jel se desilo nekome da nategne preponu kad radi trbusnjake?
ja evo jedva pomeram levu nogu, i poplavila mi vena na tom mestu i tvrdo je...ne prepona tamo kod jaja nego onako levo od kifle moje, taj predeo
Papete, jebeš tu jeftinoću. Bolje uzmi te pare i plati par meseci teretane.
Ako ti je frka zbog usijanih pajsera onda kao ja, idi preko dana. Manje mase i nema guranja sa klincima i paorima. Ako se i zadesi ko, neće sigurno biti napaljeni degen.
Najbolje je oko podne ili poslepodne do nekih 17h. Nigde nikoga. Ako se zadesi ko, zadesi se.
Pustiš muzikicu, opustiš živce i polako.
Veći izbor sprava i veća sloboda improvizacije i sloboda kretanje.
Da se ne lažemo, kad tad će ti dokurčiti da kao devojčica dižeš par tegića pola godine. Sa svakim kupovanjem, taj sport postaje skuplji.
Još pride imaš i obavezu oko toga i treba ti prostor a realno je da će ti možda ispuniti apetite za pola godine. Većina likova koje znam a da imaju te home sprave su zabatalili to posle nepunih godinu dana.
U pravu je Prolećni. Brzo će ti dosaditi i videćeš da tu treba još dosta para da se uloži, a potom će i sve veći prostor da ti zauzima. Možda ti u početku ne deluje tako, ali bolje ti je te pare da uložiš u članarinu, jer iskreno, brzo ćeš napredovati i te kilaže ti više neće biti "interesantne" i sve to će završiti ispod kreveta ili na tavanu.
Brzo će ti dosaditi i videćeš da tu treba još dosta para da se uloži, a potom će i sve veći prostor da ti zauzima. Možda ti u početku ne deluje tako, ali bolje ti je te pare da uložiš u članarinu, jer iskreno, brzo ćeš napredovati i te kilaže ti više neće biti "interesantne" i sve to će završiti ispod kreveta ili na tavanu.
Не мора да значи. Јбг, ја и овако тренирам кући, али имам импровизоване тегове, плус што одем на справе у крај. Још да имам овако неку машину на гајби, ајој, то би било само додатно кидање. Мада, и намеравам кад скупим кинту, јебеш цимање и теретану.
Али свако има своје мишљење. Додуше, за нешто јаче ћеш тешко без теретане, у смислу да се разбијеш и прошириш. Али за дефку и чисто одржавање, јебеш га, то можеш и овако.
Ја сам размишљао шта би ми све требало да вежбам код куће, добра пара би ту требала да се уложи одмах али трајало би заувек:
кавез - за чучањ, бенч прес, стојећи потисак, има сејфти пинове да не погинеш када сам радиш бенч, а могу и згибови да се раде на врху.
клупа
оли шипка
једно 3 пара бучица, рецимо 10, 20, 30кг
200кг тегова
једна соба само за то
Фалиле би ми сајле за фејс пулс и трицепс пушдаун, али ајде, може то да се замени слободним тегом. Ја сам нашо негде да је кило 100 динара, дакле само за тегове 20 000 + шипка исто толико, 40 000, плус прављење кавеза и материјал, неких 5, 6, бучице курац палац, 50 000. За те паре 50 месеци могу да вежбам у теретани лоло.
И шипка :њ
Onda da ne uzimam ono?
jel se desilo nekome da nategne preponu kad radi trbusnjake?
ja evo jedva pomeram levu nogu, i poplavila mi vena na tom mestu i tvrdo je...ne prepona tamo kod jaja nego onako levo od kifle moje, taj predeo
Ако немаш сувих тегова и шипки и бучица не.
Прво се фокусирај да имаш тегове и бучице, вратило, разбој, па онда све остало.
Nasao sam za 6000 jedna dvorucna sipka, dve jednorucne i 50kg tegova.
Купуј одма'.
