Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Realno, dal mislis da ce moci da pojede i ovo sto sam mu napisao?
Mogao sam da napisem i 8 jaja i kilo mesa, cemu?
Cenim ga da nema vise od 70 kg.
Vule ako oces da budes profi bilder kao ja slusaj mene a ako oces da budes sisica sto se na fudbalu povredjuje slusaj Arlovskog, trolololo
Ја сам мислио да креатин и није нешто, оно јачи си бржи опоравак, ал и није нешто за раст. Један друг је то користио, онако из спрдње, нашло му се. Радио је само склекове, пропадања и згибове. Јел' довољно да кажем да му је кожа почела да пуца, то више нису стрије, да су му доктори забранили да то користи.
И да, да ли је то честа појава, да се добију те стрије...
Ko nema strije na leđima, leđna strana ispod pazuha, taj je pička!
Jebiga, rekoh vam da sam za 6-7 dana dobio 2kg od kreatina.
Sad jedem 300g piletine i 200g junetine dnevno, pa ćemo videti.
Zaista mislis da si dobio neki gram misica?
Isto dejstvo bi bilo da si popio 2kg vode i da stanes na vagu, cak i brze i jeftinije :) .
Sto kaze Pedja Petrovic na ovu temu, a zaista je u ovom slucaju u pravu: Zar mislis da je moguce od 200g necega dobiti 2 kg necega?
Bolje ti posveti pažnju punjenju tanjira klopom, a fazu punjenja kreatinom preskoči :)
danaske radio čučnjeve početnički. malko ga nabacio na 60kg i strašno me boli grbina.
Jel to normalno kod početnika?
Boli me kraj vrata i taj deo gde sam naslanjao šipku.
Нормално је, не брини. Требао си можда да сачекаш са чучњевима мало док не прођу упале, пошто та вежба оптерећује цело тело. Рокај андоле и диклофенаке док ти не прођу упале, то је мени помагалололо
batec, idem već dve nedelje. Bez spominjanja da dižem džakove od veštaka i semena stalno.
Nije mi to neki sad teret bogzna šta. Potrebno mi je zbog mršavljenja jer sam se ugojio. Znaš ono: pušnica ugašena a meso povađeno i stomaci narasli.
Krenuo sam sa dvaest pa triest pa četres pa sad nabacio na 60 jer sam čuo od jedno iskusnog lika što se kapira u te metabolizme da je bolje da radim serije sa maksimalnim opterećenjima da bih uvećao mišiće pa samim tim i povećao stepen bazalnog metabolizma.
Inače radim neki krug vežbi al do otkaza bukvalno i onda se posadim na bacikli i rolam ga nekih pola sata lagano na srednjoj težini.
Al ovi čučnjevi me jebu i pomalo dobro jutro jer nisam navikao na tako nešto a bogami iskrivio sam se pred ekranom pa grbina bole.
Можда стављаш шипку на врат, високо, а треба на трапез, на месо испод. Или ти је неугодан тај положај када су руке скупљене а торзо згрчен, ненавикнутост, шта ли.
A kurac brate pa mi tu na temi kukamo kako za 3-4 meseca oćemo 5-6-7 kg da nabacimo ti za nedelju dana 2...
http://streaming.bodybuilding.com/2014-arnold-webcast/
Ко оће да гледа арнолд класик.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1920453_262091333951874_891110655_n.jpg
Sasvim moguce da je za 2 ned dobio na tezini 2 kg. Kreatin je navukao vodu u misice i to je tih dva kg (naravno ne 2kg misica).
A sto se tice kreatina to je po meni najbolji suplement, tj najisplativiji. I naravno da mozes uz njega da dobijes puno i to je jedini suplement koji daje vidljive rezultate. Npr ti uzmi za mesec dana uz savršenu ishranu da popijes celu kantu wey-a dobices 1-2 kg, isto tako uz savrsenu ishranu i 10 gr kreatina dnevno, navucices brdo vode ili i dobices dosta cistog misica plus snaga ce biti dosta veca sto ce rezultirati cecim tezinama i vecim stresiranjem misica sto ce opet za posledicu imati misicni rast. Naravno ishrana se podrazumeva i doosta vode.
Ja sam za mesec jedno mesec i po uz kreatin nabio 6-7 kg sto mi i nije bilo tolko bitno ali je snaga eksplodirala.
I prestanite da kenjate ne moze ovo, ne moze ono- moze sve!
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1798320_258949227599418_2111317573_n.jpg
Peđa Petrović
al vidi sisa al je opalalalololoo
Može, ali nije to to. lolo
Ima l' neko da je skido kilograme ovdje ? Neka ishrana nešto ?
megamarko, foruma imaš gomilu. Mislim, za skidanje kilograma moraš da navedeš koliko bi hteo da skineš, da li si i koliko fizički aktivan, kakve su ti navike što se ishrane tiče. Nije to - samo udri tunjevinu matoreee, rokaj ga po trčanju, izbaci hleb, ono, slatikiše u kantu, samo voda, kakva koca i to. Navedi bar neke stavke, pa će te neko sigurno usmeriti koliko-toliko...