Teret@n@

1. Па тако је отприлике најпогодније, имати те циклусе, тако раде и профи бодибилдери, типа до неђе јула су на маси, а онда креће резање за септембар за Мр Олимпиу, онда на Арнолд класик, па онда опет на масу до нпр фебруара па опет резање, зависи на која такмичења учествују...

Не мора зими-љети, може како год ти оћеш, свеједно је тотално.

Уф, научио сам свуђе понешто, ође на форум, по другим форумима, из чланака, пробао на себи итд.
    Најбоље је пробат' на себи и виђет' што ти одговара и како јер нико није исти, у принципу имаш оно оквирно што и како треба, али нико не зна оће ли теби требат' 3000 калорија да порастеш или 3500 или ће ти требат' још 100 грама угљених хидрата да повећаш... Капираш :)

2. Nama smrtnicima je lakše zimi masu leti rezanje.

3. Најјаче је кад се неки згембо који од стомаке не може стопала да види ложи као Маса је мама...

4. Мада оно, може балкинг да траје и по годину дана, па онда катинг, или веома честа појава "балкинг форевр" лоло.

5. Поводом глутамина, јуче у теретани покидах ноге, пун чучањ до отказа, обично после тога не могу два дана да ходам ко човек. Гутнух пре и после тренинга и пред спавање глутамин, данас као да нисам вежбао, никакве упале, као нов сам. Просто не могу да верујем како ово делује.

6. Радих ногаре данас... Није лоше, није, иша' до 123 кила, а онда задњу спуштио на 93 и урадио кол'ко могу... Мислим да сам био неђе на 4 понављања и нисам више мога', а онда ми овај колега из теретане што ми је био спотер викну АЈ ЈОШ ДВА па сам почео да рикам и урадио још 4 :Д

Бољеће ме гуза $утра од искорака, осјећам, уф :)

7. Рикам лололо. А има фазон, то јес програм, који се зове 20 реп скват, узмеш тежину са којом обично можеш да урадиш 10 понављања али ипак урадиш 20, правиш мало дуже паузе, дубоки удисаји и то.

http://www.youtube.com/watch?v=sbFGdpQD_O0

8. Kakva životinja leptijebem.

9. Моја

А има фазон, то јес програм, који се зове 20 реп скват, узмеш тежину са којом обично можеш да урадиш 10 понављања али ипак урадиш 20, правиш мало дуже паузе, дубоки удисаји и то.

Ово морам да пробам, али кад неко буде ту, да не погинем главом :Д

10. Добра или не, набапах се ја сланине и јаја малоприје, брат спреми, па ка' стока ометосмо оно за секунд, по чашу млијека и весељ'те боже.

11. Jonno Lee How's that L-5 feeling son?

Anatomski humor huehue

12. Пошла му крвца износа. Јел вам се десило то некад док вежбате?
    Мени једно време се дешавало то, био сам мало тежи и фурао фулл ПЛ, и обично после тренинга кад седим крене текућина, притисак, шта ли... Више тога немам, вероватно јер сам лакши и више фит, и не могу да дижем ко пре лло

13. #back_from_cardio

14. Израчунах нешто данас....
    30 туњевина + 15 кила пилећег бијелог 125 еура отприлике... То је за мјесец можда онако осредње не рачунајући то што би Рајка купила и спремала +...
    Хммммм

15. Citam skoro Pansport forum, obicno radi zabave kada mi je bas dosadno, ali neleteh na jednu recenicu od armwrestlera Zoltana Kozme, da je crveno meso keva za onog ko hoce masu. Vracam se u kolosek, junetina, konjetina pa i svinjski but, a zivina u periodu definicije. Sliku dobijate ovde pocetkom leta po sadasnjim kalkulacijama!

16. Hrvat utripovao da je Zyz, privukao na sebe dosta podsmeha nase javnosti lolo

https://www.youtube.com/watch?v=6EdZR-37Br8&list=UURPylGsur071wZjZRyXdhEw&feature=c4-overview

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.