Teret@n@

1. Мени лијева рука доста јача. На десној бицепс мало скраћен...

2. Al zgib da uradim bar jedan - NO NO!
    Ne mogu jednostavno. Probavam i jedva uspem na početku. Kasnije nikako...

3. Ради само негативна понављања, тј. само спуштања. Извереш се некако или скочиш, па се полако спушташ. 100% ради

4. al problem mi je što ne mogu da se skoncetrišem da mi rade i leđni mišići prilikom spuštanja. Lat mogu da radim do nekih 50kg i spreda i nazad al ovo nikako.
    Mogu zgib poneki sa šakama ka sebi ali sa šakama kontra sebe teško.
    Mučili su me u početku i propadanja ali nekako savlađujem. Ne spuštam se skroz dole baš svaki put al napredujem

5. Да би те згибови погодила као лат мораш да их радиш широко, лактови у линија са прсима. Сигурно да ти је тешко радити бади вејт ако имаш проблема са килажом.
    Пробај са негативним понављањима...

6. Tebrex imam 105 kila...
    Šta više da spominjem... lol

7. Je l' ideš sa nekim u teretanu? Ako ideš, nek ti drži noge kad radiš, tako ćeš moći sigurno, pa kad tako budeš cepao neko vreme moći ćeš posle sam. Ako nemaš nikoga, onda probaj da nađeš neku stolicu, kozlić lol.

8. Uzmi Animal Cuts + Efedrin Kofein Aspirin + Klenbuterol, pij bodi se i pobedi salo uz po muke.

:) :)

9. Нису ти згибови ни толико неопходни док се мало не стшеш. Кад спустиш испод сто, још ћеш и ојачати. Иће то :)

10. Uzmi Animal Cuts + Efedrin Kofein Aspirin + Klenbuterol, pij bodi se i pobedi salo uz po muke.

Изи ез дет :Д

Почео сам да трпам килаже, оћу без лактова да останем.

Радим задња два тренинга дворучни бицепс прегиб са 47 кила ка' говече, урадим 6 па ми брат помаже још који да урадим након тога...

Боле ме лактови у пм, тачно знам да је од тога, али НЕМА СТАЈАЊА АЈМО ЈАЧЕ

ЕДИТ: Пацове, топ!

11. А остатак тијела? кекеке

12. OVO JE ZA WL TRENING...

13. А остатак тијела?

14. rade i ostatak, ovo je samo isecak iz weight lifting treninga, mada se ovo sad retko radi, mislim ovoliki obim, rade ga jedino bugari jer je to njihova skola i kinezi jer imaju brdo weight liftera i ovakvim trningom se povredi njih 98% al ono sto ostane su sampioni sigurno...

15. И ја сам сто посто шампион

16. Озбиљно ти велим

17. I ti si Bugarin?! Šta je sa ovim modovima?!!

18. Јок болан, ја сам нервни болесник

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.