Teret@n@

1. Normalno da ne vredi, preporučio bih ti lopatu, međutim, malo je nezgodno...

2. Е да, сваке суботе у ово време има стронгман лига шампиона на РТС 1. Прва епизода креће управо сада.

3. Понекад ми буде жао што немам пара, да се фино избодем ка' чо'ек, купим брдо хране и спремам се за такмичење, једем ка' чо'ек и уживам...

4. Мислим да пар недеља пред такмичење не би уопште уживао.

5. L@ki
    Мислим да пар недеља пред такмичење не би уопште уживао.

ni najmanje...

6. Да, то је познато и разумљиво, али вјерујем да сам толики фанатик и да бих и поред тога што је толико тешко, волио и урадио то са задовољством. Макар једном.

7. Dakle počinjem da pijem kreatin. Sad mitovi i istine, a i poneko pitanje:
    -kreatin je bolje rastvarati u toploj vodi?
    -telo ne može da primi više od 10g dnevno, ili ''punjenje'' ima efekta?
    -sme ili ne sme se piti na prazan stomak?
    -mora se popiti najmanje 3 l vode dnevno da ne bi stradali bubrezi?
    -mala kašika je 5g? ne mogu da dodjem do merice jbg

8. -Bolje ga je razmutiti u toploj vodi, to je tačno.
    -Ovo za 10gr sam i ja čuo, ali je netačno. Faza punjenja ima efekta, jer tada telo dobija maksimalnu količinu kreatina da bi se obnovio ATP.
    -sve zavisi kada ga piješ. Ako ga piješ posle treninga (u toku dana), sigurno ti neće biti prazan stomak. Ako ga piješ ujutru, onda je na prazan.
    -Ovo za bubrege je budalaština. Vode svakako treba da piješ. Ako je ne piješ bubrezi će ti stradati svejedno. Doduše, kada piješ kreatin, poželjno je da unosiš dosta više vode nego inače.
    -Koristi malu kašiku kao mericu, to ti je otprilike 5gr.

Koji si kreatin uzeo? Pretpostavljam monohidrat?

9. monohidrat, dymatize.

Ako ga piješ ujutru, onda je na prazan.

pa zato i pitam, zbog načina života mi odgovara ujutru i uveče trening

10. Ma, samo radi prema uputstvu koje je na njemu dato i to ti je to. Nema tu velike filozofije. Ispoštuješ fazu punjenja, zatim fazu održavanja i to mu je. Što si se baš odlučio za monohidrat? Mogao si neki drugi kreatin da uzmeš...

11. Копираћу само што је Рони Ковачић написа'

Bernie Cooper je već polako legenda NABBA federacije u 68 godini ne da je aktivan nego bi formom i prezentacijom naslagao mnoge 4 desetljeća mlađe natjecatelje.
    Osobno sam ga sretao nekoliko puta i taj duh i stav nemoguće je ne zamijetiti true Ironman, jedan od najzornijih primjera THAT AGE IS JUST A NUMBER...
    Slijedeći će vikend nadopuniti svoju kolekciju titula i pitati će se mnogi do kada? To neka njih zabrinjava, ovakav soj ljudi na binu će se penjati dok diše...RESPECT!!!

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/10369131_413328688809816_2727559775239274812_n.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=413328808809804&set=pcb.413330095476342&type=1&theater

У пичку лијепу материну, одличан :)

12. zato što sam uzeo kilu za 2400, povoljno jbg, iako sam prilično bogat imam taj neki poremećaj da kupujem povoljno, da ne offtopicujem sad s tim...

13. Kad ćete da kačite neke svoje shirtless fotke iz teretane? Vrtenje iste ploče u krug nema smisla.

14. Ја ћу окачит' кад се убодем хехе

15. Mare, back lat spread neki mora pasti!!!

16. Е много сам слаб у тој пози, или не умијем добро да избачим та говна или су ми леђа слаба или обоје.
    Сто посто обоје :)

17. Meni se BLS popravlja, vraćam se laganeze i opet ću biti gospodar teme, trololo.

18. Ја и'ам висок латс или, брате, не знам што је... Јер га погодим фино, није оно да млатим теговима само, нисам морон толики, знам тренират'... Али мислим да су ми леђа масивнија, док латс нормално изгледа од напријед и са леђа, али кад га раширим ништа спектакуларно :Д

19. momcovi, dajte neki predlok kako spremate ovsene... ono, klasik sa mlekom mi džigericu izjede, sa Step sokom ne mogu, pa da je ne znam šta. Do skoro sam ih spremao tako što stavim deci mleka, deci vode, napravim kašu, ostavim da se ohladi i time prelijem jedno 5-6 jagoda sa lešnikom, bademom i orasima, ali ne vredi. Smučilo se...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.