Teret@n@

1. Radi li neki batica ovde rumunsko mrtvo i sa kojim tezinama radi? Ja sam skoro poceo ali ne znam kako se ostalima krecu tezine da se orjentisem, trenutno radim 70kgx12x4 serije i naredna 5 dana zadnja loza kao s motku za orasi da je tepana

2. slab si murbi, slab...

3. Пошто ви више радите тај поверлифтинг, који су вам максумуми?
    По кол'ко имате ви кила тренутно?

Ја радим класично мртво дизање, али радим по максимум 6 понављања.

4. 90 kila max, nisam dalje ni pokušavao.

5. Ne treniram vise mrzi me, ranije cucanj ~ 200, mrtvo 200+, benc 120, militari 80, gud morning visoki 225, niski 175.

6. Румунско мртво у суштини није мртво јер се не диже са пода, а и не знам да ли добар део људи зна разлику између стиф/стрејт лег мртвом и румунског. Румуна дижеш са неке платформе и добар је јер има тај неки хип хинџ рефлекс, а стреј лег само име каже. Уосталом, човек све објаснио
    http://www.youtube.com/watch?v=ahCObFezk4k

Иначе не радим ништа од тога лоло

7. Ja ne radim powerlifting, kao sto neko rece vise powerbuilding, znaci kombinovano te u ovom slucaju skoro ubaceno rumunsko kako bi se ojacala zadnja loza, pa vas pitam sa koliko vi radite da ne stavljam odma 150kg a mozda ne treba toliko.

:) :) :)

Inace danas mi jedan drugar ulepsao detinjstvo, svratio na kafu i pita: "Jos se zamajavas tegovima? Imam neki kreatin skoro pun, da ti dam ako os."

Naravno da sam ga otpratio do kuce, u pitanju je Twinlab, pa cemo da vidimo valja li nesto

8. По Џимовим стандардима ја вероватно нећу никада бити јак :(

http://i.imgur.com/D6j1LPu.png

9. Не капирам ликове који се деформишу од вежбања, изгледају огавно, а у својој глави су мр олимпија.

Јуче у теретани, ја после тренинга био до сауне па ушао у свлачионицу, онако мокар, прилази ми лик грађе Ивице Дачића на стероидима и каже са благим осмехом "Зашто пливаш, само цепај тегове, само тегове".

Шрек је утриповао да сам изашао из базена, пошто сам мокар, ал да ли лик има огледало кући да види колко је деформисан, плус да дели неком савете јбт.

10. ја после тренинга био до сауне

Jеси депилирао ногице после тога ? лоло

11. BOLESNI WENDLER I KARTER! lolo

12. Јеби се Шоми, сауна врх ствар, нема боље ствари после тренинга него да се закиснеш тамо, а јес да звучи гејесвки лоло

13. - " Хелоу Мр. Тилмо, ју ар соу вет рајт нау, ај хев а виш ту кис јор биг, вети ниплс."
    - "Тенк ју вери мач Мр. Робинсон, бат ај донт фил вери комфортабл вит дет сугешчн, ду ју вонт да ми га забибериш ин мај биг есхол?
    - "Кларо ке си, Мр. Тилмо".

Тако некако замишљам конверзацију у сауни.

14. Uđem na kanal jednog ozbiljnog gitaroša prvi put posle godinu i po. Sećam se da je bio zadrigli šofer s pritiskom 300/200, kad ono, uljudio se čovek, deset godina mlađi. Listam dalje, vidim ovaj klip. I tačno vidite kako se vremenom u njemu razvija klica jovana perišića.
    https://www.youtube.com/watch?v=YYRdtzMOm10

15. Ova mlatonijeva za 22h od kad je stavljen klip uradila 11.000.000.555 ponavljaja, BROJAO SAM!1

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.