Teret@n@

1. Vidi mu donja ledja.

2. iritantan i umišljen...

3. Хаххахаха гле ову далубу :Д
    Виђех како га је окачио неко од српских бодибилдера, али сам заб ко :)

Него, ноћас радим ја руке, бањоза, само трпам килаже, заврнем ногавицу, нога боља него икад :Д
    Не знам што да мислим, не знам... :Д
    Жа' ми је што нисам слика', али је фул теретана била, па бих се осјећа' ка болид :Д

4. Бољи је но ја

5. Одакле му оволики бицепс круганеебо!? Све ми мирише на неку веома вешту монтажу.

6. Gotivan bi lik bio da nije prepotentan. Može se dosta naučiti iz njegovih klipova, ali jbg kad je antipatična glava.

7. Мени смијешно колико се мало зноји и колико мало воде пије.

8. Nisam postovao na temi godinama.
    Zapustio sam se prilično, 10 kg mase mi fali barem. Pre 7 dana krenuo opet u teretanu posle nekoliko godina pauze, punom snagom. Uzeh monohidrat i six star x3, pa počinjemo. Gomila mesa i tih kuraca. Kad bude Laki ovde ili neko, imam par pitanja :D

9. Пуцај.

Никша је далабу :)

10. 70 kg na benču idemoo

11. Ал му је загревање лоло. Мале су ово паузе за чучањ, није то кардио мајку му. Техника, чини ми се да на тежим серијама иде плиће и колена му упадају унутра, али ок је. Овај џеферсон ми није јасан, ал ајде, то видео од Каија. Шта ће му рукавице јебем ли га, и пешкир око шипке. Интересантни искораци. Свака част колико прегиба, добри квадови. А ово за знојење, добро је жив остао после изјаве.

12. Tu je i Laki Švarceneger, jesi imao iskustva sa onim što postavih gore?

13. Ја мислим да ти тај други креатин није ни требао, довољан је монохидрат, остало је реклама и шарена лажа, мада ако га имаш, терај лоло. Заправо, могао би прво да попијеш један па кад завршиш са њим онда други а не неизменично, могао би онда и да приметиш евентуалну разлику међу њима.

14. Jebiga, sećaš se da još od pre 4-5 godina, otkako si otvorio ovu temu, muku mučim sa kilažom (doduše promenio sam nick), dosta njih hvali ovaj x3, pa da probam majku mu, bice nesto valjda. A od monohidrata sam nabacio 2kg u fazi punjenja

15. Vule 4 cela jaja dorucak i 500g mesa za ostatak dana sa 300g pirinca. Tad ces rasti. Kreatin ce ti pomoci ko moja baba kad se gura kamion.

16. 4 cela jaja!
    hahah
    pa ja sam jeo po 10-12 i sad jedem uvek 8-9...
    4 jedu picke! lololooo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.