Teret@n@

1. Realno, dal mislis da ce moci da pojede i ovo sto sam mu napisao?
    Mogao sam da napisem i 8 jaja i kilo mesa, cemu?

Cenim ga da nema vise od 70 kg.

Vule ako oces da budes profi bilder kao ja slusaj mene a ako oces da budes sisica sto se na fudbalu povredjuje slusaj Arlovskog, trolololo

2. Ја сам мислио да креатин и није нешто, оно јачи си бржи опоравак, ал и није нешто за раст. Један друг је то користио, онако из спрдње, нашло му се. Радио је само склекове, пропадања и згибове. Јел' довољно да кажем да му је кожа почела да пуца, то више нису стрије, да су му доктори забранили да то користи.
    И да, да ли је то честа појава, да се добију те стрије...

3. Ko nema strije na leđima, leđna strana ispod pazuha, taj je pička!

4. Jebiga, rekoh vam da sam za 6-7 dana dobio 2kg od kreatina.
    Sad jedem 300g piletine i 200g junetine dnevno, pa ćemo videti.

5. Zaista mislis da si dobio neki gram misica?

Isto dejstvo bi bilo da si popio 2kg vode i da stanes na vagu, cak i brze i jeftinije :) .

Sto kaze Pedja Petrovic na ovu temu, a zaista je u ovom slucaju u pravu: Zar mislis da je moguce od 200g necega dobiti 2 kg necega?

6. Zar mislis da je moguce od 200g necega dobiti 2 kg necega?

Bolje ti posveti pažnju punjenju tanjira klopom, a fazu punjenja kreatinom preskoči :)

7. danaske radio čučnjeve početnički. malko ga nabacio na 60kg i strašno me boli grbina.
    Jel to normalno kod početnika?
    Boli me kraj vrata i taj deo gde sam naslanjao šipku.

8. Нормално је, не брини. Требао си можда да сачекаш са чучњевима мало док не прођу упале, пошто та вежба оптерећује цело тело. Рокај андоле и диклофенаке док ти не прођу упале, то је мени помагалололо

9. batec, idem već dve nedelje. Bez spominjanja da dižem džakove od veštaka i semena stalno.
    Nije mi to neki sad teret bogzna šta. Potrebno mi je zbog mršavljenja jer sam se ugojio. Znaš ono: pušnica ugašena a meso povađeno i stomaci narasli.
    Krenuo sam sa dvaest pa triest pa četres pa sad nabacio na 60 jer sam čuo od jedno iskusnog lika što se kapira u te metabolizme da je bolje da radim serije sa maksimalnim opterećenjima da bih uvećao mišiće pa samim tim i povećao stepen bazalnog metabolizma.
    Inače radim neki krug vežbi al do otkaza bukvalno i onda se posadim na bacikli i rolam ga nekih pola sata lagano na srednjoj težini.
    Al ovi čučnjevi me jebu i pomalo dobro jutro jer nisam navikao na tako nešto a bogami iskrivio sam se pred ekranom pa grbina bole.

10. Можда стављаш шипку на врат, високо, а треба на трапез, на месо испод. Или ти је неугодан тај положај када су руке скупљене а торзо згрчен, ненавикнутост, шта ли.

11. Jebiga, rekoh vam da sam za 6-7 dana dobio 2kg od kreatina.

A kurac brate pa mi tu na temi kukamo kako za 3-4 meseca oćemo 5-6-7 kg da nabacimo ti za nedelju dana 2...

12. Sasvim moguce da je za 2 ned dobio na tezini 2 kg. Kreatin je navukao vodu u misice i to je tih dva kg (naravno ne 2kg misica).
    A sto se tice kreatina to je po meni najbolji suplement, tj najisplativiji. I naravno da mozes uz njega da dobijes puno i to je jedini suplement koji daje vidljive rezultate. Npr ti uzmi za mesec dana uz savršenu ishranu da popijes celu kantu wey-a dobices 1-2 kg, isto tako uz savrsenu ishranu i 10 gr kreatina dnevno, navucices brdo vode ili i dobices dosta cistog misica plus snaga ce biti dosta veca sto ce rezultirati cecim tezinama i vecim stresiranjem misica sto ce opet za posledicu imati misicni rast. Naravno ishrana se podrazumeva i doosta vode.
    Ja sam za mesec jedno mesec i po uz kreatin nabio 6-7 kg sto mi i nije bilo tolko bitno ali je snaga eksplodirala.
    I prestanite da kenjate ne moze ovo, ne moze ono- moze sve!

13. Sve je moguće osim drvenog šporeta, ali je i on moguć samo jednom.

Peđa Petrović

14. al vidi sisa al je opalalalololoo

15. I prestanite da kenjate ne moze ovo, ne moze ono- moze sve!

Može, ali nije to to. lolo

16. Ima l' neko da je skido kilograme ovdje ? Neka ishrana nešto ?

17. megamarko, foruma imaš gomilu. Mislim, za skidanje kilograma moraš da navedeš koliko bi hteo da skineš, da li si i koliko fizički aktivan, kakve su ti navike što se ishrane tiče. Nije to - samo udri tunjevinu matoreee, rokaj ga po trčanju, izbaci hleb, ono, slatikiše u kantu, samo voda, kakva koca i to. Navedi bar neke stavke, pa će te neko sigurno usmeriti koliko-toliko...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.