Teret@n@

1. Ja vec 2 godine jedem za dorucak kajganu od 4 jaja i 120g samlevenih ovsenih, spremno na keramickom tiganju sa par kapi ulja prethodno namazanih. Kad se ohladi preko ide kecap/cili/senf.

2. da, da... dobra fora. Moraću da probam. Imam keramički tiganj i ja ga koristim samo za omlete, kajgane. Mogao bih da probam tu foru sa jajima i ovsenim. Ne vredi više. Kombinaciju ovsene, orašasti plodovi i whey ne mogu da smislim više.

3. https://www.youtube.com/watch?v=cfU7eLNZhC0

Кланчир штека мало са енглеским, али бојим се да ће ноћас да одува све и узме про кард...
    Ладно тип има 24 године само у пизду материну, а ђе сам ја само годину млађи :)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/1964847_551173075003929_8715747399580907614_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10291042_549406235180613_4274542288828216287_n.jpg

4. Мишел Левин, учествовала је скоро неђе, али сам заборавио ђе

5. Савршенство јебено. Чак ме жао и да дркам на њу.

6. Ingredients
    • 6 egg whites
    • 1/2 cup instant oatmeal, cooked
    • 1/2 banana
    • 1/8 cup walnuts
    • 1/4 cup raspberries
    • Cinnamon
    • Stevia or raw organic honey

Directions
    1. Cook egg whites in a skillet on low heat.
    2. If you want to cook your banana, spray another skillet with coconut oil or virgin olive oil and set on low-medium heat. Chop half of the banana into pieces and add to the skillet. Use a spatula and be careful not to let the banana pieces stick to the skillet.
    3. Combine oatmeal and egg whites in a bowl and mix.
    4. Add cinnamon and Stevia (or raw honey) and mix.
    5. Top with banana, raspberries, and walnuts.

Nutrition Facts

Amount per serving
    Calories 447
    Total Fat16 g
    Total Carb48 g
    Protein
    31 g

7. Mišel je nestvarna. Mada, većina će reći da ima kurčinu u gaćama, jelte...

8. Elem, 50-100g voća tipa Koštunica može mnogo da znači. Uzeh posle desetak dana neslanog kikirikija, leglo kao kec na desetku.

9. Ajmo slike da kačimo, da vidimo koliko smo fit. ♥♥♥

10. Ovako: bejaše ja jednom tovan, 95 kila poslije osnovne u avgustu 2011, i tad odlučim naglo da skinem, i do kraja godine padnem na 77. Elem, tek krenem trenirati u teretani maja 2012 nekako u prekidima, ali stalno od septembra pa nadalje, mada realno gubeći vrijeme jer nisam toliko ništa mijenjao u planu niti radio velika dizanja a kamoli tek ishranu, ali izgradio sam manje-više ok tijelo, tipa nekoga ko trenira, ali nisam niti bio puno jak niti aesthetičan niti masivan,i povrh svega sa ručicama kao grančicama u usporedbi sa tijelom, sa 74 kile na 175 santima. Pa septembra 2013 krenem rukati masu i jaku proteinsku ishranu, ubacim velika dizanja, ali sam se prebrzo napuco za 6,7 sedmica sa 74 na 80 kila i to se više natovio nego išta izgradio, a ruke I DALJE MALENE U USPOREDBI S TIJELOM, nisu se povećale ni blitu koliko ostatak a nit sam ih previše nit premalo radio, a dao sam im odvojen dan. Onda ja idiot pošizim i sjebem se uz insanity i veoma malo kalorija dnevno skroz na 72 do kraja godine. Čisti idiotizam me sjebo i ni na šta nisam nalik bio i još kožurina jebena ostala. Krenem opet u februaru razumno ovaj put po masi, malo mijenjajući plan i sve i sad sam na 78 za 16, 17 sedmica.
    Jebeno me psihološki tare osjećaj što poslije svega, iako sam malo veći imam i salce, ali ću se držim mase do sljedećeg marta, pa ću na cut.
    Elem, šta su savjeti za građenje jebenih ruku? Sad planiram preko ljeta da radim 6x sedmično- leđa, ruke, ramena/listove, opet ruke, noge i sise, nedjelja odmor. Svaki vorkaut max sat, sat i po, valjda nije overtreining. Naravno žderaću koliko treba, ne previše, neću da napravim grešku dva puta. Imam u vježbama i kompaund liftove čučanj, mrtvo, benč, propadanja, nešto zgibova, military press, i barem 150 g proteina dnevno. Jebiga, ćaća je sujevjeran oko bilo kakve hemije dalje od cedevite, pa sam u tom polju sjeban maximalno. Bilo bi dosta stvari drukčije da makar imam jedan whey dnevno, al jebiga.

Enivej, šta mislite, imate li savjeta i znate li dobre vorkaute za ruke?

11. Looks legit.

Знаш како другарићу, треба времена за те мале ствари типа руке, а можда имаш и лошу генетику у том делу. Иначе, ово може да се односи и на твој проблем, почео сам од пре неког времена да флертујем са идејом (додуше не оригиналном) да је за побољшање било које ствари потребан додатан рад на истој, учење или прављење било чега, доста понављања истог. Конкретно, сат и по не може никако да буде овертренинг, убаци сваки дан руке, 2 вежбе бицепс, 2 трицепс, по 3 серије рецимо.

Ја сам то применио са згибовима, јер могу и кући да их радим, пар недеља сваки дан по 100, у серијама од 5 понављања. Резултат: чвршћи торзо, набацио мало масе у латовима, задњем рамену, бицепсу, подлактици, чвршћи код чучња у леђима, мало јача вуча, и бољи у згибовима јел лоло.

12. Laki, daj back lat spread!

13. Хоћу ја ал немам преко чега, заглављене слике у мобу!1

14. Uploaduje na neki host pa kopiraj. :*

15. Фон је ђубар, нема ни интернет :б

16. Eo ovako izgledaju najbolje,i to jos kad izgledam maximalno tanak pomocu potkosulje, al kad nisu flexovane izgledaju ko etiopljanske:
    http://dc207.4shared.com/img/gi9IOKUbce/s7/146782915e8/IMAG0121.jpg?async&rand=0.9846254964359105