Ok. :)
Да бих ти отприлике објаснио зашто да купујеш, цијене су ти овако
2 еура је кило тега
20 еура и више је та шипка
не знам колико су отприлике те за бучице, али небитно.
U jbt, onda je ovo stvarno jeftino. Super :)
увијек можеш да додаш још који тег ту, да комбинујеш, да допуњаваш итд :)
I treba ti još 200 kila tegova.
Хахахахха, добро, скочко, полако, схватиће то сам кад почне да фали како напредује :)
Papete, jebeš tu jeftinoću. Bolje uzmi te pare i plati par meseci teretane.
Ako ti je frka zbog usijanih pajsera onda kao ja, idi preko dana. Manje mase i nema guranja sa klincima i paorima. Ako se i zadesi ko, neće sigurno biti napaljeni degen.
Najbolje je oko podne ili poslepodne do nekih 17h. Nigde nikoga. Ako se zadesi ko, zadesi se.
Pustiš muzikicu, opustiš živce i polako.
Veći izbor sprava i veća sloboda improvizacije i sloboda kretanje.
Da se ne lažemo, kad tad će ti dokurčiti da kao devojčica dižeš par tegića pola godine. Sa svakim kupovanjem, taj sport postaje skuplji.
Još pride imaš i obavezu oko toga i treba ti prostor a realno je da će ti možda ispuniti apetite za pola godine. Većina likova koje znam a da imaju te home sprave su zabatalili to posle nepunih godinu dana.
Nasao sam za 6000 jedna dvorucna sipka, dve jednorucne i 50kg tegova.
Javi se ako si zainteresovan, prodajem isto ovo (preko Irona sam kupio pre dva meseca) za 4500. Samo što je 48 kila, ne 50.
http://static.mondo.rs/Picture/308966/jpeg/tegovi.jpg
U pravu je Prolećni. Brzo će ti dosaditi i videćeš da tu treba još dosta para da se uloži, a potom će i sve veći prostor da ti zauzima. Možda ti u početku ne deluje tako, ali bolje ti je te pare da uložiš u članarinu, jer iskreno, brzo ćeš napredovati i te kilaže ti više neće biti "interesantne" i sve to će završiti ispod kreveta ili na tavanu.
Posle podne stiže i Iron Whey :)
Не мора да значи. Јбг, ја и овако тренирам кући, али имам импровизоване тегове, плус што одем на справе у крај. Још да имам овако неку машину на гајби, ајој, то би било само додатно кидање. Мада, и намеравам кад скупим кинту, јебеш цимање и теретану.
Али свако има своје мишљење. Додуше, за нешто јаче ћеш тешко без теретане, у смислу да се разбијеш и прошириш. Али за дефку и чисто одржавање, јебеш га, то можеш и овако.
Kapiram ja to prolecni, al i sam znas kako je to u selu... A ne mogu svaki dan da idem od podne do pet, zbog faksa i obaveza.
Ali sam mislio da kupim nesto cisto radi neke fizicke aktivnosti. Ne nameravam da se razbijam od treniranja.
A pa jbg. Šta da ti kažem kad se bojiš šta će ti selo reći, Ko ih jebe.
Jes da uveče obično ima pun kurac dijabola. Izguraj to
Ја сам размишљао шта би ми све требало да вежбам код куће, добра пара би ту требала да се уложи одмах али трајало би заувек:
кавез - за чучањ, бенч прес, стојећи потисак, има сејфти пинове да не погинеш када сам радиш бенч, а могу и згибови да се раде на врху.
клупа
оли шипка
једно 3 пара бучица, рецимо 10, 20, 30кг
200кг тегова
једна соба само за то
Фалиле би ми сајле за фејс пулс и трицепс пушдаун, али ајде, може то да се замени слободним тегом. Ја сам нашо негде да је кило 100 динара, дакле само за тегове 20 000 + шипка исто толико, 40 000, плус прављење кавеза и материјал, неких 5, 6, бучице курац палац, 50 000. За те паре 50 месеци могу да вежбам у теретани лоло.