Teret@n@

1. Realno, meni je cela ta njihova "kategorija" odvratna kada je u pitanju izgled. Realno. Ali, kad pogledaš ove što sada niču, ako u tom pravcu krene BB, ode to u kurac. Kao mutanti neki. Kreneš od butina, preko leđa, ruku i ramena, baš ne liče na ljude, već ono, Marvel družina.

2. Od Viktora Martineza nije bilo estetskog monstruma. Njegove crte su bila standard, ali imao je neke lične frke, nažalost.

3. ček' kojih godina se on takmičio? Sad kad ga pomenu, poznato u pm, ali ne dolazi mozgu nikako...
    EDIT: Idi u kurac, tek sad videh šta ja pričam... Prevideh prezime skroz... otiš'o na drugu stranu, majko mila :)

4. Koliki su vam totali. Zajebite ove slike itd., mene zanima how much do ya lift?!

5. Ajmo, pizde. Koliki su vam max totali?!

6. Benč 90 kila, mrtvo 110, čučanj 70, overhead 90

7. Sta mi bilderi da radimo, dajte slike pizde masne!!!!

8. Kojim vežbama mogu da zamenim noge ako u teretani nemam leg presu ?

9. Sta mi bilderi da radimo, dajte slike pizde masne!!!!

БФ преко 40, али рука велика!

Kojim vežbama mogu da zamenim noge ako u teretani nemam leg presu ?

Замијени их неким штаповима.

Па оно, у принципу ти и не треба лег прес... Чучањ, чучањ, чучањ... :)
    Не, стварно, радиш нпр чучањ, предњи чучањ, уски чучањ, искорак, може и да $еднеш, па међу ноге тег ставиш и дижеш их да ти то буде ка' екстензија... Једноножни чучањ, сиси скуат....
    Имаш доста опција...

10. Kojim vežbama mogu da zamenim noge

Teško da možeš da ih zameniš, sa ili bez prese.

11. Па оно, у принципу ти и не треба лег прес... Чучањ, чучањ, чучањ... :)
    Не, стварно, радиш нпр чучањ, предњи чучањ, уски чучањ, искорак, може и да $еднеш, па међу ноге тег ставиш и дижеш их да ти то буде ка' екстензија... Једноножни чучањ, сиси скуат....
    Имаш доста опција...

To je to, tako i radim inače, nego rekoh da vidim da li mogu još neku da izvučem od vas hehe

12. Benč 90 kila, mrtvo 110, čučanj 70, overhead 90

Стронг.

Иначе и мртво може да баци који грам на ноге. И глут/хем реиз ал то ретко која теретана има.

13. kolko si slagao skočimiše od 1 do 10 ?

14. Benč 90 kila, mrtvo 110, čučanj 70, overhead 90

Ovo je kul sve, al' mi je čudno što ti je mrtvo (uslovno rečeno) samo 110kg, ja mogu toliko a rekao bih da si solidno veći od mene, bez uvrede.

15. немогуће скочко 70 чучањ са 100 и кусур кила... јбт ја са својих 75/80 радим чучањ 80кг, 2 пута по 5 понављања... иначе не знам колико могу макс све те лифтове нити сам икад мерио, баш ћу једном да пробам и мене занима

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.