Teret@n@

1. Да једеш ко коњ првенствено.

2. Čoveče nik ti je Grobar i na internetu pitaš za iskren savet. Naleteće neki Delija koji će da te navede da izgledaš ko bure za kiseli kupus.

3. E vako, imam 16 godina, 188cm visok, 90kg. Idem u teretanu već mjesec dana i vidim blagi napredak. E sad, mislio sam da krenem na masu, jer imam dobru građu za to. Čuo sam da tu trebaju velike težine i malo ponavljanja ali ja pitam vas iskusne - šta treba da radim da bih nabio masu? :)

Основа свега ти је ово

Да једеш ко коњ првенствено.

А то мање понављања веће килаже за масу, а више понављања мање килаже за дефиницију заборави слободно, то нема везе с мозгом.

Лаки, одгледаћу оно касније, дјелује ми занимљиво :Д

4. И компаудн, "тешке" вежбе. Бенч, чучањ, веслања, згибови са оптерећењем, пропадања (може оптерећење али пажљиво), било која врста стојећег потиста шипком, ајде рецимо и мртво. Понављања 4-6, у 5 радних серија, 3, 4 пута недељно.

5. I ne pravi selfije.

6. може оптерећење али пажљиво

Како сам се ја сјеб'о давно кад сам натрпао килажу ка' говече и радио разбој, одлично сам се осјећа' али лактови видимо се :)

I ne pravi selfije.

Или макар не стављај у хештег ГО ХАРД ОР ГО ХОУМ

7. Мени није ишло на лактове али јесте у предео десног рамена :) Одморио мало од отерећења и проблем прошо, али и даље стоји да је одлична вежба, још кад ставим нешто да могу да урадим 3 понављања једва лоло, па оно задње понављање кад једва закључаш, моћ.

8. Да бре, то сто посто, радим и ја разбој у последње вријеме са оптерећењем, али кад се сјетим само...

Провалио сам да је најбитнији волумен, јебеш ти тренинг од 2 сата и млаћење то, дефинитивно.
    Прије двије неђеље сам журио и за 35 минута урадим груди, велике тежине, напрезање до краја, најјачи тренинг кунем ти се

9. најбитнији волумен

урадим груди, велике тежине,

misliš intenzit? lololoo

10. Мислим :Д

Мислио сам на то да кад ухватим и нпр ноге радим са доста кила и урадим 4 понављања, одморим минут, опет тако итд, одлично видим пумпу, а онако кад се мрцварим, не знам... :)

Нисам нешто превише на груди трпа', по 32 кила мислим да су бучице биле, а и радио сам прво са њима па са шипком, да промијеним мало.

Ево скаламерија од ноћас за лист, ово око струка па се дигнем на разбој, има степенике оне као па на то радим издизање :)

http://zaslike.com/files/lkfm8awlubeuk1n2cse.jpg

11. Пфффффф гле' ово :Д

12. dajte neki predlog za večeru, a da nije pileće belo, riba (čitaj. tunjevina), posni sir, jaja. Više nisam pametan šta bih mogao da spremam, a da to nisu neki od ovih božanskih obroka...

13. Ja rokam čajnu i vešalicu uz kesicu majoneza i boli me tukson.

14. Ја знам себи често приставити шпагете са сиром и јајима, још му га мало закечапим. Нареже се и сланинице и која шоља млијека :)

15. Ma, pristavim ja u maloj vatrostalnoj one integralne makarone sa sirom, pavlakom i jajima, ali me jebe što više ništa što ima veze sa živinom (jaja, bataci, pileće belo) ne mogu da smislim. Znači, sedam meseci rokam po tome i smučilo mi se. Moraće da se smisli nešto novo, pa da vidim kak'e predloge imate :)

16. Па бређи на црвено месо. Може се направити једноставан сафт са фашираним па комбинујеш са тјестенином, пире кромпиром...боме си ти и пробирљив. Не знам као некоме може пилетина досадити :)

17. Pazi, nije mi se baš zgadila piletina, ali je dosadila. Gledao sam da je najviše izgrilujem na teflonu, ali ponekad je roknem sa nekim saftom, ali brate, dosadila opasno. Sve je to ok, ali kad pomislim da otvaram ono pakovanje sa pilećim belim, odma' izgubim želju da jedem.
    Ne znam kakvo je crveno baš za večeru? Ono spada u teža mesa, pa ne znam koliko ga organizam prihvata uveče?
    'Ajde ok, za ručak ga spremam sigurno 2-3x nedeljno, ali koliko je ono dobro uveče?
    Probao sam uveče suši, ali ono treba jesti, jednostavno mi ne odgovara sirovo, pa da ga jebem tačno...

18. То је већ од метаболизма до метаболизма. Ја напримјер најопуштеније послије 10 улијем троје јаја и неке сувади насјечем :)
    Мислио сам више на нешто овако. Није компликовано за припрему

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.