Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ma nije sta ce ko reci, nego ne mogu da gledam klince 5. razred kako dolaze tamo i neke degenerike koji smaraju sa svojim pricama.
Pa ti bi za jednu tromesečnu članarinu da otvoriš svoju teretanu?
Нема од тога леба. Мени сморчина да вежбам сам. А и треба ти брдо кеша да направиш нешто што ће те задовољити. Има да се смориш кад треба да радиш леђа, а немаш лат машину или справу за веслање. Ти са тих 50 кила можеш да радиш само бицепс, трицепс и рамена. Евентуално и груди, али није то то, без бенча и косог бенча. Говорим ти из личног искуства јер сам се зајебо пре два месеца кад сам узео оне тегове и шипке усране, а мого сам за те паре да купим 15 кила белог.
Хаха до јаја.
Јебеш то, може негде да оде на справе и одради згибове до смрти, шта му треба више. Бар кад су леђа у питању. И опет кажем, може се и кући радити уз мало импровизације и много воље. Додуше, ако билдујете, онда нема шансе
Ма то се трипујеш, сви имају предрасуде кад иду први пут у теретану. Није да нема кретена, али много мање него што мислиш. Осим ако ниси из Турије или тако неког места, ту не могу да тврдим.
Па ако ћете да гледате и да вас дотиче што раде небитни људи било ђе, онда га из куће не бисте излазили :)
Naravno sa Blic Zena:
Ema
Petak, 11. 04. 2014. 09:48h
neregistrovan korisnik
Upravo, posle vezbanja, treba nesto i prezalogajiti. Svakako je pita bolja od onih "energetskih ili proteinskih" stanglica, kako li ih sve zovu. Treba vezbati ali i uzivati u hrani, pravoj hrani, a pita sa mesom svakako to jeste.
hahahah lel
u pravu je zena realno
Najviše volim kad se posle treniga vratim kući pa se nabucam dobro i to začinim finom kriškom premazanom kremićem. Kad već ne mogu da bucam u teretanu s tegovima onda mogu s hranom.
https://www.youtube.com/watch?v=1_naiN3_thI
Preteko te Mešjo!
"Idem u teretanu da bih mogla da jedem lošu hranu" - Sredovečna žena, malopre
kako da smanjim dupe ljudi hodam ko patka x(
То је један специфичан проблем, није ствар тежине него држања, имаш хиперекстензију доњих леђа лоло. Е сад ту постоје неке корективне вежбе ал нисам довољно упућен, мада лако се нађе гуглањем.
http://abload.de/img/13934366375392vcqh.jpg
Kako vam se čini, jesam li napredovao malo ?
Smarko imas dobre slike za "before" fotografiju, na zadnjim stranama teme Fotografije vukajlijasa.
Sad mi je jasno odakle ti tolika volja za vezbanjem, hjo hjo hjo : )
Јес'? :))
Ђе отприлике, да убодем страну :)
81, 82
Не мерем наћ, нема везе :)
Имам једну ђе сам у бифе пијан, 2011 година је чини ми се, ауф, како сам мршав на њу :)
ma nije, ko strela sam prav al pedu mi poraslo, pa izgledam ko patka iz profila. generalno, dobio sam mase u nogama, pa moguće da mi i dupe naraslo, al ne znam kako ovoliko
Колико уопште помаже ова обична сурутка у праху, и колико треба дневно унијети? http://www.macrobiotic.co.rs/item/202-surutka-u-prahu.html
Не пију ми се неки веј протеини, а и скупи су упичкуматерину.