Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
А сад се нешто мислим, када сам почињао са теретаном радио сам свакојаке глупости и све ми пролазило. Ево неких занимљивости:
- пљескавица 15 минута пре тренинга, веј одма после, и одма после веја пљеска + 1 литар млека.
- сваки тренинг бенч до макса + остале споредне ствари лоло, што је 5 бенч тренинга недељно.
- тада ми се никада није десило да немам вољу да вежбам и имао сам много више жара на тренингу, много више емоција када дигнем неку нову тежину.
- кардиа без, трубшњака без
- опијање сваког викенда
И ништа од тога ми није сметало. Али то су они почетнички дани када ти све пролази ма шта радио. Е после неког времена је настала стагнација, и онда су морале да се траже информације.
"Maćori, kad vežbaš, nemoj preskakati da imaš više obroka dnevno... tipa, ujutru šini kajganu ili neki jači omlet, fazon 5 jaja, dve viršle, pola litre jogurta. Zatim za užinu uz vej krljni dve-tri banane. Ručak obavezno neko meso, krompir, tad smeš jednu čašu koka kole, eventualno dve, ali je posle ne pij. Zatim pre treninga rokneš pljeku ili belo, taman dok stigneš na trening to smažeš. U toku treninga mnogo vode. Kad dođeš kući, rokneš vej sa mlekom, tako uneseš više proteina. Za večeru pola litra mleka i 200gr plazme."
I posle svih ovih pro saveta, godinu i po dana rezanja svakojakim kurcima, ovsene, tuna iz konzerve, ovsene, tuna sirova, oslić, oslić, ovsene, tuna, braon pirinač, tuna, braon pirinač, tuna, oslić, braon pirinač, mladi krompir i junetina, beli pirinač da te mine želja (oh lololo), oslić, skuša sa roštilja, belo meso i grašak, belo meso i integralni pirinač, oslić i braon pirinač, ovseni oslić sa integralnim mladim krompirom... tu tu ru tu tu...
- пљескавица 15 минута пре тренинга, веј одма после, и одма после веја пљеска + 1 литар млека.
- сваки тренинг бенч до макса + остале споредне ствари лоло, што је 5 бенч тренинга недељно.
- тада ми се никада није десило да немам вољу да вежбам и имао сам много више жара на тренингу, много више емоција када дигнем неку нову тежину.
- кардиа без, трубшњака без
- опијање сваког викенда
И ништа од тога ми није сметало. Али то су они почетнички дани када ти све пролази ма шта радио. Е после неког времена је настала стагнација, и онда су морале да се траже информације.
Иначе изнад, чим сам видио таблете, зна' сам да си поставио Клен :Д
Еих, ово је жива истина... Сјећам се мојих почетака, сто серија вратила, разбоја и склекова, а онда за бицепс прегиб са бучицама и неким тегом од 20 кила. И тако сваки могући дан.
Кардио ништа, Трбушњаци ништа, ноге ништа.
Једем све и свашта, а после тренинга дођем, 3 роштиљске, три јаја, кечапа, мајонеза, 7 парчади хљеба, јогурта... Угазим се :)
Мислим оно, удебља' сам се доста тај период, али ко га јебе, нисам био мршав :Д
I onda ste salo pretvorili u misic :)
Ни ја не жалим, кад боље размислим то је био један ''dirty bulk'', а и набацио сам доста мишића (али и сала), стекао добру основу снаге. После се тесао постепено.
Мисим, довољно је рећи да сам се толико променио у том првом периоду (деформисао лоло) да ме другари из средње после годину дана нису могли препознати.
То што каже лаки, буквално све исто....
Мене људи заобилазили, буквално погледа ме и прође само поред мене, не препозна ме нико :)
Али добро, онда сам ишчитао тоне и тоне чланака, коментара и тако тих срања и скапирао неке ствари :)
I onda ste salo pretvorili u misic :)
sećam se, pre 5-6 godina... sedimo u kafiću, ja tek mesec dana staža, pričam kako sam krenuo da vežbam, a ortak: "Brate, boli tebe uvo... sad si nabacio masu do jaja, to kad pretvoriš u mišiće bićeš bruka..."...
A meni BF 25-26%... na 185cm nekih 88kg...
