Teret@n@

1. Виш шта човек направио са кило меса дневно, после кажите да не ради!!1
    Зајебано је то Шомика, милсим да си осуђен на врапсе заувек са таквим коленом, ако и даље желиш да радиш чучањ.
    Смарко звер.

2. Зајебано је то Шомика, милсим да си осуђен на врапсе заувек са таквим коленом, ако и даље желиш да радиш чучањ.

Јако зајебано... Чак и ако ради са мањим килажама па се нпр напрегне задња два да извуче некако, вазда може да се цимне и сјебе нешто, тако да бих врапсе купио обавезно...
    Није битна килажа коју дижеш, можеш се сјебат' и без кила терета што се тога тиче...

Можда данас сликам руке ако их одрадим да ваља, јер нећу у теретану :)

3. Fala drugari, ovo je prva dijeta kod mene pa cemo da vidimo sta ce da ostane :) . Kilaza 87kg na 180cm, pretpostavljam da cu da idem do 83-4 sa rotacijom od 2 meseca.

Smarko dobra vaskularnost, skidao si bf?

4. Па добро је то.
    Ја имао 94, почео да смањујем УХ и оно фора задња два оброка да их уопште нема, мада понекад се деси да прекршим из разлога што нисам баш при парама па морам нешто да поједем јер бих крепа' од глади јебем ли га...

Ево чека се плата да се уложи мало у храну па да наставим то са мало ух...
    Немам пара довољно, а хтио сам и ја ротацију да одрадим, мада можда бих и могао, виђећу то касније како будем стајао, јер би и мени било то први пут да радим :)

5. Чекај Мурби, јел си стварно радио масу са 3 грама ух по килограму телесне масе? То му дође мање од 300 грама дневно.

6. Ја никад ништа броја' нисам, само сам се трудио да на маси једем што више, али поред труда да једем количински више, трудио сам се да једем квалитетније ствари што више... Ускочи понеки хамбургер, ко га јебе, кока кола, свеједно, али сам се трудио да једем и квалитетне ствари у што већем броју :)

7. Laki veci deo faze mase sam bio na 3,5g, pa onda jedan deo na 3g i sad rotacije. 3,5 mi je neki optimum sto mi ne predstavlja muku da pojedem i sto me ne masti previse. U sledecoj fazi mase cu probati da idem na 4,5g.

Meso laganica mogu koliko mi stavis, dok na vecu kolicinu UH mi treba vremena da se prilagodim, videcemo posle leta kad nastavimo sa masom kako cemo. UH unosim pola iz pirinca pola iz ovsenih.

8. Зајебано је то Шомика, милсим да си осуђен на врапсе заувек са таквим коленом, ако и даље желиш да радиш чучањ.

Увек кад радим ноге стегнем колено јер ми је цимање. Мени док ходам се јебено померају те кошчице у колену, шта да очекујем док радим чучњеве са већим оптерећењем. Ортопед ми је рекао да баталим чучањ, да радим неке мање ризичније вежбе за ноге, али јебемуматер како чучња да се одрекнем. То исто као да зависнику од хероина кажеш да се врати на вутру само. Не мере. Видећу кад се опоравим шта и како, али мазга сам тврдоглава, опет ћу да га радим.

9. Au brate koji transver blama ovo sa zavisnikom i vutrom.

10. Jebenih 20 dana odlažem povratak u teretanu. Zašto? Šta me to sprečava?

11. Ta rupa između nogu što nije dupe.

12. Šomi, ne kenjaj nego čuvaj kolena.

13. Шоми, потребне су године да би се савладала техника чучња која у великој мери искључује могућност повреде. Још помињање великих тежина је апсурдно. Нађи неког с ким ћеш да тренираш, ваљда има неки кредибилан вежбач да ти објасни неке ствари и немој глумити павијана мислећи да ћеш бити пичка ако радиш чучањ са 60 кила.

14. Урадих данас по двије вјежбе за груди, леђа и рамена.
    Јуче радио руке, сјутра мало ноге, лист и трапез.

Планирам ове неђеље да мало спуштим лопту јер ме лактови убијају, а и глобално, осјећам се јако уморно и сломљено јер већ годину и нешто нисам правио паузу већу од два дана...

15. Nemoj samo ovu nedelju, idi na diloud od 2 ned i videces kako ces posle da prašiš. Pogotovo ako spuštaš bf, baš će ti prijati dld.

16. Ја сам почео да смањујем ух прошле неђеље, виђећу што и како у пм... :)

Како мислиш да одрадим дилоуд?
    Је ли ок ка' ја што сам замислио, овако горњи-доњи дио одрадим два пута ове неђеље са само по двије вјежбе за одређени мишић, а онда се вратим следеће све фул поново...

17. Како мислиш да одрадим дилоуд?

Хахаха, ово је као онај меме "Кардио? Из дат спаниш?". Дилоуд илити растерећење. Значи да радиш мање више исто као и увек али са 50% тежина и можда пар серија мање по вежби, или једноставно не радити ништа, тако сам ја радио дилоуд лоло. Довољно је недељу дана.

Елем, данас сам први пут омашио чучањ, грешком ставио тежину 10кг већу од мог макса (!!1) и остао закуцан доле, само сам спустио шипку на на оне сигурносне хватаљке.

И много сам хард кор, када пређем шаком преко лица остављам огреботине!

18. Знам бре, него мишљах како да га конципирам :))

Па рекох горе да сам почео да га радим, као горњи-доњи дио тијела, тако нешто, радим по двије вјежбе за мишић и то је то...
    Мислио сам тако два пута и то је то, остатак да одмарам до следеће неђеље :)

Па реко' је ли ок тако или да мијењам нешто :)

Елем, данас сам први пут омашио чучањ, грешком ставио тежину 10кг већу од мог макса (!!1) и остао закуцан доле, само сам спустио шипку на на оне сигурносне хватаљке.

И много сам хард кор, када пређем шаком преко лица остављам огреботине!

Како је мени јебено што немамо онај сталак јебени, пи :/

Кол'ко ти је макс, лаки? :)

19. kapiram da je popeo sad na 180-90

20. Не знам колики је сад, радим 3-5 реп рејнџ, некад се зајебем па урадим двојку ко данас, са 165, и реко ај да пробам 170 а ставио сам 180 :v. Дакле није се мако нигде.
    А и знам где сам се зајебо, можда бих и извуко некако. Форвард лин, илити превише сам се нагнуо напред док сам ишао доле, доле сам осетио да све оде напред на прсте, недовољна чврстина у леђима на почетку. Ал ето, таква је игра, мораш све детаље да испоштујеш.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.