78, па отом потом. Слике бифор енд афтер ћу ставити ако буде било напретка, али немојте се изненадити ако ми позелени кожа или нешто, мутант је то...
    http://gym-talk.com/wp-content/uploads/1.jpg

7. Generalno, ja sam uvek protiv gejnera, bolje da si dodao para i kupio Whey, bar je korisniji. Uglavnom, probaj da praviš kalorijski suficit ako ti je dobijanje telesne mase primarno, ne opterećuj se toliko napretkom od gejnera :) Jedino što mu je ukus ok, ništa više...

8. Шта те боли курац, 52 грама протеина по сервирању плус компоненте за масу. Сад ко оће да цепидлачи нека га.

http://www.popeyescanada.com/images/InfoPages/PVL/pvl-mutant-mass-info.gif

9. plus ima ovaj zajebani znak na kesi... samo po klopi Mićko, ne zamlaćuj se mutantima...
    ... tinejdž mjutant nindža trtls...

10. Ја лично не бих узимао гајнер, али када већ има шта фали, сигурно неће да му одмогне, само помогне. ПИЈ СВЕ ДОК НЕ ПОЧНЕ ДИЗЛАЗИ НА УСТА!

11. Тренутно имам 75 кила, надам се да ће ових 3.4 да ме дотера бар до 78, па отом потом. Слике бифор енд афтер ћу ставити ако буде било напретка, али немојте се изненадити ако ми позелени кожа или нешто, мутант је то...

Е јеба му мајку сад...
    Е оће, три кила прашка ће те поправит' три кила мишића, како је :)

Ја лично не бих узимао гајнер, али када већ има шта фали, сигурно неће да му одмогне, само помогне. ПИЈ СВЕ ДОК НЕ ПОЧНЕ ДИЗЛАЗИ НА УСТА!

Иста ствар, не може да буде горе :Д
    Али неће добит' ништа ако не једе као стока :)

12. Neko objavio par stranica napred "mutant" doručak (krompir, podvarak, kobaje), e tako ćeš nabaciti tri kilograma, a ne sa praškićem, gde ti najviše ima šećera... nisu bačene pare, ali nemoj više na nj' davati, pametnije investiraj :)

13. Полако људи, не намеравам ја само да шмрчем прашак и добијем 10 кила :П Фора је у томе што је мени метаболизам такав да могу да ждерем као звер месецима и нећу ништа добити, па реко да пробам са овиме... Друга ствар, сто додатних грама протеина дневно мора имати неког ефекта јеборакрака, није то мало. Живи били па видели уосталом, јављам се кад постанем овај мурбијев црнац!

14. Ćkomi, a jesi probao ozbiljnije da priđeš ishrani? Postavio sebi neki cilj i pokušao?
    Znam gomilu ljudi koji su tipa: "Hoću da nabacim malo mase, evo, pojeo sam danas gurmansku i veliki pomfrit, a sutra ću tri parčeta pice i kocu" i onda kad vide da ne ide kako treba, batale celu priču...

15. Пази, пре једно годину дана сам пробао да се натерам да једем пет пута дневно, и то јаке оброке, доста меса, јаја, кромпира, све у фулу. Издржао сам месец и по, доста ми је било зајебано то да ускладим са обавезама, али нисам добио ни килограм тежине. Можда је требало дуже да се терам, шта знам, али јеби га.

16. Pazi, moraš da odrediš koliko ti kalorija treba dnevno. Okvirno, nije to atomska fizika. Onda tom broju dodaš od 350 - 500 kalorija. Tako dobijaš na povećanju telesne mase.
    Onda rasporediš tri glavna obroka koja nikako ne preskačeš i 2-3 užine.
    Za glavne obroke iskombinuješ UH, masti i naravno, proteine. Za užine kombinuješ sveže i sušeno voće, mlečne proizvode + dodaš mu (jednom dnevno) taj tvoj gejner.
    Nije komplikovano, posvetiš malo vremena čitanju po netu i uletećeš u štos.

17. Неђе си сигурно гријешио, сто посто сам убијеђен у то :)

18. Кркаће се сада свакако, нема шта. Хвала на саветима.

19. Doduše, danas svi mnogo pričaju o toj ishrani, maltene, su svi eksperti postali u tome, a malo ljudi zna koliko tu, u stvari, ima faktora. Ako ti posle povećanog kalorijskog unosa ne napreduješ sa masom, poseti lekara i nutricionistu, a onda će budeš kao onaj murbijev crnjo! :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.