Napatih se sa donjim stomakom... gore sam otkinuo odličan deo klopom i trčanjem, ali me donji deo satra ka' tuđeg. Ono, još sam u dilemi da li da uz'em sagorevač, jer ima još 3-4 kg da se steše... jebe ono što ga nemoš sikunut' odakle ti 'oćeš... :)
Pa ja ovde ne vidim nikakav problem. Ako si hranom i trčanjem skinuo gornji deo, po toj logici mora spasti i donji kad tad ako pratiš istu rutinu, ako radiš sve kako valja, imaš defitic kalorija i dobar trening.
Što se tiče tog donjeg stomaka on se uvek teše poslednji, kad sve ostalo spadne. Sve, ali sve ostalo sine moj kad spadne. Osim ako ne uzimaš neke zajebancije u koje nisam baš upućen.
Pakle, pazi... nije to sad neki veliki problem, da se tako izrazim... nikada nisam imao šlauf ili neku sličnu pojavu :) nego ono, smatram da ga mogu skinuti kroz nekih mesec i po, ali HIIT i ishranu više nemam živaca da primenjujem za tesanje. Roknuću sagorevač, pa koliko on skine, skinuo je. Ishranu sad dovodim u neku normalu, da ne bude striktna, naravno, treš ne vraćam, već samo ono osnovno. Dosta više, godinu i po dana, je godinu i po :)
Daj neke slike dutjase, pre tih godinu i po i sada. :)
Hahhaha, čekam da izrokam još ovaj mesec sa defkom, pa da vidim komentare...
Stvarno, samo pricate a niko svoju sliku "Front Double Biceps", "Most Muscular" , "Rear Lat Spread" ...
Dutjas probaj, pa nam javi utiske, mislim da bi trebao 2 kutije da popijes
http://www.fitmax.com/site/media/catalog/product/cache/13/image/800x600/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/m/image_prodprod650002_white450px_1.jpg
e, murbi... ti si mi treba' :)
kontao sam između red zone-a, shreda i dyme. Najverovatnije ću šred da puknem, drugar je odličan posao odradio sa 120caps.
Tipa:
-shred;
-kofein;
-1000mg C vitamin.
Taj rad da bacim jedno dvadeset dana, efekat bi sigurno trebao da bude zadovoljavajući...
Brate, iskreno - u velikoj si zabludi ako mislis da nesto moze da se desi za 20 dana.
Probaj sa 2 kutije sagorevaca i maksimalno sredjenom hranom (ovo bi trebalo da znas sa sve detaljima sta je) , ne gledaj vagu i kalendar, samo ogledalo i cepaj do kraja.
Ja sam na najduzoj dijeti a uz to mi je i prva dijeta, skinuo sam 8 kg za 2,5 meseci, rotacije UH sve vreme, pa onda ubacen neki bezveze twinlab sagorevac sto sam dobio, pa onda ubacena druga nula uh u nedelji, pa skoro ubacen intervalni kardio nakon treninga u trajanju od 15 min. Plan je da idem do kraja, odnosno trbusnjaka i posle samo takvo vodjenje racuna o ishrani, da ne bi bilo opet zajebancija sa dijetama. Ruka opala samo 1 cm ali cvrsca duplo, krecu i vene prvi put da se vide.
Buraz, znam ja o čemu ti pričaš... ne planiram ja sagorevačem da skinem 6 kg. Cilj mi je samo da potpomognem, jer 11kg sam skinuo ishranom (+ kardio), bez da sam se ofucao (keva nije sakrivala kašike po kući misleći da sam provalio drogeraj:) ). Malo sam "zapeo" sa donjim stomakom, vidim da ima pomaka, ali baš sam izgubio nerve sa rotacijom, danima sa nula UH i slično, da ne davim sad oko toga. Sagorevač sam mislio da uvedem tih 20 dana (koliko bi trajalo 120caps) i da baš svedem ishranu na najsitniji detalj.
PIČKE!
Ja ne znam šta je rotacija UH. Ko će da mi objasni?
http://rs.lmgtfy.com/?q=rotacija+ugljenih+hidrata
Brao šomi, ti i još jedan lik mi dajete najbolje odgovore na ovoj temi.
AWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
https://www.youtube.com/watch?v=q9_M27w-Bag