Teret@n@

1. Ja istrčo u nedelju 18km, totalno me boli kita za tvoju moderaciju opaaaa

2. jebeni stapici obicni u 100gr imaju 10gr proteina hahah a fazon 15 din, rokajte stapice ljudi!

3. ja jedem pardon trenutno pise 10g proteina na 100g , ne znam jesu li to ti proteini, nesto cudno haha kesa ima 45gr pojedes je za minut fazon moze 2 odjednom uvece i preko dana , za 50 din 20gr proteina haha je l realno ovo ili ja serem nesto ?

4. ај не тролуј јбг, не верујем да тако глуп можеш да будеш :)

5. Do jaja. Sutra idem da kupim prikolicu grisina

6. Super ti je to, 4.5 grama proteina po kesici, pojedeš četres kesica i ispoštovao si dnevne potrebe. S druge strane, piletina te izađe jeftinija, al mora da se pripremi, jebiga. A i jebo meso, rekla Leteća Medvjedica da ne valja.

7. pa pise jebena hranljiva vrednost na 100gr 10gr proteina zato sam pitao ovde ne razumem se u ta sranja haha

8. ne ozbiljno daj nek neko pojasni lepo pise jebote na kesici

9. 700 din kg, 70 din 100gr , 70din 20gr proteina
    45g grisina 15 din 5gr proteina, 60 din 20 gr proteina

grisine jebu kevu...
    ma usput uzmes grisine skrcas za minut dobro dodje za raznovrsno rokanje proteinima, ja sad uzeo nema nista drugo kad slucajno na kesici vidim, mada jos nisam siguran nerealno mi izgleda, daj nek neko pojasni

10. Ахахахах знаш ли ти шта је 5грама протеина јеботе. Толико има у пола јајету. А и дал стварно мислиш да су грисини, флипс смоки и трик рибице добри извори протеина ? Мада верујем да тролујеш ипак.

11. Kikiriki i crne semenke npr jesu. I bjele semenke. A u štapićima ima kikirikija. Odjebi Šomi.

12. ma ovo obicni neki posni fazon samo psenicno brasno, kakve smokiji i cuda to je vec sranje
    je l treba da slikam jebote, trazio sam nema na netu, ali pise na kesici hranljiva vrednost na 100gr 10gr proteina , pa pitam je l realno to , da se ne lozim ja jebene stapice, nemoguce da lazu jebote , nek proveri neko sigurno imate stapice negde po fiokama ne jede ova sranja niko :D

13. daj nek neko objasni ove grisine... u medjuvremenu recite mi da l pije neko kakao i da l vredi to sranje

14. vredi
    sa toplim mlekom bude fino
    ujutru za doručak ili uveče pred spavanje

15. Јеси свестан ти колико соли, шећера и најлошијих могућих угљених хидрата има у тим грисинама осим тих бедних 10 грама протеина?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.