Teret@n@

1. au jamajka mici ovog baletana pederskog

2. jebem vas utrenirane ♥

3. pa radi ga onda do 90 stepeni, ko da je bitno.. ako te boli onda nemoj da ga diras za dzabe da sjebes

Ovo mi nikada nije palo na pamet....

4. E teretenaši može mala pomoć ?
    Istego sam preponu sad na fudbalu. Imao sam tu povredu i pre jedno 3 godine i znam da sam morao odmarati 3,4 meseca da bi to sve prošlo.

Nisam je nešto lečio. jer je bila zima i nisam bio sportski aktivan, pa sam jednostavno odmarao i na proleće je sve bilo u dure.

Jel postoji sad neki gel ili tako neki kurac koji bi ubrzao lečenje ovog govneta ?

5. Imas one konjske masti, ili sta znam potrazi u apoteKi recce ti.

6. Idi kod fizioterapeuta nek ti prepiše 10 dana laserske terapije, nemoj se zajebavaš. Ne može ni jedna mast da ti pomogne, moraš proći tretman, pa se posle maži tom konjskom.

7. Kad završiš sa fizioterapeutom, svrati do ginekologa.
    Pičko!

8. Idi brate kod doktora, to treba da ti bude prva opcija. Jedino ako si ganci iz karton naselja pa nemaš zdravstvenu? Ali otkud ti onda internet konekcija?

9. Ako ikad radite zajednicki trening u teretani, javite se da dodjem, bas ste zabavna ekipa, ne zajebavam se :) !

10. momci, shred matrix? Probao neko? Iskustva?

11. Ја нисам до сад никад узео неки сагорјевач вала, тако да везе не'ам :)

12. Napatih se sa donjim stomakom... gore sam otkinuo odličan deo klopom i trčanjem, ali me donji deo satra ka' tuđeg. Ono, još sam u dilemi da li da uz'em sagorevač, jer ima još 3-4 kg da se steše... jebe ono što ga nemoš sikunut' odakle ti 'oćeš... :)

13. Немој још :)
    Пробај што више можеш са исхраном да средиш и кардиом, а онда задње што буде требало сагорјевач узмеш :)

Не знам колико су они корисни кад није низак бодифет :)

14. To i ja kontam... ne bi se narod mlatio po teretanama i trčanjem godinama da sagorevač može da steše nešto za jednu kutijicu :)
    Stvarno, ishranom sam odradio izuzetan deo posla, ali dojadilo više, pa sam mislio da ga grunem čisto da vidim ima li efekta...

15. Ја сам хтио да одрадим ротацију ух, али нисам имао живота за то, а ни пара, тако да само крешем ух и то је то :)
    Ионако кад скрешем ух, немам снаге, распадам се на тренинге :)

16. Pazi, rotacija je stvarno keva stvar... brzo teše i jako su dobri efekti. Doduše, ja sam imao sedam-osam kg da skinem, to sam kontao kao višak. Jeste zajebano, ali stvarno delotvorna stvar. Samo kresanjem Uh, to mi je bio neki početak da kažeš, najveći i najbrži efekat sam postigao. 4kg (kresanjem UH), posle toga sam rotacijom skinuo još 4,5kg, ali je rotacija smor, mnogo moraš da vodiš računa, jeb'o je ker. Sad sam rešio još ovaj donji stomak da skinem, jer stvarno izgleda smešno. Gornji deo stomaka je super, još malo mu fali da bude izrezan skroz, a ovaj dole nema trika. Znači, počeo sam da kontam da se nije promenio od samog početka rezanja...

17. Знам ја што је ротација, зато и нећу да крећем на њу, оно нећу на бину реално, није ми нека журба за плочице, немам стомака много, раван је, тако да ми се јебе.
    Волио бих то да одрадим кад бих има' пара, да се изрежем тотално, чисто ради себе, ето да знам да сам то урадио, да видим како то изгледа :)

18. А ко нема проблема са тим доњим делом јбг :д...немој сагоревач да узимаш, срање је. Бар ја нисам видео неки ефекат код ових ортака што га пију. Настави са кресањем УХ, јебеш га, једном и то салиште мора да се истопи. И ја имам проблема са стомаком, тренутно сам на кето дијети, која је делотворна али и исцрпљујућа много. Понекад ми се деси да радим са теговима, са неком смешном килажом и буквално немам снаге за 4-5 понављања. Јбг, ко нам је крив што нам гладне очи и целог живота једемо свакаква срања :)

19. А ја кад једем свакаква говна док сам на маси дижем ка' говече, али ме фрустрира сад кад сам спуштио ух, дођем и не могу, борим се са оним теговима у пм, не мрдам :))

20. http://www.medipk.com/product_images/m/clenbuterol_20__mcg__64415.jpg

Ја кад сам био на лоу карбу нисам имао воље да вежбам, типа, имам пре него што дођем на тренинг али после једне, две серије воља нестане. То је почело и после да ми се дешава често. Али лек постоји и зове се карб лоудинг! Око 24 сата пре тренинга преко целог дана узимаш хидрате, ја сам радио са пиринчем, пуниш се пуниш, и на тренингу су перформансе много боље. Ал дијеташи, ви ћете бити ускраћени за те чари лолок.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.