Teret@n@

1. Izgleda kao da ima tetovažu galaksije na grudima.

2. Да ли сам ја једини који се не ложи на овакве рибе?
    Едит:
    http://i.imgur.com/NVzBcsg.png
    :)

3. Не бих се ја бунио уопште.
    Елем, Ервин се направио на зверину

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1932474_271158309727565_1370365328_n.jpg

4. Па што, и ја сам овакав. Скоро. кекеке

Радих данас груди за мање од сат времена, брзински, 'вако:

4 серије равни потисак бучицама
    4 серије коси потисак бучицама
    4 серије пропадања
    3 серије бенч
    2 серије коси бенч
    2 серије на сајле оно срање, не знам како се зове...

НАБРЕКА' САМ ВАС БИООООО

5. Imal kakve zamene za dobro jutro ili prosto neke manje opasne vežbe za donji deo leđa?

6. To radim već ponekad kad me mrzi da gnječim grbinu.

7. Meni su stare teretane uvek ispred ovih fenserskih. Jebem li ga, nekako imaju dušu. Ove ful opremljene, okružene ogledalima me podsećaju na Boška Jakovljevića. Ono, svako ima svoju svlačionicu, svoju pregradicu na kojoj možeš okačiti karirani peškirić. Šukurac.

8. Какав андерграунд од теретане.

9. Мени у суштини од опреме треба бенч, скуат рек, вратило, шипка, плоче и пар бучица, ништа више. Ако теретана испуњава те услове, могу да вежбам у њој.

10. Jebote, koja fora sa ovim Katonom, mora da je otkrio neku zajebanu supstancu?

Moja teretana 800din mesecno (7 e) :)

Za donji deo grbine, ali i za celu grbinu i + zadnju lozu radi Romanian Deadlift, mnogo jaka vezba za svaku pohvalu!

11. L@aki, a razboj leptejebo?

12. Добро, под вратилом сам подразумевао и разбој јер већина теретана има ону направу где је то у једном :)

13. Тако је, имамо и ми овамо ту справу. Зато и не радим вратило откад сам овамо преша', јер је криво у пичку материну :)

14. Kod mene u bivsoj teretani trenirao jedan lik (sad je u beogradskom zatvoru, da znate kolko je zajeban) oko 120kg, 190cm, trbusnjaci se nadziru, ruka 46-7. Dolazi, uplacuje clanarinu, ide na vratilo, uradi jedan zgib, krece drugi, kad ja tamo a ono medjutim iscupa lik obe sipke koje su uvarene u ram jebote, nedelju dana nisu mogli da se rade zgibovi!!!

15. Изломиле би се оне кад тад, ал ето потрефи се на њега.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.