Teret@n@

1. Da li je mišića ili nije, poboljšanje se vidi, sad je već 3kg. Ne treba mi kaiš :D

2. Освоји Волф Арнолд класик, Роден други :)

3. Сад се ја питам нешто, тиа би да прави шејк од млека, живог јајоа (!!!1 оде коса), какаоа, мало кекса... ал без блендера. Јел могуће да се то лепо умиска обичним мућкањем?

4. Mikser mama!!! Jajce prvo umuti odvojeno, pa dodaj kakao, pa mleko, pa tek onda keks. Nemo' promašiš redosled inače ćeš posle mečku roditi dok umiksaš da liči na nešto....

5. Лаки, ја то правим. Два јајоа, шоља млијек и лома плазме у обичној флаши измућкам. Нема уопште онаог љигавог, ја први то никада не бих могао прогутати. Ја користим стаклену флашу, оне пластичне се усмрде од јаја :)
    Мислим да је мљевени кекс кључни фактор у разбијању тог љигавог...

6. Могуће, због те текстуре коју даје, плус ћу ја додати и кокоа. Е сад за амбалажу сам се мислио шта ћу да узмем. И сетим се, у ормару имам кутије ид разних суплемената, и нађем једну потаман, аминокиселине из 2010. Е сад мислим се ја, на шта чи ће да мирише кад је отворим јер од онда стоји празна и затворена. Леб му и даље се осећа ониа мирис, узо опрао прво ладном водом, па врућом, па ладном са детерџентом, ваљда је то скинуло потенцијално опасне материје са зидова кутије лоло.

7. Ја сам у почетку пластичну флашу, али не можеш је сачувати да не поприми онај мирис устајалих јаја. Стаклена је закон, али то није све... :)
    Зашто какао Лаки?

8. Јер даје фин укус и додаје коју калорију.

9. Ма мени окус није проблем. Ја прво дрмнем кашичицу-двије рибљег уља, па ми ово дође ка' колач. Мада, калорија никад доста :)

10. Nemojte piti sirova jaja. Nema mnogo koristi od toga

11. Какав цар један идиот данас. Ја радим чучањ, и он ме чека да завршим своје серије да би он могао да ради бицепс. Па колико мораш да будеш малоуман? Имаш читав остатак теретане да радиш дворучни прегиб, а он цар на крају на шипку додао два жетона од 2.5кг и прегиба цар, рекох свака част.

12. Gore od toga je kad neće da vrate naredane tegove na leg press spravi, i naravno ja sa nejakim rukama ne mogu na toj visini gore ni da ih podignem i vratim i onda idem da tražim pomoć. Ajd da ostave po jedan teg na obje strane, nego brdo tegova... Pa nije teretana samo za muškarce...

13. Oćemo sliku letećeg medvedića!

14. Oćemo sliku letećeg medvedića!

15. Oćemo sliku letećeg medvedića!

16. Још мало па ка ја

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.