Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
nemam sad sastav da procitam i vrednosti one, ali nije mi izgledalo kao mnogo, ipak je to samo brasno voda so uglavnom obicni stapici jebote
koje suplemente predlazete?
Depo test.
Jedno razocarenje: Proteini biljnog porekla se ne racunaju u bb ishrani jer ne mogu graditi misice, zbog oksudacije esencijalnim aminokiselinama. Da nije tako, veoma bi bilo lako i svako bi unosio 200g proteina dnevno i bio bi hulk. Znaci, racunaju se samo meso, riba, jaja, eventualno mleko.
Od suplemenata riba, ukoliko unosis dovoljno junetine, a ukoliko unosis dovoljno ribe onda junetina kao suplement.
znao sam da je tako nesto, hvala murbi
То је заблуда из деведесетих која и даље живи. рачунају се и биљни протеини.
znaci da cepam grisine sta haha
Нисам је причао о грисинима.
слушај овог не рачунају се биљни протеини хахахах а бадеми, ораси, кикирики, соја? а веган билдери и борци који, пази сад, НЕ ИЗГЛЕДАЈУ осушено као локални пајдоман на железничкој? одакле њима мишићна маса, од УХ и липида?
а грисине су срање, пошто унесеш гомилу гована због тих 10 грама беланчевина
што се тиче протеина ту нема варања, нема лаких поена... немојте се заваравати да можете да преварите систем
ahahha koja ste sirotinja, jedete grisine i soju, a ja rokam po kilo belog dnevno ahahaha SI RO TI NJO
ma ja ni ne jedem ta sranja , nego eto bilo mi zanimljivo...
meni frka ne znam da spremim to belo, zato cepam tunjevinu, a sad sam poceo i onaj neki studentski mix ima tu sve tog orasastog ubacim i borovnice i cokoladno mleko, leb nisam jeo 5 dana nisam ni trenutak bio gladan , videcemo kako ce da ide
aj neko nek mi ukratko napise kako piletinu da spremim ne mogu na netu da nadjem obicno sve neka posebna jela.. Kontam sipam ulje u tiganj i bacim samo dok ne bude gotovo ? Dajte neki nacin sa bademima to da iskombinujem, ne bih da pecem, vec da przim..
Imas drugar ovako..
Da ispaniras (uvaljas brasno jaja prezle) i u prezle da sipas malo susama ili mrvljenog badema.
A piletinu mozes lagano da isprzis u ulju bez ikakvog paniranja, ali moze da bude suva.
Hvala cika Remzi. E sad kako ide kolko brasna kolko jajoa i je l moraju te prezle necu prezle jebene da kupujem ?
Pazi ovako.
Imas 2 nacina paniranja mesa.
1. je Becki nacin (brasne, jaja, prezle)
2. je Pariski nacin (brasne i jajoa)
Ako neces prezle ne moras, uradis pariski nacin i pospes bademima mrvljenim ili susamom.
Ali iskreno ne mogu da odredim koliko, zavisi koliko mesa imas..
turi onako 2,3 sake brasna, 2 jaja razmuti i to je to.
Umocis u brasno, pa u jaja i stavis u ulje da se przi.
pariski cu ovaj ok hvala, testiracemo to sutra pa sta bude.. nego kako prvo u brasno? zar ne treba jaja prvo da bi brasno moglo da se lepi ?
Ne, ne prvo u brasno.
Kad umocis u jaja, zalepice se, znas kaka su jaja ljigava i lepjiva.
ok hvala puno, probacu umesto prezli iseckam bademe i susam, javljam sutra
Probaj, razne varijante imaju.
Ja jednom jeo sa prezlama i susamom pomesano.
Kako to jebe druze.