Teret@n@

1. Тако и ја кад уђем карамбол направим, ломим шипке, кидам сајле и тако даље, ка' у пркно.
    Распадам се кекеке

2. Купих конзерву од 800 грама туњевине...
    Кад је отворим у шта да је чувам?
    Исто у ту конзерву или да је пребачим у нешто друго?

3. Купих конзерву од 800 грама туњевине

Kol'ko para?

4. Samo vidi da je hermeticki zatvorena, i stavi u frizider. Mislim da ce biti ok.

5. U plastične kutijice, one providne od eurokrema ili u one staklene, ove
    http://moje-grne.com/wp-content/uploads/2009/02/cipiripi-krem.jpg

Mada, sve što je iz konzerve, ne treba u njima čuvati. Ja uglavnom u one male kutije plastične od eurokrema.

U ovakve
    http://proizvodi.kuponko.rs/uploads/companies/2393.jpg

6. Kol'ko para?

6 и нешто еура.
    Није много јефтиније него да сам куповао оне мање, али оно, можда једно 100 грама више добијем... Лакше ми је одједном да пукнем 6 еура него свако мало по еуро и шесет.

Samo vidi da je hermeticki zatvorena, i stavi u frizider. Mislim da ce biti ok.

Да али у нешто друго мора :)

Ово што макаронац каже, морам купит' сјутра неку посуду у пм, да је затворим, ваљаће ми свакако :)

7. Nč Bruce, probao sam na netu ali prihvatljivog odgovora nema pa ću zamoliti tebe za pomoć. Naime, pije mi se cijeđena naranDŽa, ujutro jer je zdrava a i sada jer mi se pije, a nemam sokovnik. Da li je tebi poznat neki alternativni način pripreme ovog božanskog cijeđa?

8. Uzmi posudu, čašu, obrni čašu, stavi je u posudu, i trljaj polovinu narandže na to, kupi sok u posudu, izvadi čašu, popij sok.

Bem vas nesposobne, pocrkali bi da nemate tehnologiju....

9. Bem vas nesposobne, pocrkali bi da nemate tehnologiju....

ХАХАХХАХАХАХА, како се пресмијах :Д

Ја доживотно нешто импровизујем у било ком погледу и за било што :Д

10. Gledao sam sad po yt ove natural bodibildere, 80% njih ima gino, toliko o tome...
    Danas dolazi lik i stavlja oko 150 kg na benc i veli da mu spotujem ako podbaci...

11. Koliko je korisnija od klasicnog stavljanja tezine na noge?

12. Nisam siguran, tek treba da je testiram. :)
    Ali je svakako udobnija.

13. Ја сам данас добио у теретани посјекотину и онда је клупа лећела кроз теретану и избачио сам је напоље јер нисам мога' да је гледам.
    Радио сам ноге и крв шикља на кољено, све јој јебем.

14. Како си се исекао? И јел си се прво исекао па радио ноге па офарбао клупу, или се све десило у тренутку? лоло

15. Прво сам урадио 4 серије чучња, онда се расјекао па ишутирао, па избачио напоље, па наставио да радим и да чистим крв, јебига, не може се одустат' ради тога само :))

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/47455_689402671123743_1465668931_n.jpg

Thanks Phil. Was in the middle of my workout. Now I'm just gonna go home and find a new sport.

16. Uuu radim leđnu ekstenziju nekako i baš je do jaja osećaj. Much better than good morning! Tačno osećam kako se ispravljam i kako mi se ramena ispravljaju tj vraćaju unazad.
    Nema sprave za to u ovoj teretani gde idem pa se onda u rikverc podvučem u lat mašinu, zakačim noge ispod tegova i spuštam se.
    Do jaja osećaj. To mi je preko potrebno.

Al me jebe jednoručni pregib. Sve je kul kad radim desnom ali levom kad radim osećam kako zglobovi pucaju i obično me boli dan posle toga rame, tačnije kosti.
    I da! Skinuo sam posle dve nedelje cele dve kile. Najzad!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.